Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"-Шоу тв /&"Искрите на отмъщението"/- тема 78

• 52 197
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
    Айре Hug  оф...... харесах сцената , а не съм я запомнила Embarassed Embarassed EmbarassedТрябва да е защото  са в гръб двамата гадни Wink

Предлагам трите седмици без серии да ходим с Киво на ски .

# 571
Онли  Hug къде се загуби ? Благодаря!  bouquet Отново много хубава снимка са ни постнали от МАВИ  Peace
Айре  Heart Eyes и на теб!  bouquet Много са готини Керо и Ойкю, все се каня да гледам и техния сериал, ама време йок ... е, сега по празниците и януари, щом няма да има нито сериал, нито филм  ooooh! ще гледам да наваксам  Wink

Вярно бе, не мога да му запомня името на този рус жираф  hahaha Какъв Емрах ме гони  Joy Joy Joy
Много се кефя, че не го изхвърлиха от сериала, харесвам го  Peace
Аз ще се готвя утре, днес съм почивка  Mr. Green Изпратих моите мъже до Метро да пазаруват, а аз пак тук  hahaha
Себи  Heart Eyes Wink и моят!  Hug Това за мъглата ме изкефи  thumbsup

# 572
   Аз пак изпаднах във времедефицит . Явявам се като резервен вариант на  зрителка тази вечер   на "Дон Жуан" с Пендичанска.

Ех Галип .... защо изложи детето си на това изпитание.

Но дано Зейнеп този път избра правилната страна.

Приятна и топла вечер Hug                                                                                                                                              

# 573
Привет! Hug

Айре Heart Eyes , Фенче Heart Eyes ,
не знаех дали ще искате , затова не съм писала. Но сега ще го направя.
Иначе нямаше наводнения докато ние бяхме там, или поне там където бяхме отседнали.

Скрит текст:
Ще започна с хубавото - очарована съм от този мегаполис. Има толкова много различни лица. Чак ми е странно , че всички тези лица са всъщност лицата облика на  един град.
Имах късмета да преминем в азиатската част по един от мостовете , мисля , че беше първият построен , и то вечерно време. Гледката беше приказна. Heart Eyes
И всичко това ми беше толкова познато , защото почти във всички турски проекти я има тази гледка на Босфора.Въобще бях изумена и впечатлена , чак още не мога да преосмисля всичко видяно.
Но за няколко неща съм разочарована - не влезнахме в джамията на Султан Ахмет , нито видях отблизо джамията на Султан Сюлейман , нито дворецът Топкапъ. Аз исках да видя и да разгледам точно тях по- обстойно. Времето беше студено и явно на екскурзоводките не им се стоеше на студа толкова много. Имаше само фотопауза пред Синята джамия , а джамията на Сюлейман я видях , когато бяхме на Египетския пазар отдалече. А дворецът просто докато пътувахме ни показаха къде е , но то нищо не можа да се види , защото ние бяхме почти на брега , а дворецът е на по- високо равнище. Затова съм много разочарована.
Повечето време прекарахме в моловете - в малката Венеция , във Форум Истанбул , поне там бяхме в аквариума , който беше интересен. Бяхме и на пеещите фонтани , които така и не "запяха" , за жалост. Grinning
Общо взето това видяхме , бяхме на Египетския пазар , който аз напуснах много бързо , защото такава навалица просто не ми понася, бяхме и в кв. Левент , за да видим Сапфира, но разбира се , не се качихме и аз не знам защо. Имам чувството , че ни претупаха екскурзията...
Сигурна съм , че пак ще отида , имам още много неща да посетя. Този път се надявам да е както аз искам.Grinning
Истанбул е уникален град , град с духа на старото , но и в същото време толкова добре развит. В едно обаче съм сигурна , аз не бих успяла да живея там. Grinning
Благодарна съм, че имах възможността да го посетя.
Надявам се да не съм ви досадила.

Искам да ви благодаря за всичко , което сте споделили. Flowers Cherry Blossom
Аз още не съм гледала епизода , но нямам време , все не ми достига. Sad(

А да попитам от кога до кога няма да има епизоди , че нещо не разбрах? :/

Аз също много се дразня на злобните коментари за любимците ми. Относно Киво още не съм попадала на такива , но за Фе  какво съм чела , направо ми се повдига. Чудя се как може да има такива хора с такива изрази - ужас! Много я хейтват , че е  с Бурак , абе спирам , че ще се ядосам супер много ,  ако продължа. Grinning

Новата снимка на Киво е уникална от Мави. Уникален е този мъж. Heart Eyes
потретвам я , защото не мога да се сдържа.

Весело посрещане на празниците ви пожелавам.
Бъдете здрави и щастливи!

Хубава и спокойна вечер!

# 574
Здравейте момиченца! Heart Eyes Heart Eyes

Групата за Елчин във ВКонтакта, наистина е страхотна. Интелигентни и много информирани момичета!

Повторението на 5 епизод е влязло в топ-пет на соц. мрежи.

Айре, срещу Ефеджан Шенолсун /Якуп/ се води съдебно дело, за неприлично поведение в пияно състояние на сета на "Безжизнени". Обвини го негова колежка, пет месеца след приключване на  снимките.
Много не и вярвам...на актрисата...Ефеджан си  призна, че в последния снимачен ден е отишъл пийнал на снимки...
Да видим какво ще реши съда...Ако излезе от сериала, много ще ме яд...Играе зверски...

Оригинала на фенския апел от Туитър...

Скрит текст:

Благодаря за споделените мнения! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 575
Здравейте, дами! Надявам се, че при всички ви подготовката върви успешно!

След много перипетии успях да изгледам серията и съм много доволна. Остави ми приятно чувство на задоволство.
Направи ли ви впечатление, че докато разказваше за всички тези моменти и спомени от Аслъ в заведението, Кадир се усмихна единствено, когато я сравни със Зейнеб (когато съпостави готварските им умения). Чудесна сцена, изпипана до най- дребния детайл.

А момента, когато се изправи срещу всички в участъка, след като получи обеците - уникален игра, този така майсторски за мен "празен" поглед на обезумелия гневен и наранен мъж, не може да се докара само с изкуствени сълзи. Не знам какво е правил Къванч, в тъмна стая ли е медитирал, на поза лотус ли е стоял цял ден, как се е вглъбил толкова в образа на Кадир, не знам.

Ами, Вели! Що за човек се оказа, а? Този не бива да го изключват от списъчния състав на лудницата, просто няма надежда за него... Но като се замисля, психиатрията би била безсилна пред такава социопатия като неговата. А като гледам как са го пуснали чрез любезното съдействие на Селим Гюр само след 4 години, направо си мисля, че накрая трябва да се намери някой доблестен полицай да го намери самоубит в гръб и да се свършва с този негодник.
Иначе предположението се потвърди - Вели е яко хлътнал по Зейнеб...Такава умна и силна жена той не е и предполагал да срещне. Е, има още доста да види.

И последно, да ви споделя, колкото и да ненавиждам Демир, постъпката му в стил - "кой си ти да ми искаш 3 милиона", страшно ми хареса. Намирам я за доста мъжкарска. Пак казвам, че изобщо не харесвам Демир, но тук постъпи хитро и смело. А жирафа, ох, душичка! Малко му беше, очаквах Мерал да го намери забит като фикус в някоя саксия с главата надолу... Иначе това момиче взе да ме дразни още повече, навън всички с кожени палта и шалове, тя все с гол корем...Такива аз ги определям като "пишман кифли", много искат да са кифли, ама нещо все не им се получава. Сега взела и за Керем да се сеща, че и хитра да го играе. Умирам да и видя физиономията като остане и без Керем, и без Якуб, и без трите милиона.

Имам още много за споделяне, но ще си разделя принудително мисълта на части, че изписах света отново!
Весела подготовка за празника на всички! Flowers HibiscusGrinning

Айре Hug, нещо хич не съм в кондиция, ама тези дни се надявам да се стегна!

Последна редакция: нд, 23 дек 2018, 19:56 от Poli_Mircheva

# 576
Ире Heart Eyes
Скрит текст:
много ти благодаря, че описа впечатления си, много ми харесаха Simple Smile
следващия път-това, което си пропуснала да видиш.... Peace
може да отидете и без да е органзирано от фирма!!
уж първите 3 седмици на януари, няма да има сериали Peace
ооо ако знаеш какви ги пишат и за Къванч-още повече ще ти се Sick ooooh!

Тони Hug, така е за групата на Елчин
а това за Ефеджан го знаем
дано не се налага да напуска сериала, внася му колорит с гадничката си роля, много майсторски я играе Peace

хммм Бирсен е написала нещо за филма ни
https://twitter.com/birsenaltuntas1/status/1076888624468316162
явно има някакви проблеми
и после коментара е за цялото състояние в тази сфера, не особено оптимистично Whistling
обаче не мога да си го преведа добре Whistling

прекрасна Ойкю

Полии Hug wavey
сега ще прочета чакания от мен коментар Peace

Цитат
Крупнейшее в Турции издание Hurriyet собрало авторитетное жюри в составе:
Джерен Сехирлиоглу — писатель, журналист Hürriyet tv,
Ельчин Яхшы — журналист Hürriyet tv, создатель Ecranella.com,
Хакан Генджи — корреспондент Hürriyet,
Доктор Джанет Барши — писатель, журналист, профессор Университета Нишанташи отделение радио, кино и телевидения,
Доктор Гюрель Яктиль Огуз — Университет Анадолу отделение радио, кино, тв,
Доктор Елиф Акчалы — Университет Kadir Has отделение радио, кино и тв,
Томрис Джиритлиоглу — писатель, сценарист, режиссёр, продюсер,
Зейнеп Екин Бал — Стамбульский Университет, отделение радио, кино и тв,

и назвали лучших актёров 2018 года:
🌟 Лучший актёр года — Кыванч Татлытуг
🌟 Лучшая актриса — Озге Озпиринджи,
🌟Лучший сериал — "Женщина".
Этот сезон был сезоном блестящих женских характеров, однако к концу 2018 г. на экранах появился настоящий мужской характер. Кыванч Татлытуг в сериале "Столкновение" показал мощь актёрской игры. "Столкновение" стал предвестником следующего уровня его мастерства. Даже время от времени разбросанность повествования в проекте не бросает тень на его потрясающую игру. Кыванч Татлытуг после этой роли вновь доказал, что он сможет блестяще играть любой характер.
Перевод: Nur Nurieva для vk.com/kivanc_tatlitug

ще има и фрагман тая вечер Peace

Последна редакция: нд, 23 дек 2018, 22:57 от Airra

# 577
  • AMS

Привет, дружки!!!
 Приятно пътуване и пребиваване,
 добре дошли на завърналите се,
 по полека със шетането за трапезата!!!
 Благодаря ви за споделеното!!!
 Изчетох ви с интерес. Но бих могла и още да чета,
 особено по съдържанието на епизода.
 А, значи потвърдиха ми се опасенията,
 че с Организето 2 нещо не е наред.
 Надявам се да се изясни съвсем скоро,
 че костюмчето да ми е актуално.
 Но не ми харесва тази промяна в програмата на кината.
 Май не съм ви казвала, че Езги Мола има канал в YT,
 където показва оригинални срещи с интересни личности в комичен стил.
 Благодаря ви специално за публикуването от подругите този път!!!
 Е, такива неща харесвам.
 Не харесвам разните  тукита, мукита, беренки, меренки,
 бергита, мергита, енгинки, менгинкии, чагатайки, магатайки,
 халитки, мелитки, сернайки, маранайки, фета, мета, хилеони, милиони, ...
 И най вече не харесвам подражанието и писането под индиго в този подфорум.
 Като видя текст на руски и вече автоматично ми се включва антивирусната.
 Абе дай нещо от себе си, направи компромис с излишната гордост,
 не избивай комплекси за сметка на любимците си.
 Вместо да се обединяват около името, да има по-голяма активност,
 напротив най-малко по три теми за едикой си.  
 А ако няма проект - задължително се плюе по тези, които в момента работят.
 Та приветствам този призив да не се търсят кусурите на Сблъсък от феновете,
 а да се обединят и да разширяват подкрепата за шоуто.
 Нали знаете, че мога да пиша злобно и гадно.
 Да, не всичко е добро. Има какво да се желае, но по-спокойно.
 Чудя се на фенките на Елчин, къде обсъждат и гледат Сблъсък.
 Идваха и тук, но нещо се загубиха. Не вярвам да сме ги обидили.
 Елчин много приятно ме изненада, много е добра.
 За мен Сблъсък в момента е най-добрият сериал.
 Гледам и Мухтешемите, но го скапаха с номера
 да вкараме още един лош/а, ей така от нищото.
 Чудесно обединение на Керем и Ибо,
 но фенките нямат никакво намерение да се обединяват
 и си коментират по двойки.
 Иначе загледах Соколовото тепе - Соколов хълм.
 Много хубава двойка правят Боран и Айбюке...
 А Зерин е върхът. Лоша, лоша, но е супер.
 Но не мога да скрия, че има един-двама от актьорите,
 които преиграват и се повтарят с другите си роли.
 В Пазителят ми харесват познатите актьори, а те не са малко.
 Заслужава се да се види и Ча и Хазар, та и бащата на Али от ХС.

Иначе в Сблъсък всички са супер. Като се започне от новата шапка,
 та се стигне до музиката с онези балкански космически акорди,
 които ми звучат в сцените с Кадир като - Притури са планината.

А има и специално написана за любимата фраза
 Çarpışma Müzikleri - Haydi>>>

Благодаря и за новината от Хюриет,
 за най-добър актьор и актриса за годината.
 Впечатлена съм не само от името на Томрис  в журито,
 а и от имената на журналистите!!!

Та за Сблъсък имам идея, през почивката след НГ
 да отделя внимание на всеки образ в стил - до сега.
 Не е изключено и да се излъчи сборен епизод на видяното.
 Мисля, че за ДК имаше такъв.

За къртицата си мисля, че може да е началникът на борбата с терора.
 Така изведнъж го показаха, че се шашнах.
 Не знам и на кого се обади Галип да пита дали е издирван.
 Но Мъртвият пак се появи в разговора Вели - Селим Гюр.
 Та нали фантазията ми работи и си мисля,
 тъй като няма родове в тр., дали не е в ж.р. и да е Мъртвата.
 Забравих да се похваля, че за сега съм на прав път за Мелек и записът.
 Остава тя да го даде на Керем. Така поне малко би изкупила грешките си.
 Много силна сцена между двамата  >>>

Благодаря за последните 3-4 поста.
 Докато излезе фрага, ще ви чета с удоволствие!!!

Последна редакция: нд, 23 дек 2018, 20:42 от * Diva *

# 578
Себи  Heart Eyes е, видяхме, че този път Зейнеп избра правилната страна  Peace
Приятно гледане на " Дон Жуан "  Peace
Ире  Heart Eyes разбира се, че искаме - тук , който където ходи, после разказва  Laughing Благодаря, че сподели!  bouquet
Скрит текст:
Ама вие наистина почти нищо не сте посетили ... ние за 4 дни видяхме Синята джамия, дворецът Долмабахче / Топкапъ не отидохме да видим и Принцовите острови, защото предпочетохме разходката с корабче по Босфора / качвахме се с лифт горе на хълма в кафе  Пиер Лоти, от там се вижда целия Истанбул и Златния рог, гледахме и нощен Истанбул, голяма красота! посетихме Цистерната на Базиликата, Аквариума в ТЦ Форум, Хиподрума на Константинопол - Змиевидната колона и Колоната на Константин. Света София за съжаление се ремонтираше. Отделно имахме доста свободно време и да ходим, където си искаме. Но, беше юни и времето беше прекрасно. Сега на пролет мислим да отидем отново до там - колежките нека си гледат забележителностите, аз отивам да видя лалетата, Мадам Тюсо и да видя къде ще е сета на  Сблъсък  hahaha А Истанбул е една приказна смесица между европейското и ориенталското, с незабравими аромати, носещи се във въздуха, заслужава си да се види този град и не само веднъж!
Кой каквото ще да си драска по негов адрес Ире  Heart Eyes вече не ми пука ... него отдавна са го оценили тези, които трябва и продължават да го хвалят - режисьори, актьори, всички, които разбират от актьорско майсторство, та дори и журналистите Peace Така и за Фе ... нека си изливат жалката злоба и завист разните хейтърки, щом това ги прави щастливи, от това тя няма да стане по-малко красива, талантлива и обичана от Бурак и феновете и  Peace

Ха, журито изобщо не е било от случайни хора  Peace
Айре  Heart Eyes благодаря!  bouquet О, ще имаме и фраг, чудесно!
Цитат
Вот некоторые комментарии жюри о нём:
- У него начался период мастерства.
- Не смотря на то, что в сезоне блистают сильные женщины, Кыванч доминирует в мужской категории актёров.
- "Столкновение" - это предвестник начала периода его мастерства. Даже когда время от времени сюжеты рассеяны, это не может омрачить его потрясающую игру.
- Неспособность достаточно наблюдать за персонажем Кадира превратилась в одну из серьезных проблем сериала. Кыванч своей ролью доказал, что куда бы вы его ни ставили, он будет делать свою работу хорошо.
Цитат
Твитт от Бирсен Алтунташ: "Производители и дистрибьюторская компания MARS отложили выход фильма «Организационные дела 2». Рассматривается другой дистрибьютор для фильма ...
Поли  Hug благодаря за страхотния коментар!  bouquet Изчетох те с удоволствие!  Peace Да, Демир явно е бил един от махалата,живял е също като Якуп и Керем, преди да стане това, което е днес. Жирафа си заслужи боя, обаче не мисля, че ще остави нещата така, злобно човече е и той  ooooh! Мерал не знам какво и се върти в главата, но мисля, че ще даде флашката с видеото на Керем  Thinking
Колкото до играта на Киво ... ние сме виждали и друг път този негов "празен " поглед, тази уникална игра, ненадминат е в изразяването на всякакви човешки емоции  Heart Eyes Гледай Кузей Гюней и ще се убедиш, че не се вглъбява само за образа на Кадир  Peace Благодаря ти, че оценяваш таланта му безпристрастно!  love001
Дива  Hug благодаря, изчетох те с кеф!  bouquet Пускала и се антивирусната  Joy Joy Joy
Боже, кога имаш време да гледаш всички сериали  newsm78  Евалла!  Peace Този Боран ми е толкова неприятен с тази негова коцкарска физиономия, че изобщо нямам намерение да го гледам  Mr. Green Пазителя може и да го погледна някой ден , не ме изкушава особено и той  Thinking

# 579
Поли Hug,да си жива и здрава душко, много ме кефиш с коментарите си Wink bouquet
и това , че оценяваш таланта на нашия човек Peace

Дива, доста неща си засегнала bouquet
една част от поста ти ме разсмя с глас rotfImbo rotfImbo rotfImbo
фенките на Елка, тук във форума = май не гледат сериала
а в групите във ФБ-има по-активни и харесващи го
е Сблъсък няма нищо общо с ЛпН-така, че може да им идва прекалено драматичен, суров и нелюбовен
на мен от пембени любовни истории ми е поомръзнало
но и в Сблъсък си искам любовната история все пак Crossing Arms

и аз се изкефих от състава на журито за Хюриет Peace
Соколовия хълм....все още му се каня
погледнах и Пазителя
ами не мога да си кривя душата-хубав е, различен е Peace
и Чаго-много добре Peace
ще измислим какво да коментираме по време на паузата през януари Peace
дано всичко е наред, след това!!! Praynig Praynig Praynig

в момента дават по Нова- един филм за хучето Хачи
и това, което ми направи впечатление-името му
Хачи- японското значение на числото 8-числото на сполуката
духовното му значение е, че стига до небето
знаем , че 8 е любимото число на Киво....и той не иска да казва защо!! Simple Smile

още един любим сериал....Кивова роля Heart Eyes

Фенче Heart Eyes...сега ще видя какво си писала Wink

значи проблема за ОД2 е в дистрибуторската компания ooooh!
Цитат
#Organizeİşler2
Твитт от Бирсен Алтунташ: "Производители и дистрибьюторская компания MARS отложили выход фильма «Организационные дела 2». Кинематографисты подняли флаг восстания, когда дистрибьюторская компания Марс отказалась платить производителю половину суммы за проданные билеты. В связи с этим Йылмаз Эрдоган отложил выход фильма."

Последна редакция: нд, 23 дек 2018, 21:47 от Airra

# 580
Айрее,  ами ние с Къванч сме споделяли общо любимо число Grinning
Скрит текст:
На мен осмицата ми е не просто любима, а съдбовно предопределена - родена съм на дата 8-ми, в 8 часа Grinning

Диве, права си, всеки може да е гаден и да говори лоши неща - това е най-лесното! Май много хора обичат критиката, особено в интернет, защото е толкова безопасна и без съприкосновение! И като седнат и пишат ли пишат гадости и накрая се изпънат на стола, почешат се важно  и си кажат, че и те са дали нещо на тоя свят!
Ах, ако можехме енергията си да я отделяме предимно за поощрение и отбелязване на силните страни на хората (разбира се, когато се трудят честно, упорито и се опитват да оставят нещо смислено след себе си)... ах...
Аз самата често имам критики към хората от екрана ( и екипите им), но гледам хубавите ми коментари да преобладават над негативните, защото в противен случай се оказва, че сама си губя времето, щом даден проект или артист не ми харесва.

Ире, страхотна екскурзия си си направила!
Фенче, вие сте изяли картата с кориците, ако може така да се каже! Направо не знам как сте се успели да видите толкова неща, вие сте счупили времевия континиум направо.

В очакване на фрага съм!

П.С. Тази Мерал нещо ме съмнява да стане изведнъж добра, мила и влюбена в Керем! Не вярвам в пробуждането на съвестта на места, където я няма. Главата ѝ е като магазинерка каса - само по едно предназначение работи. Ако даде видеото на Керем по някаква причина, не вярвам нещо положително да се случи между тях. По стария принцип "Където е текло, пак ще тече", "където са те предали, пак ще се предадат" и Керем вече няма да се хване....

Последна редакция: нд, 23 дек 2018, 22:04 от Poli_Mircheva

# 581
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, момичета! Айре, филмът е много е тъжен. Едва успях да го изгледам навремето.

Скрит текст:
Хачико (на японски: 忠犬ハチ公) е куче от породата акита ину, което става символ на верността и предаността към стопанина си, дори години след неговата смърт. В Япония, на гара Шибуя е издигнат паметник в негова чест.
Хачико е роден на 10 ноември 1923 година в японската префектура Акита. Фермерът решава да подари малкото куче на професор Хидесабуро Уено, работещ в Университета в Токио. Професорът му дава името Хачико (осмият)
Професор Уено ежедневно пътува с влака на работа и кучето всеки ден го изпраща сутрин, а след това се връща да го посрещне на гарата точно в 3 часа следобед. На 21 май 1925 г. Хидесабуро Уено получава инфаркт и умира. По това време Хачико е на 18 месеца. На този ден той дълго чака стопанина си, който никога не идва. Въпреки това кучето продължава да го чака всеки ден, пристига в 3 часа следобед и седи до късно. Въпреки, че много роднини и познати се опитват да вземат кучето при себе си, то неизменно се завръща на гарата. Местните търговци и работниците на гарата започват да го хранят, възхищавайки се на неговата преданост и постоянство. Това продължава години наред.
Става известен на цяла Япония през 1932 г. след публикация на статията „Предано старо куче очаква завръщането на стопанина си седем години след неговата смърт“.
Хачико продължава да идва на гарата в продължение на 9 години до самата си смърт на 8 март 1935 година. Една година преди това, на 21 април 1934 година, му е издигнат паметник. В деня на неговата смърт е обявен ден на траур. По време на Втората световна война, когато има нужда от метал, паметникът е разрушен, но през август 1948 година е възстановен и се налага като пример на любов и вярност.
През 2009 година по мотиви от тази история е направен филма „Хачико:история на едно куче“ с Ричърд Гиър в главната роля.

Прекрасни постове! Благодаря за коментарите! Много от написаното съвпада с моите възприятия. Ще коментирам след "преговора". Според мен, Киво в роля, трябва да се гледа поне два пъти.

# 582
Кате Hug, наистина много силна история и хубав филм Peace
Поли Hug супер Wink
за втория абзац!! Peace
Мерал-да, може да даде видеото на Керем-но не очаквам да има сдобряване...а и тя ще го направи, ако има някаква изгода за нея

# 583
  • AMS
 Благодаря ви за прекрасните постове!!!
 А, никакво сдобряване не очаквам между Керем и Мерал.
 Няма да има време. Якуп едва ли ще гръмне Джемре,
 но Мерал със сигурност ще пострада сериозно.
 Дано успее да даде знак, че има записа.
 Фрага го няма още,
 та да сложа едно хубаво синьо >>>

# 584
Скрит текст:
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Скрит текст:
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:
Привет, дружки!!!
 Приятно пътуване и пребиваване,
Цитат
Скрит текст:
Скрит текст:
добре дошли на завърналите се,
 по полека със шетането за трапезата!!!
 Благодаря ви за споделеното!!!
 Изчетох ви с интерес. Но бих могла и още да чета,
 особено по съдържанието на епизода.
 А, значи потвърдиха ми се опасенията,
 че с Организето 2 нещо не е наред.
 Надявам се да се изясни съвсем скоро,
 че костюмчето да ми е актуално.
 Но не ми харесва тази промяна в програмата на кината.
 Май не съм ви казвала, че Езги Мола има канал в YT,
 където показва оригинални срещи с интересни личности в комичен стил.
 Благодаря ви специално за публикуването от подругите този път!!!
 Е, такива неща харесвам.
 Не харесвам разните  тукита, мукита, беренки, меренки,
 бергита, мергита, енгинки, менгинкии, чагатайки, магатайки,
 халитки, мелитки, сернайки, маранайки, фета, мета, хилеони, милиони, ...
 И най вече не харесвам подражанието и писането под индиго в този подфорум.
 Като видя текст на руски и вече автоматично ми се включва антивирусната.
 Абе дай нещо от себе си, направи компромис с излишната гордост,
 не избивай комплекси за сметка на любимците си.
 Вместо да се обединяват около името, да има по-голяма активност,
 напротив най-малко по три теми за едикой си.  
 А ако няма проект - задължително се плюе по тези, които в момента работят.
 Та приветствам този призив да не се търсят кусурите на Сблъсък от феновете,
 а да се обединят и да разширяват подкрепата за шоуто.
 Нали знаете, че мога да пиша злобно и гадно.
 Да, не всичко е добро. Има какво да се желае, но по-спокойно.
 Чудя се на фенките на Елчин, къде обсъждат и гледат Сблъсък.
 Идваха и тук, но нещо се загубиха. Не вярвам да сме ги обидили.
 Елчин много приятно ме изненада, много е добра.
 За мен Сблъсък в момента е най-добрият сериал.
 Гледам и Мухтешемите, но го скапаха с номера
 да вкараме още един лош/а, ей така от нищото.
 Чудесно обединение на Керем и Ибо,
 но фенките нямат никакво намерение да се обединяват
 и си коментират по двойки.
 Иначе загледах Соколовото тепе - Соколов хълм.
 Много хубава двойка правят Боран и Айбюке...
 А Зерин е върхът. Лоша, лоша, но е супер.
 Но не мога да скрия, че има един-двама от актьорите,
 които преиграват и се повтарят с другите си роли.
 В Пазителят ми харесват познатите актьори, а те не са малко.
 Заслужава се да се види и Ча и Хазар, та и бащата на Али от ХС.

Иначе в Сблъсък всички са супер. Като се започне от новата шапка,
 та се стигне до музиката с онези балкански космически акорди,
 които ми звучат в сцените с Кадир като - Притури са планината.[/i][/size][/font]

А има и специално написана за любимата фраза
 Çarpışma Müzikleri - Haydi>>>

Благодаря и за новината от Хюриет,
 за най-добър актьор и актриса за годината.
 Впечатлена съм не само от името на Томрис  в журито,
 а и от имената на журналистите!!!

Та за Сблъсък имам идея, през почивката след НГ
 да отделя внимание на всеки образ в стил - до сега.
 Не е изключено и да се излъчи сборен епизод на видяното.
 Мисля, че за ДК имаше такъв.

За къртицата си мисля, че може да е началникът на борбата с терора.
 Така изведнъж го показаха, че се шашнах.
 Не знам и на кого се обади Галип да пита дали е издирван.
 Но Мъртвият пак се появи в разговора Вели - Селим Гюр.
 Та нали фантазията ми работи и си мисля,
 тъй като няма родове в тр., дали не е в ж.р. и да е Мъртвата.
 Забравих да се похваля, че за сега съм на прав път за Мелек и записът.
 Остава тя да го даде на Керем. Така поне малко би изкупила грешките си.
 Много силна сцена между двамата  >>>

Благодаря за последните 3-4 поста.
 Докато излезе фрага, ще ви чета с удоволствие!!!

тук съм и съм фенка на Елчин, много я харесвам и се възхищавам се от играта им с Къванч , изобщо каста е жесток и сериала много ми харесва и ги гледам и ви чета коментарите .Харесвам Онур много е добър,Алперен и Мелиса .но не приемам истерията на някои фенове за последните двама, все пак ГГ са Елчин и Къванч и ги превъзходат лично мнение.

Весели празници и дано сериала да продължи.

Последна редакция: пн, 24 дек 2018, 00:34 от samyil 48

Общи условия

Активация на акаунт