ами че аз от самото начало съм си по-спокойна от теб за сериала ни, ти прекалено се впрягаш
Каквото - такова, в края на краищата. А сериала ни си е супер и много се харесва. Ако беше с 3 % рейтинг да се притесняваме, а за сега няма причина.Макар, че и тези с 3 % рейтинг не ги спират , интересно
Изглежда, че така правят и в реала запалянковците, от там са взели явно идеята за сериала или е обратното 

Е, ще се усмихне все някой ден комисаря
Радвам се, че ти харесва и на теб сериала ни 
Има толкова сюжетни линии , които да развиват, че няма нужда да разтягат локуми
Ще видим 
И аз искам тези двамата гадняри да си го получат
Ама също и Якуб и онази мърда Мерал също
Тя пък голямата убавица, та този чак предаде приятеля си заради нея
Те са ми дори по-противни от Демир и Белма ... Защото стария мъж на Белма си заслужава рогата, а Джемре не обича Демир, може би за това повече ми е мъчно за Керем 
благодаря ти!
На същото мнение съм за всичко споделено от теб
Обаче това последното ти предположение ме хвърли в сериозни размисли
Пък и тази полицайка за какво я вмъкнаха в такъв случай
Ще видим 
сега като го написа, наистина Керем няма такова видео
Но, пък събуди любопитството на Джемре
И аз мисля, че полицайката по-скоро му е сестра на Кадир , да видим сценариста какво мисли по въпроса обаче 

!
! Това ми дава смелост да споделям мнението си
.
). И няма слаба сцена. И на мен ми харесва тази красива, осъзната, зряла любов, която Киво и Елчин ще продължават да разкриват пред нас. А скалите са от ДК, да
.
и трябваше да се избира внимателно и то най-доброто
. Благодарна съм на всички добри хора, които превеждат и качват в мрежата!!! Като казваш, че Киво говори бързо, когато е напрегнат или ядосан, се сетих, че едно от най-силните му "оръжия" е гласа му - прекрасен! А и той много добре знае как да го използва - умишлено различен в различните сериали и ситуации. Дори акцента - някъде бях чела, че за "Хайде бе, сине" специално говори с местния за филма акцент. Дори ако си затвори човек очите, пак ще разбере напълно емоциите на Киво само по гласа и интонацията му!! Аз затова гледам само със събтитри - за да се насладя
. Освен това и аз като теб и Queen_fenka смятам, че ръцете му са си даже много красиви. Отнесох се в хвалби за Киво, ама виновна ли съм, че толкова прекрасни неща са се събрали в един човек...
. Не си разваляй настроението с тази руска страница, не си заслужава. Аз гледам само положителните страници и ако видя, че е пълно с негативизъм и злоба, въобще не поглеждам повече. Виж, страницата на американките е като тази - изпълнена с искрена подкрепа и възхищение пред таланта! Той затова миналото лято се срещна с тях (щастливки
.
!
!
!
! Аз все още мисля, че е полицайката, но може и да си права - бакълъм
.
. Тъй като много исках Елчин да е партньорката на Къванч, много се радвам и за двамата. На него след Туба (с която, според мен, имаха много химия) му трябваше не по-малко завладяваща, силна и красива партньорка. А на Елчин след Баръш (с когото, пак според мен, ще си останат като една от най-завладяващите двойки) и трябваше най-добрия, тоест Киво
!!! Убедена съм в нейния талант! А и как да не харесваш жена, която (както на моменти в ЛН, така и тук) не се бои да играе без грим, което много уважавам
! Колкото до Мелиса, знам, че много хора не я харесват, но ще се справи - просто ролята и е на по-студена и затворена жена, но ще търпи развитие
!
!
! А колко усмивки съм сложила... , но няма да ги махам, за да ви е усмихната неделята!
. Ще се науча!

Честит имен ден! Да си жива и здрава, много късметлива и щастлива! 
Благодаря ти! 
Стана ми любопитно обаче, кои са останалите 3 сериала на Киво, които си гледала, за ДК ясно
Предполагам, че единия е Кузей Гюней, познах ли ?
Абсолютно права си и за гласът на Киво, наистина си го променя във всяка роля. Когато започвахме да гледаме КГ се питахме в началото това неговият глас ли е ? 

благодаря и на теб!
Права си за наситеността на сериите откъм събития и емоции, все едно сме гледали половин сезон 
то в приюта животът им не е бил песен, видяхме го. И са ги отпратили на улицата, когато са достигнали определената възраст, да се оправят, както могат
И аз така разбрах - че тримата са живели заедно в една къща, в която Кадир явно не се е прибирал след напускането на Зейнеп - предполагам, че той вече е бил завършил академията през това време
Керем не е чак толкова по-малък от Кадир - 5, 6 години най-много. Нали писаха, че Кадир защитава местните, тъй като няма по-голям или по-малък брат е щастлив да бъде брат за своите близки. А коя ще излезе сестрата на Кадир ... не се наемам да гадая, и аз мисля, че ще е полицайката, дори и само заради това, че тази актриса казаха, че ще играе сестрата на Кадир, ама да видим 

много ми хареса поста ти!
права си, като се замисля и на мен повече ми е жал за Керем. Той съвсем никой си няма. Дори майка му не го е посетила веднъж за 5 години в затвора, какво може да очаква от нея извън него - нищо. А колкото до Белма и Демир, и двамата са сребролюбци. За тях единственото важно е как да се докопат до парите на семейство Гюр. Затова и Демир се натиска да се жени за Джемре, но тя определено не го обича! А и вече обувките му сочат навън, до момента в който Джемре ще го изрита триумфално!
Отново прекрасни постове!
Сигурно сте забелязали, че аз не коментирам развитието на сюжета.
Въздържам се, не защото го неглижирам.
Просто, по този начин, стопирам развинтеното си въображение, че какви ли не сценарии ражда главата ми...
Искам да се насладя на целия завършен проект, колкото и продължителен да е (надявам се да не е кратък, но и да не е безкрайно продължителен).
Засега не намирам нищо, което да ме подразни, отегчи или изнерви. Киво е перфектен, знаем си го.
Елчин също не ме разочарова, напротив, харесвам я много. Доволна съм, че сериите са по-кратки, но дано са повече.

, Честит имен ден!!! здраве, щастие, късмет 

, знаеш за Хайде сине, дори, че е говорил с акцента от Каш там

за коментара ти и споделеното за Кадир

чувствай се удобно да споделяш за Сблъсък в темата ни!!! 

, объркала съм се за думите на Керем към Джемре 

да, аз съм забелязала, че не коментираш сюжета, което малко ме учудва 

Ще се радвам и ти да споделяш впечатления от сериала ни!
Обаче ... аз снимки не виждам, на коя версия си ?
О, чакам този момент с нетърпение! Ужасно ми е противен този Демир / то и актьора ми е неприятен
но, играе добре пък / Джемре да го прати по дяволите този наглец 
Ама пък нямаше да я има историята ни 

Пък и са толкова красиви ...
Поздрав за Ани 
я, отпусни това твое въображение, то това е най- интересното 
А, днес ли са Пеперудите ? Ами може и да ги гледам, аз искам да я получи Арас, но едва ли, Пеперудата не е вече това , което беше някога, мое мнение 
Ох, как ми дойде добре пеещия Киво и на мен 
Няма начин съвсем всичко да е перфектно изпипано 
/ до сега не ни излъгаха за участващите актьори, чакам само дали Мете Х. ще се появи 

- и аз чакам "тримфалното" изритване на Демир от Джемре.
Адски ми хареса израза да изриташ някого "триумфално", поне от зрителска гледна точка триумфът ще е зрелищен! Джемре ми изглежда уж кротичка на пръв поглед, но съм сигурна, че са заложили силни черти на характера в героинята и, а и предвид семейството, от което идва, статуса и класата и, Демир го чакат тежки дни, след като се разбере истината! И тука вече аз ще се наслаждавам доволно, защото обичам миговете за разплата във филмите

прободох ли те ? Нас питаш ли ни толкова години как издържаме 
Толкова интересна история, толкова изпипан сценарий, ние и сега го гледаме всяка вечер по ДФ, вече загубих бройката колко пъти съм го гледала и не ми омръзва, страшно любим ми е
Дори нашите актьори, които дублираха сериала бяха възхитени от него, има клипче за това
Щом харесваш Кадир, няма начин да не харесаш Кузей
Само дано харесаш партньорката му - Ойкю Карайел, че много дружки не я понасяха, а аз обикнах тази актриса в този сериал, уникално партнира на Киво , а и беше първа главна роля. Характерите са многопластови и имат развитие, а за мен това е ценно в един сериал. И разбира се, на края всеки си получи заслуженото! 

/нали трябва да има интрига 

Препоръчани теми