Тери
благодаря Ви от сърце! 
и на мен много ми хареса серията! 
не, поне за сега не правят в този сериал полицаите на глупаци
Кадир също зададе тези въпроси, преди Джемре да го прекъсне с новината, че освобождават Зейнеп от ел. гривна. А за обиците ... аз поне така разбрах, че са намерени след атентата, били са в съда и някой, на когото Вели се обади ги донесе в управлението , за да сринат и подлудят отново Кадир , както и стана
Може би ако не се беше появила Зейнеп, Вели щеше да постигне целта си
На мен ми стана интересно коя е била тази Пънар Джефхер, на чийто гроб беше Вели ... Каза на Зейнеп, че е била умна като нея и дано да не свърши като нея ... трябва да е била жена му или сестра му , съдейки по фамилията
Има още много неща, които ще разбираме малко, по-малко. И аз като Алинка
съм любопитна какво е накарало този човек да премине от другата страна
И какво ще стане с Айлин, когато Вели разбере за фалшивите пари
Ще става все по - интересно и напрегнато, супер!
Хем говори, че не може да дават само ГГ, хем запращал някои на втори план и така си губели работата ? Кого не са показвали до сега достатъчно ? Мисля, че всички герои ги дават постоянно, никой не е ощетен 

благодаря за кафенцето!

Но, пък бяха казали, че ще имат всички сериали някаква ваканция, не зная ... Ще се разбере

много красиво пред Коледно кафенце си ни сервирала 

въпреки, че могат да измислят някаква по-сладурска сцена м/у Кадир и Зейнеп....да разнообразят твърде драматичната атмосфера

, и аз бих коментирала на части..... 

Фенче
Себи
Кети
Благодаря за извинението на Емре...

Фенче
Себи
Кети
Благодаря за извинението на Емре...

повече няма да ти обяснявам, сьоз
Но, дори и това приех единствено като загриженост от негова страна, мъчно му е , че няма кой да се грижи за Кадир, вижда се, че той му е слабост и го обича много ... поне така я почувствах тази сцена 
Някои ги дразнят народните припеви, а на мен много ми харесват, изобщо музиката в сериала е много добра, браво на Тойгар 

мдаа ... ама щом пишат за него, значи гледат
Особено Рана ханъм
С Гугулето разбрах, че отново иде реч за любовта между Зейнеп и Кадир. В едно отношение съм съгласна с нея - можеха да покажат поне някакви спомени от тази голяма любов, стига са ги давали единствено като деца
Да се надяваме, че ще ги видим скоро
и зрителите ще са доволни. Иначе бая ще си почакаме да ги видим заедно 
Първо се проверява,пък после се плюе, ама те така са си свикнали
Е, добре поне, че се е извинил, това поиска от него Киво само 

Малии ... 3 седмици 
за всичко 

прекрасен си !И в тези празнични дни не ни забравяш 
, мисля че не е преекспонирано участието ви с Фенчето
Аз ако съм на мястото на Синан и другите без които не може
ще съм доволна и поласкана дори само някой да изрази желание да ми помогне.

, Фенче
,
,

, много хубави коментари 

благодаря за хубавия коментар! 
Обаче, не вярвам и да го дават в края на 2019
Ще се разбере, не остана много време
благодаря! 
добре си се завърнала!
Приятно ме изненада
Чакаме разказ по картинки
Е, другия път ще отидеш и в музея, наистина за 3, 4 дни не можеш да обиколиш всичко, което си заслужава да видиш в Истанбул ... а и не върви да кажеш на годеника си, че искаш първо да отидеш в музея, за да видиш восъчния Киво, нали
Вчера чух , че имало страхотно наводнение и в Истанбул, вярно ли е ? На снимките от сета нямаше нищо, за това питам. Почини си хубаво, има време да изгледаш серийката 
да, Киво трябва да ходи на премиери, обаче ще ни липсва комисар Хайдиии
Дано поне на 27. 12 да има серия
На най-интересното свърши ...

Препоръчани теми