Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"-Шоу тв /&"Искрите на отмъщението"/- тема 78

• 52 191
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро!  Hug Hug Hug

Синан Hug Тери  Heart Eyes благодаря Ви от сърце!  newsm51
Нашият принос е нищожен, но е много приятно да радваш хората! Винаги, когато имате нужда сме насреща с Айрето  Heart Eyes  thumbsup
Тони  Hug и на мен много ми хареса серията!  Peace
Кети  Hug не, поне за сега не правят в този сериал полицаите на глупаци  Wink Кадир също зададе тези въпроси, преди Джемре да го прекъсне с новината, че освобождават Зейнеп от ел. гривна. А за обиците ... аз поне така разбрах, че са намерени след атентата, били са в съда и някой, на когото Вели се обади ги донесе в управлението , за да сринат и подлудят отново Кадир , както и стана  ooooh! Може би ако не се беше появила Зейнеп, Вели щеше да постигне целта си  newsm78 На мен ми стана интересно коя е била тази Пънар Джефхер, на чийто гроб беше Вели ...  Каза на Зейнеп, че е била умна като нея и дано да не свърши като нея ... трябва да е била жена му или сестра му , съдейки по фамилията  newsm78 Има още много неща, които ще разбираме малко, по-малко. И аз като Алинка  Heart Eyes съм любопитна какво е накарало този човек да премине от другата страна  newsm78 И какво ще стане с Айлин, когато Вели разбере за фалшивите пари  newsm78 Ще става все по - интересно и напрегнато, супер!  Peace
Тази нещо не успях да я разбера добре какво иска от сценариста, честно  newsm78 hahaha Хем говори, че не може да дават само ГГ, хем запращал някои на втори план и така си губели работата ? Кого не са показвали до сега достатъчно ? Мисля, че всички герои ги дават постоянно, никой не е ощетен  newsm78
Цитат
И снова рубрика «Мнения о сериале».
Своё мнение высказала известная блоггерша Рана.

Недавно я прочитала на одном сайте статью, где упоминалось о том, что основных героев мы на экране видим не достаточно. На самом деле не только в этой статье , но и везде в интернете, в комментариях в соц.сетях все чаще вижу, что если бы показывали главную пару Зейнеп и Кадыра, то рейтинги могли бы вырасти.

Столкновение мне все ещё кажется очень запутанным и временами я пытаюсь понять, что же происходит, но очевидно одно, что в сериале есть не только главная пара. Все истории персонажей переплетены и чем дальше, тем яснее, что мы можем видеть в сериях всех героев.

В иностранных сериалах главных героев могут не показывать по целой серии и никто не кричит и не пишет: «Где наш любимый герой(актёр), почему его задвигают на второй план?» и это нормально, потому, что главное- это сам сюжет (история).

Эльчин Сангу актриса, которая мне нравится и которая, как мне кажется, хорошо смотрится в кадре. Что касается Кыванча, так я могу на него все 120 минут серии смотреть и все равно не устану. Да что греха таить, я каждый день по 5 минут смотрю Запретную любовь. Но это вовсе не означает, что нам должны показывать только этих героев.
У других актеров сериала, которые также популярны, есть много своих поклонников и тогда, если каждый захочет смотреть только на своего любимого актёра, получается мы не сериал смотреть будем, а театр одного актёра.

И ещё, чтобы сериал транслировался и у него были высокие рейтинги, больше всего хотят именно продюсеры и производители. В конце концов они зарабатывают на этом. В таком случае, зачем производителям самим намеренно кого-то задвигать на второй план и тем самым губить свою же работу?
Зачем сценаристу, который пишет истории всех персонажей, кого-то из них не любить? Да, он может вывести персонажа по сценарию , по причине того, что с актером что-то случилось, но в остальном, зачем ему ненавидеть своих же прописываемых героев? Я действительно без иронии задаюсь этими вопросами.

Столкновение желаю долгой жизни на экране и высоких рейтингов https://vk.com/kivanctuba
Хубава събота, дружки!  Hug
Себи  Heart Eyes благодаря за кафенцето! bouquet Hug
Беше попитала кога ще е последната серия на Сблъсък за годината ? Ами би трябвало на 27. 12 да е   newsm78 Но, пък бяха казали, че ще имат всички сериали някаква ваканция, не зная ... Ще се разбере  Laughing Хайде, доглеждай серийката , очаквам коментара ти!  Peace

Последна редакция: сб, 22 дек 2018, 10:29 от queen_fenka

# 541
  • София
Добро утро, всъщност е добър ден.
Фенче, ти май ми обясняваш като на петгодишна. За полицаите имам предвид. Вярно е, че Кадир попита как става така, че се появява телефон, че някой знае, че Зайнеп е в домашен арест и пр. (Помниш ли в първи епизод, когато свърши престрелката в паркинга и Кадир каза, че журналистите са по-организирани и осведомени?) Никой не обърна внимание на въпроса му. След няколко дни отчете, че нещо става А какво да кажем за началника, дето взе пликчето и веднага отиде при Кадир и му го даде. Не провери откъде е дошло нещо, което би трябвало да се пази и защо някой го е дал на Адем, а не на него? Аз не съм полицай, но съм чела доста книги на такава тематика, гледали сме и филми и такава глупост не съм виждала.
Много ми е симпатичен Мидур, радвам се, че си обича Кадир и всичко му прощава, но ми е чудно как е станал началник. Няколко дни след смъртта на жена му и детето му го пита няма ли кой да му пере чорапите и го съветва да си намери жена. Просто е много шантаво. Не искам да критикувам, но много се ядосвам на някакви недомислици. Искам всичко да е перфектно.

# 542

Здравейте отново  bouquet bouquet

Май ще коментирам на части , защото след моите чести липси от къщи ,сега е мой ред да посрещам гости и мога само докато отмарям да влизам в темата.
   Фенче Heart Eyes много красиво пред Коледно  кафенце си ни сервирала  bouquet

Аз също мисля , че много прецизно и  точно колкото трябва е участието на героите  в сериала.Няма да мерят с хронометър участието на различните  актьори я .Известно е ,че има Оскар и за  второстепенна роля стига да си много добър в нея.   
   Много силно начало  на серията .Вели показа на Кадир ,че не е забравил нищо от споделеното в пиянската нощ-че Зейнеп е жената ,която не може да забрави ,че тя е  тази ,която го е наранила най-силно изоставайки го,и тя е Зейнеп заради ,която би умрял ,ако го извика за помощ.

Беше го казал и връщане назад няма.

Е Вели първо му напомни ,че той дърпа конците поне за сега като изсвистя първият куршум покрай него , а след това и сточно попадение му отне евентуален свидетел и направи така , че Зейнеп да има нужда от него.

# 543
Хелоууу Hug
мерси за кафенцата bouquet
не съм изгледала още цялата серия, не мога да коментирам Wink

Тони Hug
Цитат
Не съм по анализите, за това накратко Kissing Heart  епизода много ми хареса, много!
супер Wink
Себи Hug
малко се преекспонира нашето участие в превода, но аз лично превеждам за сериал за първи път...и ми беше голям кеф. Simple Smile
Фенче Heart Eyes
и аз не можах да я разбера  Mr. Green
мисля, че в момента много журналюги се правят на интересни по отношение на Сблъсък....
ами сериала си има сценарий, когато е необходимо дават повече едни герои, когато е необходимо други...мисля, че има баланс. Е вярно, че на зрителите им се гледат вече някакви наченки на любовни
отношения, ама още е рано Whistling въпреки, че могат да измислят някаква по-сладурска сцена м/у Кадир и Зейнеп....да разнообразят твърде драматичната атмосфера
двойката Керем-Джемре също имат много фенове Peace

олеле тоя клип е страхотен, с една от най-любимите ми песни на Тойгар Heart Eyes

но трябва да се пусне в ютуб........

Себи Hug, и аз бих коментирала на части..... Wink
а ти харесваш ли Фе в Листопад? клипът по-горе ми напомни за него
а Фе ми беше любимката там Wink Heart Eyes
............
гледам в ТТ, оня чичка дето скъса нервите на Киво-му се извинил Tired
съжалявал, че би дезинформиран..... Stop

ууу още една длъжка статия от Рана ханъм Mr. Green
http://www.ranini.tv/ozel/34674/1/carpisma-anlat-bize-artik-su-gecmisteki-aski

хубава събота Hug

Последна редакция: сб, 22 дек 2018, 12:11 от Airra

# 544
Здравейте момиченца!
Айре Heart Eyes Фенче Heart Eyes Себи Heart Eyes Кети Heart Eyes

Айре  Flowers Rose  Благодаря за извинението на Емре...
Достойните хора се извиняват, когато правят грешки, нищо, че си направи реклама от това, но и Къванч не е алчен....това поиска...
Да са им живи и здрави домашните любимци на сем. Татлъту!
Благодаря за статиите на Рана...Постоянно някой нещо иска от този сериал...критиците, феновете, зрителите..
Шоубизнес...

Сет...

Спокойна събота!

Скрит текст:
🔥⚠Появилась новость о том, что основные турецкие каналы не будут показывать какие-либо новые серии своих сериалов в первые три недели 2019 года. Как и всегда, в связи с рекламными контрактами, которые обновляются в начале года, устанавливаются новые расценки, заключаются договора, новые серии дорогих проектов не транслируют из-за убыточного положения.

Последна редакция: сб, 22 дек 2018, 13:23 от Toni Danailova

# 545
Здравейте момиченца!
Айре Heart Eyes Фенче Heart Eyes Себи Heart Eyes Кети Heart Eyes

Айре  Flowers Rose  Благодаря за извинението на Емре...
Достойните хора се извиняват, когато правят грешки, нищо, че си направи реклама от това, но и Къванч не е алчен....това поиска...
Да са им живи и здрави домашните любимци на сем. Татлъту!
Благодаря за статиите на Рана...Постоянно някой нещо иска от този сериал...критиците, феновете, зрителите..
Шоубизнес...

Скрит текст:
Сет...

Спокойна събота!

Скрит текст:
🔥⚠Появилась новость о том, что основные турецкие каналы не будут показывать какие-либо новые серии своих сериалов в первые три недели 2019 года. Как и всегда, в связи с рекламными контрактами, которые обновляются в начале года, устанавливаются новые расценки, заключаются договора, новые серии дорогих проектов не транслируют из-за убыточного положения.

абсолютно Peace
още една...

минах с Гугъл статията-
авторката иска любов м/у Кадир и Зейнеп, иска повече сцени с тях, иска повече сцени от миналото с тях Mr. Green

и аз прочетох новината при едни арабески
първите 3 седмици на 2019-без сериали по частните канали
дано да е за добро за нас Praynig
ние ще си имаме емоции и покрай премиерата на Организето Peace

Последна редакция: сб, 22 дек 2018, 21:35 от Airra

# 546
Кети  Hug  Joy Joy Joy повече няма да ти обяснявам, сьоз Laughing Ами нали съм свикнала да обяснявам именно на 3 - 6 годишни , може и така да е прозвучало, съжалявам Mr. Green Критикувай си на воля, защо не, лично до сега няма нещо, което да ме дразни особено, най-вече защото не знаем дали не са започнали да проверяват кой е поставил тела в къщата на Зейно, дали това пликче с обиците трябва да бъде пазено или да се върне на притежателя и т.н , не дават много от работата на отделението ... Единствено началника и мен ме удиви защо ги дрънка такива, като, че е много лесно веднага да си намери семейство, което да му замести предишното , за да не ходи гладен и мръсен Кадир  hahaha Но, дори и това приех единствено като загриженост от негова страна, мъчно му е , че няма кой да се грижи за Кадир, вижда се, че той му е слабост и го обича много ... поне така я почувствах  тази сцена Thinking
Всички актьори играят супер, много естествено,  доставят ми истинско удоволствие  Peace Някои ги дразнят народните припеви, а на мен много ми харесват, изобщо музиката в сериала е много добра, браво на Тойгар  bouquet
Себи  Heart Eyes  thumbsup  bouquet
Айре  Heart Eyes мдаа ... ама щом пишат за него, значи гледат  Wink Особено Рана ханъм  Mr. Green Да видим сега какво е спретнала  newsm78 С Гугулето разбрах, че отново иде реч за любовта между Зейнеп и Кадир. В едно отношение съм съгласна с нея - можеха да покажат поне някакви спомени от тази голяма любов, стига са ги давали единствено като деца  Thinking Да се надяваме, че ще ги видим скоро  Praynig и зрителите ще са доволни. Иначе бая ще си почакаме да ги видим заедно  Laughing
Този клип го постнах вчера, страхотен!  Peace
А, значи му вдигна кръвното, после му се извинява онзи кретен!  Sick Първо се проверява,пък после се плюе, ама те така са си свикнали  #Cussing out Е, добре поне, че се е извинил, това поиска от него Киво само  ooooh!

Цитат
Репортер Emre Erciş извинился перед Кыванчем за ложные обвинения.

4- Было большой ошибкой, это написать. Более того, хотя у меня не было никакого намерения, я клеветал на г-на Татлытуга.
5-Я извиняюсь перед г-ном Татлытуг за эту дезинформацию , и перед его женой(гугл).

Тони  Heart Eyes  bouquet Малии ... 3 седмици  Rolling Eyes Добре, че си имаме какво да чакаме януари, ще си гледаме поне презентациите на Организето  Peace

Последна редакция: сб, 22 дек 2018, 14:13 от queen_fenka

# 547
Фенче Heart Eyes за всичко Peace
е да... клипа го сложи ти вчера, ама аз не го отбелязах Wink

зарибила съм една от най-близките приятелки на майка ми със Сблъсък, няма търпение за всяка следваща серия...много й харесва Peace

Цитат
ПЕРЕВОД https://vk.com/kivancoyku (Роман Ахмедов)
Реплика "Давай! (Ну же!)", сказанная Кыванчем Татлытугом, у всех на устах!
Сериал "Столкновение", который транслируется на телеканале "Shoe Tv", привлекает к экранам зрителей своим захватывающим сюжетом и нереальными сценами.
Кыванч Татлытуг играет в сериале комиссара Кадира Адалы, который продолжает твёрдо стоять на ногах, несмотря на то, что потерял всех, кого любил. А фраза "Давай! (Ну же!)", которую персонаж Кыванча повторяет с первой серии, стала уже феноменом и не сходит с уст каждого!
Комиссар Кадир, который каждым своим жестом и взглядом создает темы для обсуждения в социальных сетях, продолжает взрывать сети своей фразой "Давай!
(Ну же!)"!

# 548
  • Ruse, Bulgaria
Сблъсък 5. Епизод - Бг Субтитри 1/2

Сблъсък 5. Епизод - Бг Субтитри 2/2

# 549

Синан Hug прекрасен си !И  в тези празнични дни не ни забравяш  bouquet

Айре Heart Eyes, мисля че не е преекспонирано участието ви с Фенчето Heart Eyes Аз ако съм на мястото на Синан и другите без които не може Hug Hug Hug ще съм доволна и поласкана дори само някой да изрази желание да ми помогне.

Скрит текст:
Колкото до Фе в Листопад ,навремето я гледах като красиво момиче подходящо за ролята на Неджля, пък и след многото серии сериалът беше започнал да ми поомръзва. След години обаче, когато след "Лъжовна пролет" следя всичко свързано с нея мога да кажа със сигурност, че още тогава тя си е много добра актриса. Освен всичко се радвам на интелекта, скромността  и деликатността си.Много си проличат с Башак в много отношения освен че са съпруги на най-красивите мъже в Турция в момента.

Гаден , луд психопат е Вели- животно Mr. Green Каза и Кадир на Зейнеп- какво очакваш от човек ,който е гръмнал най- близкия си сътрудник защото се е видял със семейството си  без той да знае.

Милата Зейнеп и не само на нея миналото и тежи със спомена,че когато с Кадир не могат да заспят очаквайки татко и или майка му да дойдат да ги спасят са сгушени един до друг.

Покъртителна сцена на двамата в сиропиталището посред нощ слушайки гласа на майка му.

https://t.co/LP0N6Wy8mc

Селим се надува ,но Вели и тук дърпа конците-ще каже на Джереме коя е майка и и ,че той му е адвокат.Остава и ние да разберем коя е майка и.

# 550
  • AMS

Привет, дружки!!!
 Благодаря ви за споделеното!!!
 Синан, Мелек тим, най-сърдечно благодаря за превода на епизода!!!
 Фенче, Айра, специални благодарности и поздравления!!!

Изгледах го нощеска и си отговорих на предишните въпроси.
 Разбира се имам нови. Но като цяло серията ми е по подредена от предишната.
 В ашка ми хареса сцената Кадир - Зайнеп -
 "Софрата.", "Не съм забравила." и накрая -
 "Този път направи правилния избор."
 Много добра беше и идеята с обръщението на Зайнеп.
 Признавам си, че вниманието ми е насочено повече към кримито.
 Много повече ме вълнува кой е къртицата.
 Разбрах, кой е този, за когото питах - шеф на отдела за борба с терора.
 Кадир, след като хвърли стола, се насочи именно към това отделение,
 което разследва терористичния акт на стадиона.
 Много силна сцена , много. Направо и в момента тръпки ме побиват.
 Кадир иска той да разследва случая и обясни защо.
 И сега пак се появи подозрението ми, че ако не е замесен Вели пряко в тер.акта,
 то косвено със сигурност, а най-сигурно е, че извлича собствени ползи от това.
 Все повече си мисля, че онзи случай с избитото семейство е постановка,
 но Кадир не се е усетил тогава - 02.03.2008.
 Голям "артист" е Вели!
 Успял е на времето да заблуди Кадир успешно и да му вмени вината,
 да го накара да мисли, му е длъжник, че сметката е записана на негово име.
 Кадир едва сега! се сети  за оня разказ на Вели през 2007г,
 за предишния му съдружник и как Вели "не е бил в състояние"
 да преследва и залови после мафиота, с който разиграха сценката.
 Кадир се сети за това към днешна дата, когато седеше сам в къщи.
 Не знам какво не сте доволни от полицаите,
 но за мен доста реално е представянето им.
 Не е лесна работата им по разкриването на престъпления.
 На мен друго ми прави впечатление - корупцията в съдебната система.
 Ако не беше Селим Гюр, Вели щеше да е още в затвора.
 И как Джемре, каза на Демир за Керем -
 Ще се погрижиш за него, като за най-привилегирования си клиет.
 Е, как полицаите да са успешни и да не ги правят на глупаци,
 когато срещу тях стоят многократно повече престъпници и пари,
 предатели в собствените им редици, ниско квалифицирани, ...
 и всички те мислят, планират и осъществяват следващите си злодеяния,
 за да заличат предишните си.
 Хайди! За сега толкова по Сблъсък.
 За програмата около НГ и след това. Чак три седмици не е било май до сега,
 за да се сключат договорите между телевизиите и рекламодателите. Ама може.
 А за Организето 2, нещо ми правят номер от "моето кино".
 Написали дата 31.12.2019г. Мисля, че е грешка с годината,
 но вече цяла седмица не го поправят.
 До тогава ще ми се смачка съвсем костюмчето за снимка със Сарухан.
 Хайди, лека вечер!!!

Последна редакция: сб, 22 дек 2018, 18:37 от * Diva *

# 551

Момичета , здравейтееее! Heart

Най - после отново мога да пиша в темата. Но за жалост няма какво толкова да кажа , защото не съм изгледала още серията. Смятам утре да го направя.

Този пост го пиша , за да ви благодаря за всичко , което сте споделили!
На всички вас , прекрасни дружки! Flowers Cherry Blossom Flowers Bouquet

Благодаря и на Синан и на Мелек тийм - наистина сте супер бързи! Heart

Айре Heart Eyes , Фенче Heart Eyes ,
радвам се и за вашето включване в превода!

Фенче Heart Eyes ,
не успях да стигна до Мадам Тюсо. Sad
Дните бяха малко , а местата много. Но пък в Мави се понагледах на нашия хубостник! Heart Eyes

Хубава вечер и до утре!

# 552
Ире Heart Eyes
привееет, добре си се завърнала! bouquet
ако искаш-като си починеш тия дни....ни разкажи какво те е впечатлило най-много Wink

Дива Hug, много хубави коментари Peace
и според мен..... за сега полицаите не ги правят на глупаци
а обиците на Аслъ ги предаде къртицата на Вели - от съдебна медицина
на мен лично хвърления стол от страна на Кадир ми беше малко пресилено....така го усетих Whistling

още неща ме впечатлиха в последната серия....ама ме мързи да пиша Laughing
ще изчакам и други дружки да споделят...след като са гледали Peace

Себи Simple Smile
Скрит текст:
на мен любимата ми Фахрие е като Неджля и Мурка Wink

гледам в ТТ питат-вярно ли е , че няма да има епизод следващия четвъртък? Tired

Peace

преди малко и Бирсен потвърди, че 3 седмици ще сме без сериали Peace
тогава Къванч може би ще има време за премиерите на Орг....в Европа Peace

Хайдииии! лека вечер Wink

Последна редакция: сб, 22 дек 2018, 23:19 от Airra

# 553
Дива  Hug благодаря за хубавия коментар!  bouquet
Невъзможно е да дадат филма при вас преди премиерата в Турция, нали  newsm78 Обаче, не вярвам и да го дават в края на 2019  Laughing Дали тогава премиерата няма да е по-рано в такъв случай , а не на 01.01  newsm78 Ще се разбере, не остана много време  Laughing О, ти и костюмче си си приготвила за Саруханчо ?  Laughing
Себи  Heart Eyes благодаря!  bouquet
Ире  Heart Eyes добре си се завърнала! bouquet Приятно ме изненада  Peace Чакаме разказ по картинки  Peace Е, другия път ще отидеш и в музея, наистина за 3, 4 дни не можеш да обиколиш всичко, което си заслужава да видиш в Истанбул ... а и не върви да кажеш на годеника си, че искаш първо да отидеш в музея, за да видиш восъчния Киво, нали  hahaha Вчера чух , че имало страхотно наводнение и в Истанбул, вярно ли е ? На снимките от сета нямаше нищо, за това питам. Почини си хубаво, има време да изгледаш серийката  Peace
Айре  Heart Eyes да, Киво трябва да ходи на премиери, обаче ще ни липсва комисар Хайдиии  Laughing Уау, 3 седмици са  много време  ooooh! Дано поне на 27. 12 да има серия  Praynig На най-интересното свърши ...
Нищо не ми е пресилено в тази сцена с обиците на Аслъ, добре, че Зейнеп се появи на време, Кадир беше обезумял , точно както го искаше Вели, но след разговорът им се овладя, когато му пусна записа с гласът на майка му.
Имат си публика на сета  Peace

Лекинка!  Hug

# 554
  • София
Добро утро, момичета,
Появявам се само за минутка, за да ви кажа довиждане до 28 декември. Заминавам за Лондон след малко, за да се запозная със сватовете. Нали ви се похвалих, че Ани се сгоди?  Нямам търпение, да ги видя едновременно всички нови роднини на дъщеря ми. Сватбата ще е през пролетта.
Времето засега е чудесно, дано и полетът мине без проблеми.
Желая ви весело посрещане на Коледа, здраве и вкусотии на софрата. Дано всички имате късмета да сте с любимите си хора.  bouquet bouquet bouquet

Общи условия

Активация на акаунт