Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 28

• 48 644
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
Как какво ....любовно писъмце. Нали каза на майка си, че с Джан си пишели любовни писма.

или пък да погледне  линка /на сцената с Чачо в ТТ/ който и е пратил Mr. Green с една дума виж Санемджим какво ми се прави  Blush
😂😂😂

Славе, 🤗 и да си мисли за комплимента на Джан, много си гъвкава...😅😅

# 526
Скрит текст:
Как какво ....любовно писъмце. Нали каза на майка си, че с Джан си пишели любовни писма.

или пък да погледне  линка /на сцената с Чачо в ТТ/ който и е пратил Mr. Green с една дума виж Санемджим какво ми се прави  Blush
😂😂😂

Joy Joy Joy

Алекс, той човека си каза колко и е мераклия, но Санем желязна не зацепва Mr. Green

# 527
Скрит текст:

или пък да погледне  линка /на сцената с Чачо в ТТ/ който и е пратил Mr. Green с една дума виж Санемджим какво ми се прави  Blush
😂😂😂

Joy Joy Joy

Алекс, той човека си каза колко и е мераклия, но Санем желязна не зацепва Mr. Green

Славе тя Санем зацепва, ама и не забравя, мама какви пантофи има. То без нищо го изхлузи от крака си, а недай боже нещо да стане и да разбере. Токава целия арсенал на Туркемада ща влезе в употреба.

# 528
Скрит текст:
Скрит текст:

😂😂😂

Joy Joy Joy

Славе тя Санем зацепва, ама и не забравя, мама какви пантофи има. То без нищо го изхлузи от крака си, а недай боже нещо да стане и да разбере. Токава целия арсенал на Туркемада ща влезе в употреба.

Crazy hahaha hahaha hahaha hahaha

# 529
Добър ден! Hug
Лили Hug,честит рожден ден!
С пожелание за здраве,щастие,късмет и сбъднати мечти!
Благодаря за почерпката! Wine Glass

Благодаря на всички за интересните коментари! Wink bouquet

Приятен следобед! Hug

# 530
Момичета довечера всички строени с каските, че както имаме мераци да видим ГГ по интимни да не отнесем и ние по някой и друг чехъл...  Head Band  Joy Joy

# 531
Ани, чехъла ако е от мама Мевкибе, моя е по голям Whistling

# 532
Момичета довечера всички строени с каските, че както имаме мераци да видим ГГ по интимни да не отнесем и ние по някой и друг чехъл...  Head Band  Joy Joy

Ани,всички възможни протектори са налице,как иначе,тя само с поглед реже,а стигне ли ни с чехлата...

Ето я,вече дебне в тъмното😂

# 533
Славе,:hugs: ,че  Джан не спря ,през целия епизод,  да я бомбандира със сексуални намеци и жестове.
И на нея бая, бая жежко и ставаше на моменти и започна да проявява съпричастие  към идеите му , но както е писала Аника , добре е запечатала образът  бясната на Мевкибе....

Тук леко се изгаври с Джан, та горкият хукна навън...:frowning1

А , тук хирият Джан поиска разрешение да вдъхне аромат само от шията и стигна до половината и гръб.

Интересно в каква издънка Санем е пипнала Джан, че той така се оттегля на заден ход?

# 534
Iva , Evelina, Annika 🤗🤗
А аз като го видях сутринта, направо се опулих. Такова нещо в турски сериал, макар и за Интернет потребителите, не бях виждала. Ама шапка им свалям, добре го изиграха 🙈🙉🙊
Лили честит ти празник 💐🌹🌹🌹🌹

А , тук хирият Джан поиска разрешение да вдъхне аромат само от шията и стигна до половината и гръб.

Алекс
Джан не само я помириса тук, ми направо се навираше муцунката като кученце. Не знам Демет как издържа на такава близост, честно Flushed

# 535
Хич не си беше лека гаврата! Горкичкият направо аз го съжалих!

# 536
Mariya, Hug когато някой преди това те е гледал и галил по този начин, не издребняваш много от коя част на шията ти ще се зарежда с аромат , а и тя беше толкова унесена...Yum

# 537
Последните две седмици не бях с вас на онлайна, но днес е много студено и си запазих вечер вкъщи ☺
Нямам търпение да гледаме завдно довечера. 🤗
Гледах пак фраговете и снимките зад камера и забелязах, че в заведението в което влизат Лейля и Емре, Джан и Демет имат снимки с фенове и после качвахте и сторита на Демет от там. Та се чудя какво са правили всички там? Да не са снимали някакво излизане по двойки? 😜

# 538
Много са готини и двамата!

https://www.facebook.com/ErkenciKusItaly/videos/1620841014726474/

https://www.facebook.com/ErkenciKusItaly/videos/1551313901637942/

Последна редакция: сб, 15 дек 2018, 16:12 от Annika*

# 539
  • Stara Zagora
Здравейте някои да знае от колко часа започва сериала? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт