Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 28

• 48 599
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Тези отношения съвсем ме шашардисаха ......то не бе служба ,дружба ,приятелство ,симпатия ,намеци  , криеници , маалеси , сеири ,куп лъжи една след друга ,от тъпа по-тъпа , от качествена по-качествена /натрових се / .....и вече ред на припадъци ,чехли , намигвания и.....

Зрели хора ,нормален етап  от живота им ...какво  толкова?!?!?! #Crazy

# 646
Иде ми на Емре да му офъкам лимбата с тъпа ножица, така е, който копае трап сам попада в него, дано успее да преодолее себе си и да сложи на място Айлин, това е същество с камък вместо сърце, изтъкано от злоба

# 647
Момичета, много интензивен епизод беше.
Хареса ми. Да не си нагласям, без да съм гледала със субтитри само ще кажа че ми стана много мъчно за Лейля и Емре. Насълзиха ми се очите. Всеки заслужава шанс да е щастлив, а тази змия май нашите ще ги ожени ама Емрето го закопа яко 😢

# 648
Палавник!

# 649
Емре поне да ѝ беше счупил тела ,въпреки че тя се е застраховала с резервен запис

# 650
Момичета макар и само на турски епизода ми хареса много. Утре с превода сигурно още повече. И на мен ми стана жал за Емре, но трябва и да подържат някаква интрига все пак. Благодаря за коментарите, та да хвана малко повече мисъл. Чакам откъса , дано не ни пропуснат днес 😘😘

# 651

Цитат
- Джан, я рассказала маме р наших отношениях. Она с ума сошла. Да и в агентстве мы стали темой сплетен. Нам нужно расстаться.
- Я тебя не отпущу. Я хочу каждый день быть рядом с тобой.
- Но теперь каждый раз мама будет надоедать мне. Каждый раз будет спрашивать, когда у нас помолвка.
- А мы поженимся тогда

# 652
  • Stara Zagora
Само това не беше правил 😂😂

# 653

Този път и Емре беше разбит и само Джан може да го измъкне от тинята , в която го завлича Айлин...

Но затова се изисква много смелост от него, да разкаже всичко на брат си..😏

# 654
Стягаме тоалетите .........замириса на сватба!!!!

# 655

Този път и Емре беше разбит и само Джан може да го измъкне от тинята , в която го завлича Айлин...

И този момент ще дойде, ама ще видим колко скоро ще е

# 656

Много тежък момент за  Емре ! Урок на  живота ! Болезнен!

# 657
  • Варна
Епизода беше много забавен, така не съм се смяла отдавна. Годеж ще има, ясно стана. Емре остави любимата за да не я нарани Айлин. Стоя и си мисля, дали той има друг изход. Ако харпията каже истината. Джан няма да го погледне, баща, Лейля няма да го иска, заради лошотията и лъжите, т.е всичко ще изгуби, но ще се избави от Айлин и лъжите. Труден избор. И в двата случая Лейля ще е наранена.

# 658
Последната сцена с предложението е снимана май още миналата седмица, преди наградите,
защото е без очила и със здрави очи.

Добре, че е така, че в тази красива сцена, да се виждат влюбените, прекрасни очи Джанови  :Heart

# 659
Нали съм си добра душа, стана ми жал за Емре ... 

Общи условия

Активация на акаунт