Откраднат живот • Анатомия на гнева • Финал на сезон 6

• 30 751
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Не мисля, че Врабчев е замесен с Фотев, наистина е прекалено психо 😀

Но току виж вкарат нов персонаж, който да му бъде очи и уши в новата болница и да играе двойна игра. Все пак този, който се погрижи за него след падането или е медицинско лице, или има такива контакти.

# 616
Мелани, няма нужда да се съгласяваш, аз само изказвам моето мнение, не те убеждавам. Но чисто обективно, имайки предвид историите в сериала, не мисля, че са приключили дотук.

Ванилия, реално, ако ги бяха оженили, щеше да е точно скуката, която описваш - опити за бебе, хък мък. Сега направо ги рестартираха Grinning

Истината за мен е, че изпуснаха баланса при разказването на тази история. Ако искаха да ни покажат, че Зорница не е забравила Банков, трябваше малко да оберат поведението й спрямо Марио. Сцени като тази при езерото, тази в склада, тези около изнасилването говорят за пълно отдаване на партньора и се бият с финалните разкрития. Няма как да кажем за тия сцени, че са били двусмислени или лъжа, а са в пълно противоречие с поведението й накрая.
Това, което не ми харесва на мен е че така се оказва, че пишат с идеята „дайте да напишем една хубава сцена, без значение общата картина”.
Не знам защо стана така, в пети сезон историята беше изпипана до най-малкия детайл.

# 617
  • Разпиляна във въображението
А Марио може да не й прости, но е добра душа. От пристигането на Банков й даваше възможности, в началото пазеше своето, но към края й заявавяше. Тя бе тази, която уж доказваше любовта си, тя бе пиявицата, която не се пускаше и накрая - все едно насила я кара да се жени. Цял сезон се лашкала - видяхме го, както и нейна категоричност, затова и спрях да й вярвам. Казах ви, че е шизофренно поведение, ама вие Simple Smile Това, което адски ме дразни е, че изкара в монолога си и Марио виновен.

# 618
Между другото миналият сезон доста от вас и репликата на Марио, че Зорница е отрова, я смятаха за непростим грях, ама на нея й мина покрай ушите Joy

А може да ни изненадат, Марио да тропне в масата, да общува само с д-р Павлов като му трябва уролог, да не я поглежда и да се влюби страстно в, примерно новата анестезиоложка,която ще дойде. Или в Илиева Grinning

# 619
  • София
Съгласна съм с Москита, изпуснаха баланса в разказването на историята им, особено след изнасилването, където видяхме не една сцена на близост между Марио и Зорница.
Аз си мисля, че някъде там е дошла идеята за основното мото на следващия сезон и са решили всички образи, без новите персонажи, да скапят.
Проблемът е, че пресолиха манджата, направиха го по груб начин, точно като слон в стъкларски магазин се развъртяха.

Хаха Марио и Илиева, това клони към комедия.

# 620
Бе споко. В новия сезон ще ги съберат, а тези с положителния финал ще имат проблеми. Както каза Москита, за нас едно нещо е непростимо, за героите може да не е кой знае какво. След 10 епизода Марио и Зорница може да си пърхат и да се натискат като пресни гаджета
След този финал (за мен беше неочакван, бях убедена, че Марио и Зорница ще се оженят) вече нищо не може да ме изненада.

# 621
Роси, точно така си го представям. Изведнъж са се плеснали по челото и са казали айде да разказваме за любов в следващия сезон, и без това зрителите мрънкат.
Ми то хубаво любов, ама тия двамата, дето ще се женят, какво ги правим, като те са вече излекувани - ми, булката беглец и готово Joy
Нямам друго обяснение, наистина.
Както и за мен остана мистерия защо скапаха всички и само Викитата ги оставиха щастливи.

# 622
След този финал (за мен беше неочакван, бях убедена, че Марио и Зорница ще се оженят) вече нищо не може да ме изненада.
Аааа, това не е сигурно, винаги успяват да се надскочат Grinning

Моски, с Илиева ще пада смях и то ако Галя не я навре някъде дотогава Joy

# 623
На мен лично е непонятно очакването Зорница и Марио да се съберат отново. Тя няма какво да осъзнава по отношение на него - че той я обича, че е влюбен, грижовен, отдаден, добър човек - това всичкото тя го знае, знаеше го и в момента, в който си тръгна. И въпреки това го направи - от една страна, както каза в монолога си, за да не го намрази един ден, като го избере против волята си, а от друга - защото за пореден път избра в любовта да следва сърцето си вместо разума. Ако не беше чула онзи разговор между Виктор и Марио пред реанимацията, със сигурност щяха да се разделят много по-рано. Просто едно е да обичаш някого и да не искаш да го нараниш и да се залъгваш, че всичко между вас е наред, друго е да чуеш в прав текст какво си ти за другия и как той вече е наранен само при мисълта, че може да те загуби. Така, както връщането на Виктор подейства като катализатор за това тя да осъзнае, че макар да обича Марио, просто не е влюбена в него и не е напълно щастлива и няма да бъде, ако остане с него, така онзи разговор й подейства като спирачка и тя си зарови главата в пясъка чак до момента, в който изтегли напред датата за сватбата.
Това е моето усещане за нещата. Изобщо не мисля, че имат какво да се преоткриват. Тя няма как да се влюби в него по друг начин, такъв, който да я направи щастлива. Зорница просто търси друга емоция, която Марио, колкото и да е чудесен не може да й даде. Надявам се в новия сезон всеки от тях да намери своето щастие.

# 624
Спомнете си от началото на сезона колко пъти Зорница изглеждаше несигурна, попадаше в някакви нелепи двусмислени ситуации и т.н.
Не е като да им е дошло изневиделица, водеха ни натам, колкото и да не ни се искаше.
Аз също немалко пъти се стараех да не им обръщам внимание, водейки се от желанието ми да не набъркват Банков и Марио и Зорница да бъдат щастливи, но истината е, че си имаха пробойни още от началото на сезона.

А Викторовците ги оставиха щастливи, защото нямаше как да вкарат Виктория като лекар в следващия сезон, ако между тях с Банков нещата не бяха потръгнали. Но съм сигурна, че в следващия сезон ще си наваксат с гадориите.

Както стана и Кая и Христо, още в момента, когато си казаха обичам те, първата мисъл ми беше сега ще ги полеят със студена вода и хоп скумрията се върна победоносно.
Но поне е хубаво, че ще оползотворят Христо за нещо различно от търкане на под, защото ако си беше тръгнал след този сезон, щеше да е най-нелепото участие във всички сезони от самото начало!

# 625
Ех, Перличке, а ти казваше в началото на сезона, че тяхната история е с предизвестен край Joy Hug

Ванилия, пак казвам, ако са ни водили натам, беше безсмислено да слагат толкова силни сцени между Марио и Зорница. Иначе решили да ни водят, нека ни водят, тяхно право си е.

# 626
  • София
Точно, че само Викитата са щастливи, според мен следващия сезон бързо, бързо ще ги разделят. Grinning

# 627
Не ми се иска да го казвам, но колкото и да беше идиотско (за мен), сценаристите си постигнаха целта - втори ден се говори 90% за Зорница и нейните мъже Joy

# 628
Москита, какво бяха тогава всичките докосвания, погледи, разговори в асансьори, зали и т.н.?
Разбирам да ни показваха нон стоп безрезервната любов на Зорница към Марио и изведнъж тя да се сети за Банков като гръм от ясно небе, но не беше така.

Шопов от днес официално е лекар! Да му е честито!

# 629
Ех, Перличке, а ти казваше в началото на сезона, че тяхната история е с предизвестен край Joy Hug

Ванилия, пак казвам, ако са ни водили натам, беше безсмислено да слагат толкова силни сцени между Марио и Зорница. Иначе решили да ни водят, нека ни водят, тяхно право си е.
Хахах, с неудоволствие си признавам, че ме изненадаха. До толкова, че в началото доста сериозно пренебрегвах всички знаци, които получихме от Зорница Wink защото се бях подписала, че накрая ще ги оженят, въпреки всичко. Дори мислех, че ще ми остане неприятният вкус да видя сватба, въпреки съмненията ми в чувствата на младоженката. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт