Страшно много ти благодаря !
А аз глупачката не си ги запазих тогава 
ти пък всичко знаеш
Първо малко да ги поизмъчи онзи рус жираф
Да видим какво ще ни разкрият в 4 серия 
Не му дава да си пъха носа в нейните работи, жена със самочувствие е, а и не си е загубила ума по него, видно е. Отива и на Мелиса тази роля, хареса ми, за моя голяма изненада
Само този неин глас не го издържам ... като тенеке ми е, ама ще и свикна 
ами и Мете го спрягаха в каста на Сблъсък, защо мислиш, че няма да се появи 
Само в близо 8 минути разказва целия сериал, страхотна е !
А музиката е един път, настръхнах отново
Жалко, че ги няма последните му роли ...
благодаря!
Така е, каквото ти е драснато там горе, това ще стане
Но поне за Кадир мисля, че обичаше жена си, макар и не така, както Зейнеп. Но, не мисля, че е била единствено заместител в живота му. Колко хора имат щастието да открият истинската, голямата любов , че и да се съберат с нея ? Много малко ... Ако не беше ги загубил, той щеше да си живее щастливо с тях, нищо, че се е сещал от време на време за Зейнеп. Но, съдбата си знае работата, събра ги отново. За Зейнеп не мога да знам дали е обичала мъжа си, за разлика от Кадир при нея не се разбра. Хареса ми как описа образа на Кадир
И аз харесвам такива хора, по някакъв начин той ми напомня на Кузей , за това казах на Поли, че ще и хареса и той.

явно е, че става въпрос за едни и същи серии, Айрето го и написа

, мерси за коментара 

, ако си успяла да ни прочетеш..... ейвала 

цитирам всичко написано от теб, защото се присъединявам към споделеното. Само едно ще коментирам. Аслъ наистина много обичаше Кадир, но обичаше толкова и Зейнеп. Затова не се бори, за да не нарани двамата. Това е истинската голяма неегоистична любов. Скри тази любов, защото знаеше, че Кадир и Зейнеп се обичат, не се натрапи, не се опита да ги раздели. Направи това, което Зейнеп й каза, но не разбрах (или нещо съм пропуснала) Кадир разбра ли за разговора между двете? И защо Аслъ не разказа на Кадир за този разговор, въпреки че Зейнеп май не желаеше. Смятам, че на всяка цена Аслъ трябваше да разкаже на Кадир защо е постъпила така Зейнеп. За професията на баща й, за страховете й, които може да се повторят, ако Кадир стане полицай... Аз, ако имах толкова близък приятел, щях да му кажа. А Аслъ премълча. Можеше, ако Кадир беше разбрал, ситуацията да се промени и двамата да останат заедно.

Аз май мисля по-скоро като Алинка
Ама и с Поли и с Катето съм съгласна за някои неща
Да видим , може и да се разбере как са се развили нещата между тримата.

https://www.canlitvizle.plus/teve2?fbclid=IwAR0CnwPflw6k4_A755GL … R8HQ-f4UzdbSqQEac
много хубав колаж, благодаря!
, Поли
, Кате
супер коментари 

, браво, хванала си Башак!!!!

, за мен Аслъ най-вероятно е премълчала за разговора им със Зейнеб, за съветите, които ѝ бяха дадени, както и за споделените чувства и страхове на Зейно по отношение на Кадир.
Препоръчани теми