благодаря! 
Ех, тъпанар, дощяла му се малко слава май и ще ми ядосва момчето
Ух, ядоса ме, информация щял да търси 
Тя малко ми оправи настроението сладурката
няма да те разубеждавам, щом мислиш, че Вели има за цел да го направи най-добрия, уважавам мнението ти, но лично за мен в тези негови думи : " Аз ще те унищожа с помощта на твоите слабости " няма и помен за друго, освен за отмъщение, и то жестоко. Да видим обаче дали ще успее. И аз не го приемам за абсолютно лош, не навреди на детето, но да видим по-нататък какво ще свърши. А, че си е психо, такъв е - без да му мигне окото застреля своя човек, само за да чуе Кадир свистенето на куршума покрай ухото си
А иначе за режисирането може и да имаш право, не съм се замисляла , за мен нашия сериал е съвсем различен и от Вътре и от Езел. Но, както музиката е с познатия почерк на Тойгар, така и режисурата на Улуч Байрактар няма как да я сбъркаш, така е
Да видим коя ще излезе права де, няма да се учудя, ако имаш право за някои от нещата, които предполагаш.
благодаря! 
Кадир ми се вижда много разстроен
Дали онази гад наистина не е пребил Зейно 

И не се притесняват да застанат до него, а нашата Дива ще го чака с визията на Сарухан, за да се снима до него 

! Да си призная, чак огладнях от колажа на Себи с менамена.... Ще взема да видя как се прави и да си забъркам един тея дни....
Дива
Поли
Кате
Себи
Ирка
Фенче
Терзи
Алинна
Ани
Светле

с интерес те прочетох 
мани голям глупендер тоя

, ако им падне Вели в ръчичките ще види той кон боб яде ли

направо!

С една любима песен на Тойгар 

, че да измислиш подобно нещо....като тоя Емре 

Защото той го чакаше със снайпера. Явно има очи и уши навсякъде ... А може да е научил и от информатора си, че Кадир го следи
Но, взех да се съмнявам, че информаторът му е младата полицайка, тя не беше там, когато Кадир им каза, че никой не трябва да знае ... Не вярвам да е и Адем
Ух, все по- интересно става, да му се не види
Искам да е четвъртък 

Не остана ... още 3 дни!
Завист голяма, че купил къща, за да му е удобно на Парс, ама какво го вълнува какво прави с парите си Киво, ама смотаняк черен

хиич няма да се учудя, ако наистина информаторът е от най-близките на Кадир
Вече допускам всичко. И на мен ми се струва, че полицайката е дребна риба цаца за тази роля
Ще гледаме, ще видим какво ни е намислил Али аби 

/

Препоръчани теми