Откраднат живот • Анатомия на гнева • Финал на сезон 6

• 30 748
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Време е за адвокатски сериал- там много материал има- корупция,  интриги,  драми...

Преди време бяха пуснали май по БНТ някакъв политическо-журналистически, на мен ми беше интересен, но го спряха в нищото...

На мен общо взето всичко ми се гледа и нямам претенции, само и само да различно от брадъри и подобни сеири.

О, да - "Четвъртата власт" - добър беше, с добри актьори и добро изпълнение. Жалко, че го спряха.

# 541
  • Sofia
Може да е бил неудобен за останалите 3 власти. Идея си нямате каква политическа цензура е и в киното.Close

# 542
По БНТ май започва сериал,семеен нещо за бащите беше.Бахаров и Сано са в главните роли.Понеже следя Захари,това инфо от неговият профил,но кога започва още не знам.

# 543
Да, избяга ми името.

Сано май снимаха нещо тип крими-комедия или не става въпрос за същото..

И наздраве от директора 😉

# 544
Сладури са Simple SmileКое е сега това детенце?
"Денят на бащата" се казва,мисля,че е семеен сериал.Захари не е дал повече инфо.
И Бойко много го харесвам.

# 545
Като я гледам тази снимка и веднага ми мина през главата да викнат и Бойко Кръстанов в ОЖ, да се чудят и него какво да го правят хахаха Може да замести Христо с парцала Joy

# 546
И аз като Alessandra смятам, че това блъскане на Виктор определено НЕ беше само заради Чакъров, как само му се смени физиономията като чу за сватбата. Отделно - погледа му пред гражданското, сянката, която премина през лицето му докато я гледаше, погледа към небето, същия като пред апартамента на Генадиева като я караше. За мен това, което показват с Виктория е цирк, параван, той много добре знае, че Зорница продължи живота си без него, щастлива е (или поне успя да го убеди), Марио му е приятен и не иска да го прецаква. Погребал е дълбоко в себе си чувствата, в момента се чувства спокоен, лежерно му е и знае, че Зорница се омъжва, какво да направи, да я открадне ли?
Абсолютно съгласна.
А иначе исках да напиша за Ина и Боби, те сценаристите загатнаха за това, което се случи, още когато Ина рабра пола на бебето, а си бяха дали обещание  да не го правят, Боби не искаше.

# 547
Не ми се вярва да е блъскал заради сватбата на Зорница. То голямо чупене и трошене беше, не мисля, че вложи толкова емоция заради нея. Пък и той си знаеше, че ще се омъжва, не е нещо, което сега научава.

# 548
Амбър, мисля, че е детенцето на Макариев.

Иначе различни са сериалите, този на Сано е Torque.

Последна редакция: нд, 09 дек 2018, 10:07 от Ванилия 🌸

# 549
Беше си точно заради Чакъров и че останаха прецакани.
Банков пет пари не дава за Зорница, моля ви се, нито го вълнуваше, че ще се жени, нито щеше да ходи да си общува с нея, ако Виктория не му беше говорила. Отиде да направи „услуга” на Зорница да сложат окончателния край на всичко. И думите им докато се разхождаха бяха доста ясни и категорични, че това е минало.
И после Банков отиде при Виктория, щастлив, влюбен, пълен с живот. Къде я видяхте тая спотаена любов към Зорница просто недоумявам.

# 550
По Нова дават Калин Терзийски 😉

До сега все се чудех на кой ми напомня Диана Димитрова и едва сега си давам сметка, че си приличат с Елен Колева - и като външност, и като общо излъчване.

# 551
Москита, точно. Заради Виктория отиде да говори със Зорница, иначе му беше през............. за нея.
И на края на серията много добре дадоха контраста между двете двойки - едните, разделени и тъжни, поемащи всеки по своя път, а другите - щастливи, весели, продължаващи заедно напред в новата болница, а и в живота.

# 552
Като я гледам тази снимка и веднага ми мина през главата да викнат и Бойко Кръстанов в ОЖ, да се чудят и него какво да го правят хахаха Може да замести Христо с парцала Joy

Винаги има нужда от един добре изглеждащ санитар 👍😃

# 553
А аз не знаех, че Диана Димитрова е била гадже с този... да не нагрубявам рано рано в неделя... Честно, разочровах се от нея...

# 554
  • София
Не съм нарекла Марио мухльо, а че ще изглежда като такъв, ако се съберат пак със Зорница. Само да кажа, не целя да убеждавам някого в нещо, за мен това между Банков и Огнянова е любов, за други от вас не е. Просто се изказвам. Така или иначе до последно всеки от нас ще се надява нещата да се случат според собствените му очаквания и желания. Единодушие и мир ще има като свърши окончателно сериала 😜

Общи условия

Активация на акаунт