Трепет Коледен ни завладява, а подаръчето МАЙско шава, шава!

• 33 695
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Навсякъде чета,че точно така трябвало да се чувствам...еее уви Simple Smile

# 646
Колкото повече чета разни статии се обърквам. Четох, че не било хубаво жената да получава оргазъм по време на бременността, все пак матката се съкращава.  Аз съм с контракции и доста висока доза магнезий. Е, ако е така защо изобщо да си помислям  за креватни ласки ?

# 647
И аз четох на много места за оргазмите, че в тях е проблема, не толкова в самия секс, но то къде отива удоволствието без оргазъм...
Все си мисля, че не би трябвало да е противопоказно нещо толкова естествено и човешко, но знам ли, при някои няма проблеми, на други се забранява.

# 648
И аз четох на много места за оргазмите, че в тях е проблема, не толкова в самия секс, но то къде отива удоволствието без оргазъм...
Все си мисля, че не би трябвало да е противопоказно нещо толкова естествено и човешко, но знам ли, при някои няма проблеми, на други се забранява.

Ми то си губи смисъла секса. Просто става едно търкане с цел да начешеш крастата на партньора. Мерси.

# 649
  • Лондон
Относно секса-не правим само и единствено заради ниската плацента.Страх ме е да не прокървя като предната бременност.Иначе мерака ( поне от моя страна де) е голям.Но уви.Hug
Мами,с удоволствие ви чета,но нямам абсолютно никакво време да пиша.Чакам с нетърпение свеки да дойде края на Февруари,че да ми помогне поне за 2-3 месеца.Мишко започна ясла ( по 3 часа на ден) и е голяма драма.Реве,пищи и не му харесва.Ще видим чии нерви ще удържат-моите или неговите.
Бях на среща с акушерка вчера и тя ми даде резултатите за кръвната група на бебето  ( преди няколко месеца споменах ,че се подложих на едно изследване,много ново,вземат ти кръв и ти казват каква кръвна група ще е бебето).Та изследването ми станало готово,и според него бебето ще е отрицателна кръвна група ( като мен) и няма нужда да ми се бият инжекции гама-глобулин.Зарадвах се много.
Относно количките,в момента със с ABC Design Cobra,но след като се роди бебето разопаковам I Candy Orange и я подкарвам.Нямам търпение вече .Целувки от мен,мами Kissing Heart

# 650
Относно секса да вметна нещо допълнително - много ми се прави, много ми е хубаво докато не получа оргазъм. След което съм му казала на ММ, че има 5 минути да си приключи делото или ще си го приключва сам. Иначр наистина р по-хубав до някъде, защото е по-кръвоснабден таза. Обаче тая тромавост в последно време ми убива всичко. Прави ми се, ама като си представя цялата галимация и нещо не се навивам.
Слес предното раждане всичко ми беше толкова умряло, че 3-4 месеца нищо не се случи между нас. И после естествено като не си правил нищо толкова време много трудно се влезе в ритъм. И като цял имах много особено усещане за собственото си тяло, което вече изглеждаше различно. И някак си ми беше чуждо. Отне ми време пак да се почувствам секси и женствена. Ще видим сега как ще е.

# 651
Момичета ние вчера взехме количка, много сме доволни. Изключителни маневрена, лека, удобна, с голям багажник отдолу.Грабна ни още когато я видяхме преди 2 месеца и незнам защо се дърпах до сега да я вземем и мислех, че може друга да ми хареса.Ние ще сме без коша за новородено, защото седалката има напълно легнало положение без чупка в кръстта.Столче за кола взехме от същата серия, чувалче за зимата и чанта.Модела е Cybex Priam Ferrari Silver Grey😊https://store.cybex-online.com/itm/cybex-collections/cybex-for-s … set-trekking.html

# 652
Здравейте! Относно секса с предната бременност си правехме редовно и то до самия край. Беше наистина ново усещане и много ми харесваше. Сега обаче няма никакво желание в средата на 5мес.съм и се е случило 2-3 пъти до този момент. Възможно е да остарявам, знам ли....😂😂
Относно количките, този път няма да купувам ще  използвам от една приятелка Лорели Луна 2в1. Поне за първите месеци, пък после от баткото си имаме една лятна количка тип чадър която ползвах с голям кеф преди.

# 653
Усещате ли ниско бебетата? В повечето случай е около пъпа на такава височина, но вечер понякога толкова ниско слиза,че направо имам чувството,че ме рита в шийката.
Иначе съм като каторжник вкъщи. Лежа, никакво излизане, от време на време съм с болки и чакам да дойде четвъртък и да разбера скъсила ли се е още шийката.
Някак си ме налегнаха кофти мисли дали ще устискам до края, особено с моята слаба съединителна тъкан... 😕

# 654
Аз от снощи имам едни ужасни бодежи около ребрата в ляво, не са постоянно, но от време на време много са неприятни. Утре мисля да отида на лекар. От какво ли се получава, като съм легнала най-често усещам бодежи. И друг път ми се е случвало преди много време, но усещам бодежи за две три минутки и то при дишане и след това спират. А сега доста дълго. Случвало ли му се е на някой? В комбинация с ритничетата от бебчо направо е страшно.

# 655
Усещате ли ниско бебетата? В повечето случай е около пъпа на такава височина, но вечер понякога толкова ниско слиза,че направо имам чувството,че ме рита в шийката.
Аз на два пъти досега по няколко дни я усещам много ниско и някак навътре в корема, което ме притесни... но четох, че не е проблем, понякога така застават бебетата в този период от бременността. Тя и на ФМ в 20 г.с. Беше застанала седалищно с гръб към корема. Иначе все си ме риташе около пъпа и сега нямам търпение отново да се обърне така, за да си я усещам хубаво.

Последна редакция: нд, 13 яну 2019, 19:47 от Layla_D

# 656
  • София
Аууу Ssnezhana, честито! Много гъзарско - Ферари 😁 Не бях виждала такава количка.
Момичета, които имате проблеми- знам, че звучи като досадно клише, но моля спрете да мислите само за лоши неща. Била съм във вашето положение, толкова бях психясала, че постоянно четях какви са шансовете на детето ако се роди в еди коя си седмица. До леглото си държах лист и химикал и си отбелязвах брой контракции. Това в продължение на 3 месеца може да те вкара в лудница. Пийте си лекарствата, слушайте лекарите и мислете само хубаво.

# 657
Аз усещам бебето все още ниско долу, много рядко по-нагоре, 2-3 пръста под пъпа. Четох някъде, че зависи как е застанало бебето и къде са му ръце, крака, глава... Не се филмирай.
Аз също имам всякакъв букет проблеми и тройно повече притеснения и лоши мисли, все някакви ужасии са ми в главата, във вторник съм на ФМ и съвсем съм го снесла, но се опитвам да съм позитивна и да оставам с ума си, иначе ще се побъркам.

# 658
Момичета ние вчера взехме количка, много сме доволни. Изключителни маневрена, лека, удобна, с голям багажник отдолу.Грабна ни още когато я видяхме преди 2 месеца и незнам защо се дърпах до сега да я вземем и мислех, че може друга да ми хареса.Ние ще сме без коша за новородено, защото седалката има напълно легнало положение без чупка в кръстта.Столче за кола взехме от същата серия, чувалче за зимата и чанта.Модела е Cybex Priam Ferrari Silver Grey😊https://store.cybex-online.com/itm/cybex-collections/cybex-for-s … set-trekking.html
Здравей 🙂 Аз съм се спряла на същата количка. Така и не отидох в някой магазин да я разгледам на живо какво представлява. Предполагам е хубава,но само до там. Исках да те питам конкретно този модел нямат кош за новородено (поне от това ,което видях в нета) или има опция и с него. И от къде в бг я купихте?

# 659
Здравей 🙂 Аз съм се спряла на същата количка. Така и не отидох в някой магазин да я разгледам на живо какво представлява. Предполагам е хубава,но само до там. Исках да те питам конкретно този модел нямат кош за новородено (поне от това ,което видях в нета) или има опция и с него. И от къде в бг я купихте?
Ще помогна доколкото мога😊Първо ние живеем в Англия и количката я имаше налична в един съседен град само в специален магазин който внася Cybex от Германия.Имахме късмет, че имаха една в склада(точно този цвят),ако не щяха да ния доставят до 4 седмици😊Модела има кош за новородено,ако държиш на него,само че се купува отделно.Тоест купуваш си шасито каквото искаш и после си сглобяваш всичко останало, каквото решиш. Надявам се да съм помогнала, ако имаш още въпроси може да ме питаш😊

Общи условия

Активация на акаунт