Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"-Шоу тв /&"Искрите на отмъщението"/- тема 78

• 52 843
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Айре  Heart Eyes благодаря!  love001
На този пък журналюга какво му влиза в работата с какви уши е Марс  ?  ooooh! Ех, тъпанар, дощяла му се  малко слава май и ще ми ядосва момчето  #Cussing out Ух, ядоса ме, информация щял да търси #2gunfire
Благодаря за Фарах  bouquet Тя малко ми оправи настроението сладурката  Heart Eyes
Дива  Hug няма да те разубеждавам, щом мислиш, че Вели има за цел да го направи най-добрия, уважавам мнението ти, но лично за мен в тези негови думи : " Аз ще те унищожа с помощта на твоите слабости " няма и помен за друго, освен за отмъщение, и то жестоко. Да видим обаче дали ще успее. И аз не го приемам за абсолютно лош, не навреди на детето, но да видим по-нататък какво ще свърши. А, че си е психо, такъв е - без да му мигне окото застреля своя човек, само за да чуе Кадир свистенето на куршума покрай ухото си  ooooh! А иначе за режисирането може и да имаш право, не съм се замисляла , за мен нашия сериал е съвсем различен и от Вътре и от Езел. Но, както музиката е с познатия  почерк на Тойгар, така и режисурата на Улуч Байрактар няма как да я сбъркаш, така е  Peace Да видим коя ще излезе права де, няма да се учудя, ако имаш право за някои от нещата, които предполагаш.
Себи  Heart Eyes благодаря! bouquet
Какво ли се е случило  newsm78 Кадир ми се вижда много разстроен  ooooh! Дали онази гад наистина не е пребил Зейно  newsm78

Мелиса си играе добре, очаквах да е по-зле, честно да си призная   Wink

Една сладка Сонгюл  Heart Eyes

С фенка от Алжир се е снимал днес ... на някои им върви  Peace И не се притесняват да застанат до него, а нашата Дива ще го чака с визията на Сарухан, за да се снима до него  hahaha

Терз  bouquet

# 436
Здравейте и от мен! Отново с кеф ви чета и доволно си мъркам пред компютъра!

Айре, как си ме засякла, че съм от рано в групата - има и такива дни, по -лекички... а дано са повече!
От резюмето най-ми хареса последната част, където се казва, че Кадир ще измисли нов план! Ами, чакаме! Да действа, че да не се принуди Зейнеб да извади наяве неподозирания си женски потенциал (че тогава жална им майка и на Вели, и на Галиб, и на Селим Гюр и на всичко покрай тях). По -добре Кадир да се развихри, защото ако сценаристите обективно тръгнат да показват на какво е способен "слабият" пол, когато провокират майчиния му инстинкт, такава батална жестокост аудиторията едва ли ще готова да понесе. Пък и не виждам подходящите възрастови и психологически ограничения на продукцията!
Скрит текст:
(Аз лично смятам, че никой сценарист, продуцент или друго човешко същество не бива да показва пределите на женската ярост, защото всички сме наясно, че същество, което е способно леко и деликатно всеки ден да носи на рамото си дамска чанта с вътрешен обем и съдържание на средностатичтически тир за международна търговия, не може, ама просто не може да има аналог по сила и упоритост сред другите хищници от животинския свят.).

Диве, ами само така, отплесвай се по-често, виж колко готино се е получило!  Да си призная - и аз бих понесла една по-кратичка серия, за да мога да осмисля всичко, което виждам и чувам, ама явно концепцията е друга...
Кате , и ти си бойна като Зейно, а? Само така!
Фенче, пак ме изненада с непринудени кадри! Ами, хубав си е и извън снимачната площадка, какво да кажа...

Себи, Ани, Кети, Hug ! Да си призная, чак огладнях от колажа на Себи с менамена.... Ще взема да видя как се прави и да си забъркам един тея дни....
Лека на всички! Хубава сряда! Четвъртък е все по-близо!

# 437
Здравейте момичета!
С респект и уважение за всичко, което сте споделили!
 Айре Flowers Rose  Дива Flowers Rose  Поли Flowers Rose Кате Flowers Rose  Себи Flowers Rose Ирка Flowers Rose Фенче Flowers Rose Терзи Flowers Rose Алинна Flowers Rose  Ани Flowers Rose  Светле Flowers Rose 

В You Tube има над 1000 коментара под фрага на Чарпъшма 💥🤗😉, хората се радват, във възторг са от играта, Eлчин и Къванч ...  вече няма почти никакви провокативни коментари ... наистина, успокоиха се феновете, оставиха сериала на мира....до следващата серия 😉😉😂 ... 😂🙄

# 438
Дива Hug с интерес те прочетох Peace
Фенче Heart Eyes мани голям глупендер тоя #2gunfire smile3555
представям си Киво колко е бил ядосан, такова чудо, от както го следя не се е случвало, да пише към 7,8 отговора в ТТ..... Tired
за почерка на Улуч-така е, особено с флашбеците/сценките от миналото/
от Мелиса очаквах горе долу толкова, не съм я подценявала
за мен най-голямата изненада в положителен аспект е Елчин-не очаквах да е толкова естествена и добра в тия тежки и драматични сцени.... Peace
не вярвам Вели да пребие Зейнеп Peace

Поли Hug
хаха голяма си скица Joy Joy
споко няма да има чак такива титанични подвизи от страна на Зейнеп, мисля, че бухалката по тиквоча на Вели ще бъде най-голямото й постижение Laughing
а сцената с готвенето/менемена/-беше малко като в кулинарно предаване, няма нужда да гледаш рецептата на друго място Joy Joy Joy

в Гече има анкета за сериал
на втори място сме
като на първо е Птичката  Tired
гласува се по един път
https://gecce.com.tr/anket/sizce-2018-yilinin-en-iyi-dizisi-hangisi

супер снимка от днес
3 пъти за щастие Wink

Тони, благодаря!!! Hug
не съм гледала в Ютуб, май нямам нерви след ВК и ФБ Laughing

Последна редакция: вт, 18 дек 2018, 23:24 от Airra

# 439
  • София
Много обичат да си хапват менемен.  Виждала съм и друг път. Ами то си е миш-маш, само че без сирене.
Мисля, че Зейнеп цапардоса Вени с чадър, но само два пъти. Трябваше направо да го утрепа там, после да го ритне по стълбите, да го залее с вода и после да го довърши. хаха. Може и да го е ударила още няколко пъти, това ще видим в четвъртък. И после вместо да си седи на приказки с Айлин трябваше бързо да се изпарят от там. Щото ролята на Онур няма да свърши просто така.  Ама кой ме пита.
Според мен Вели застреля помощника си, защото разбра, че ходи при семейството си, а той считаше, че който има близки, за които се тревожи или ходи при тях той е уязвим. А на него такива хора на му трябват. И същевременно напомни на Кадир на какво е способен.  Но аз си мисля, че той ще търси и Галип, защото така или  иначе трябва да вземе парите.  Тези от Зейнеп сигурно  са обратно в банката, тя няма  какво да му даде, а сигурно е и без работа вече.
Нямам търпение да стане четвъртък. Ето така си минават седмиците, месеците и виж - остарели сме с една годинааааа.  Докато чакаме новите роли остаряваме. Бързо.

А защо вече не дават Джесур и красавицата? Дали ще го продължат по някое време? След празниците? Дано.

# 440
Кети Joy
ДК ще продължи след НГ Peace
а за времето-ами то си тече с или без роли и сериали Wink
ама със сериал на любимеца ти е по-готино Heart Eyes
Зейно, че няма работа е пределно ясно, ама за това, което направи се лежи и в затвора Mr. Green Joy Joy

ооо твоя екс любимец ми се мярна Wink
добре изглежда......
Скрит текст:

лека от мен Hug

Последна редакция: вт, 18 дек 2018, 23:48 от Airra

# 441
Мисля, че Зейнеп цапардоса Вени с чадър, но само два пъти. Трябваше направо да го утрепа там, после да го ритне по стълбите, да го залее с вода и после да го довърши. хаха. Може и да го е ударила още няколко пъти, това ще видим в четвъртък. И после вместо да си седи на приказки с Айлин трябваше бързо да се изпарят от там.

Кети, ето за тази неподозирана сила говоря! Да не му идва до главата на Вели, че ще загубим детската аудитория 😂
 Лека вечер, момичета! Отново нямам търпение за четвъртък!

# 442
Добро утро, дружки!  Hug Hug Hug

Вай бе ... двете ни Катета  Hug, ако им падне Вели в ръчичките ще види той кон боб яде ли  Joy Joy Joy Joy
Поли  Hug  hahaha направо!
Кети, не съм стигнала още до там, сигурно си права, че заради това е застрелял Вели своя човек. Нали го попита в предната серия дали му пука за семейството, онзи отрече.
И аз нямам търпение да дойде утре!
И мен ме е яд, че ни спряха ДК - уж щяха да дават коледни филми, а дават всичко друго , но е и такива ... Спокойно можеха да си го дават до петък тогава  Crossing Arms
Една хубава новина!
Цитат
По данным международной базы IMDB, фильм Кыванча "Давай же, сынок" входит в 10-ку лучших турецких фильмов и занимает 6-е место...

Номинанты на премию Golden City Awards 2018.

Хубав ден!  Hug С една любима песен на Тойгар  Peace

# 443
Хелоуууу Hug

Фенче Heart Eyes
още ли не си изгледала 4-та серия джанъм??? Shocked Joy Joy
според мен Вели застреля своя човек, защото Кадир чрез него успя да се добере до Вели...и оня можеше да изпее нещо, ако не го бяха елиминирали.

много се изкефих за ХС!! newsm10
Според международната база данни на IMDB филмът на Къванч "Хайде бе сине" е в топ 10 на най-добрите турски филми за 2018 и заема 6-то място ...

вчерашната простотия с ушите на Марс е по медиите Mr. Green
https://www.superhaber.tv/sinirden-deliye-dondu-kivanc-tatlitugu … iniz-haber-160481

снощи са откривали новия Румс....има много снимки...може да сложа нещо по-късно

днес би трябвало да имаме втори фрагман newsm78 Crossing Arms

хубава сряда Hug

Последна редакция: ср, 19 дек 2018, 11:09 от Airra

# 444
Добро утро, момичета! Как сте? Доработваме ли годината? Не остана....

Фенче, благодаря ти за специалната селекция от здравословни продукти! А усмивката си добавя стил!

Айре, тази история с кученцето явно много го е ядосала, щом толква се занимава да се обяснява....аз пък седя и се чудя кой толкова се загрижи за ушите на кучето му, че направи такава сензация...хора без работа....
А дано днес да има фраг, че от вчера се озъртам няма ли да им се отпусне от сърцето!

Хубава и успешна сряда на всички! Flowers Hibiscus

# 445
Полии wavey
Добро утро, момичета! Как сте? Доработваме ли годината? Не остана....

Фенче, благодаря ти за специалната селекция от здравословни продукти! А усмивката си добавя стил!

Айре, тази история с кученцето явно много го е ядосала, щом толква се занимава да се обяснява....аз пък седя и се чудя кой толкова се загрижи за ушите на кучето му, че направи такава сензация...хора без работа....
А дано днес да има фраг, че от вчера се озъртам няма ли да им се отпусне от сърцето!

Хубава и успешна сряда на всички! Flowers Hibiscus

ооо да, много са го ядосали сигурно
той обожава кучетата си Heart Eyes
колко трябва да си изкукуригал и тъп ooooh!, че да измислиш подобно нещо....като тоя Емре Close
Киво каза, че ако е вярно ще се откаже от актьорската си професия.....

и в Гечето Mr. Green
https://www.gecce.com.tr/haber-kivanc-tatlitugu-cildirtan-suclama

# 446
Айре  Heart Eyes  bouquet
Току- що я изгледах  Laughing Ама не ми стана ясно Вели как разбра, че Кадир е по петите на този Синан ли беше  newsm78 Защото той го чакаше със снайпера. Явно има очи и уши навсякъде ... А може да е научил и от информатора си, че Кадир го следи  newsm78 Но, взех да се съмнявам, че информаторът му е младата полицайка, тя не беше там, когато Кадир им каза, че никой не трябва да знае ... Не вярвам да е и Адем  newsm78  Ух, все по- интересно става, да му се не види  Laughing А Вели не каза, че ще убие Зейно, а с нея ще убие Кадир без оръжие, какво ли е намислил  Thinking Искам да е четвъртък  hahaha
Късметлийката алжирка е споделила това  Peace
Цитат
С инстаграма Dalia Belharet 🇩🇿с Алжира.
Общались с Кыванчем на английском языке.

Подпись под фото: На самом деле все может случиться, несмотря ни на что ... Какой красивый визит за кулисы сериала # çaprişma ... Встреча с @kivanctatlitug 💙 Актер, которого я люблю, еще с 6 лет! 🌻
Мы встретились, поговорили и я сказала ему, как сильно я его люблю… Спасибо за то, что сделал меня счастливой! 💗
има и кратко видео
https://vk.com/feed?z=video316629766_456240955%2F1c8c724bd0c222f … _-64878628_271905
И аз много се радвам за "Хайде, сине" заслужават го  Peace Heart Eyes
Поли  Hug wavey Не остана ... още 3 дни!
Надявам се и аз, че ще им се отпусне от сърцето фраг днес  Praynig
Как да не се ядоса на този тъпанар, като пише глупости ? Той обожава животните, не само своите, тоя направо го обвинява, че е малтретирал едва ли не Парс и Марс с рязането на ушите и опашките им ooooh! Завист голяма, че купил къща, за да му е удобно на Парс, ама какво го вълнува какво прави с парите си Киво, ама смотаняк черен  #Cussing out Mr. Green Ух, отново се ядосах  hahaha
Любимата ми снимка на Киво с Марс  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 19 дек 2018, 11:45 от queen_fenka

# 447
Момичета, може да е чиста лудост, но.....  започвам да се съмнявам дали накрая вътрешният човек на Вели няма да се окаже самият началник на полицията. Неведнъж са показвали такива обрати в различни сериали, все пак кой ще заподозре баш баш радетеля за справедливост и правда. А и той има най-много възможности да предвижда всеки ход "от вътре"...Thinking
Младата полицайка ми се струва твърде дребна риба за подобна роля.
Сега ще кажете - много филми гледаш, ама то си е така, гледам и си признавам без бой! Grinning

Но, разбира се, да изчакаме и да видим!

# 448
Поли  Hug хиич няма да се учудя, ако наистина информаторът е от най-близките на Кадир  ooooh! Вече допускам всичко. И на мен ми се струва, че полицайката е дребна риба цаца за тази роля  Laughing И сестра на Кадир вече също не вярвам да излезе от нея  Thinking Ще гледаме, ще видим какво ни е намислил Али аби  Wink
Нов клип, от вчера  Peace

Цитат
Сериал "Столкновение" номинирован на премию Golden City Awards в номинации "Самый успешный сериал 2018 года", церемония награждения состоится 20 января 2019 года!

Хубав ден!  Hug

Последна редакция: ср, 19 дек 2018, 11:56 от queen_fenka

# 449
Поли Simple Smile
Фенче Simple Smile
аз пък не допускам да е баш началника-къртицата Whistling
и за младата полицайка- вярно, че е цаца Joy Joy
ама не съм се отказала от предположението си, че е Кадирова сестра Wink
Адем-също го изключвам, много ми е симпатичен Peace

Поли,
Бирдже е била на откриването на новия бутик-магазин на Башак и Дениз/последната й е съдружничка и облича жените в Сблъсък Wink/

Общи условия

Активация на акаунт