къде се загуби ? Благодаря!
Отново много хубава снимка са ни постнали от МАВИ 
и на теб!
Много са готини Керо и Ойкю, все се каня да гледам и техния сериал, ама време йок ... е, сега по празниците и януари, щом няма да има нито сериал, нито филм
ще гледам да наваксам 

Какъв Емрах ме гони

и моят!
Това за мъглата ме изкефи
, Фенче
, 

(

, нещо хич не съм в кондиция, ама тези дни се надявам да се стегна! 

, така е за групата на Елчин

е, видяхме, че този път Зейнеп избра правилната страна 

разбира се, че искаме - тук , който където ходи, после разказва 
А Истанбул е една приказна смесица между европейското и ориенталското, с незабравими аромати, носещи се във въздуха, заслужава си да се види този град и не само веднъж!
вече не ми пука ... него отдавна са го оценили тези, които трябва и продължават да го хвалят - режисьори, актьори, всички, които разбират от актьорско майсторство, та дори и журналистите
Така и за Фе ... нека си изливат жалката злоба и завист разните хейтърки, щом това ги прави щастливи, от това тя няма да стане по-малко красива, талантлива и обичана от Бурак и феновете и 

благодаря!
О, ще имаме и фраг, чудесно!
благодаря за страхотния коментар!
Изчетох те с удоволствие!
Да, Демир явно е бил един от махалата,живял е също като Якуп и Керем, преди да стане това, което е днес. Жирафа си заслужи боя, обаче не мисля, че ще остави нещата така, злобно човече е и той
Мерал не знам какво и се върти в главата, но мисля, че ще даде флашката с видеото на Керем 
Гледай Кузей Гюней и ще се убедиш, че не се вглъбява само за образа на Кадир
Благодаря ти, че оценяваш таланта му безпристрастно! 
благодаря, изчетох те с кеф!
Пускала и се антивирусната

Евалла!
Този Боран ми е толкова неприятен с тази негова коцкарска физиономия, че изобщо нямам намерение да го гледам 
,да си жива и здрава душко, много ме кефиш с коментарите си

...сега ще видя какво си писала