GoT 32 - Not today..

• 43 709
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
3. Не ми се иска Бриен и Джeйми да се срещнат на бойното поле. Това ще бъде откровено гадно.

Мисля, че битките между хората приключиха. Тези войски, които отиват да се бият с мъртвите няма да се върнат, или поне не като живи. Дотраките и Неопетнените от субтропика изобщо не ги виждам как ще оцелеят в онези арктически студове. Евентуално Бран може да направи нещо срещу НК да го спре.

Подрик се опитва да запали огън с фероцериева запалка Laughing

# 616
  • Чужбина

Допускам също, че Тирион може и да бъде предател. Семейството си е семейство, а и сякаш беше увлечен по Денерис. Много странно гледаше, след като видя къде отиде да спи Джон.

Семейството си е семейство, а племенникът си е племенник. Той го обича, дори още нероден. Обича и брат си много.

Тирион, според мен, не е увлечен по Дани. Той гледа на нея като на човек на крачка от лудостта. А тя действително е!
Той гледаше лошо, когато Джон влезе при Дани, защото:
1. Крие нещо от тях
2. Не му харесва тоя съюз, защото съвсем не може да контролира Дани. А тя е непредвидима и готова да изтрепе много народ, за да си постигне целта.

Последна редакция: нд, 14 апр 2019, 15:56 от Eleonora_27

# 617
Подкрепям горното мнение относно Тирион.Колкото до Санса, не мисля, че някога го е харесвала като съпруг, като човек от части да, но като някой ,с когото да прекара живота си и да му роди деца - твърдо не.
Думите на П.Динклидж според мен потвърждават, че няма да оцелее, но ще видим може и просто да троли.

# 618
Припомнете, моля по кое време на деня пускат серията в Hbo go обикновено?

# 619
В една паралелна вселена без КН,войни и инцести Джейми щеше да се ожени много преди Санса да порасне и да стане за женене.По скоро щеше да се омъжи за наследника на Планински рай.

Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

Не знам дали това е неволна грешка, или търсен ефект, но доста се посмях Simple Smile
И все пак - Лоръс и Джейми са сладка двойка Sweat Smile

# 620
Имах предвид, че Санса ще се омъжи за Лорас(Уилас-в книгите).😂😂😂
Мислех, че се разбира, но нищо и без това нито Лорас/Джейми, нито Лорас/Санса ще видим някога.😁

# 621
  • Варна
Тирион, според мен, не е увлечен по Дани. Той гледа на нея като на човек на крачка от лудостта.

Ох, аз мисля, че е...
Гледах наскоро серията в която Дани по негов съвет скъсва с Даарио.
 И мисля, че тогава Тирион и се обясни в любов, просто го каза с други думи.

Последна редакция: нд, 14 апр 2019, 10:41 от Хексе

# 622
  • Бургас
Аз мисля, че Тирион ще предаде Денерис.
Той цял живот е отхвърлян от семейството си и лесно би сменил фронта, ако бъде отново приет. Церсей е умна и го знае. След като загуби Джейми, а там връщане назад няма, тя може да опита да прикотка Тирион и няма да и е никак трудно. Още в 7 сезон става ясно, че Тирион може да бъде подхлъзнат и не е толкова критичен към сестра си, щом и се върза, че ще прати помощ. Дори мисля, че той с радост би заменил Джейми(не в леглото), но поне в другите му функции до Церсей. Естествено и намаляващото внимание на Денерис към него, поради присъствието на Джон ще помогнат. Пък и съспенс трябва да има.

# 623
  • София
Припомнете, моля по кое време на деня пускат серията в Hbo go обикновено?

Би трябвало в понеделник след 05:00 ч. да е качен епизода.

# 624
  • Варна
Според френското НВО първият епизод ще се казва: Winter is Here. а вторият: The Rightful Queen.

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 14 апр 2019, 15:24 от Хексе

# 625
  • Чужбина
Аз мисля, че Тирион ще предаде Денерис.
Церсей е умна и го знае. След като загуби Джейми, а там връщане назад няма, тя може да опита да прикотка Тирион и няма да и е никак трудно.

Той май вече я предаде. Церсей го прикотка, когато постави ръката върху корема си. Той много обичаше децата и изпитва някакво чувство на вина.

Сцената Церсей-Тирион в последния епизод ни я показаха наполовина. Не стана ясно, как е продължил разговорът, след като Тирион каза "Ти си бременна!".

Скрит текст:
Злите езици говорят, че Дани ще разбере и ще го осъди на огнена смърт. Но той няма да умре ... точно както Дани не може.

Последна редакция: нд, 14 апр 2019, 21:21 от Eleonora_27

# 626
  • Варна
Eleonora_27, моля слагай спойлерите в скрит текст.

# 627
  • Чужбина
Eleonora_27, моля слагай спойлерите в скрит текст.

Хексе, done!

# 628
  • София
Ама това спойлер ли е, не е ли някаква теория или слух? Rolling EyesJoy

# 629
  • Чужбина
Ама това спойлер ли е, не е ли някаква теория или слух? Rolling EyesJoy

Принципно е слух, но може да се окаже вярно. Хексе е права, май вече е време да почнем да пишем в скрит текст. Най-малкото от утре сутрин ще трябва да го правим.

Общи условия

Активация на акаунт