GoT 32 - Not today..

• 43 705
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
  • Чужбина
Аз супер се възхищавах на диалозите между Варис и Бейлиш. За мен Играта на Тронове беше между тях двамата....До момента с клъцването на гърлото на Кутрето.

О даааа! Гледам си ги и тях чат-пат, защото са истинска наслада.

Тази вечер си си пусна и някои сцени с Олена Тирел, че и тя много ме кефи.

# 601
Не мисля, че Джейми има дълг към Ерис или Таргерините. Убийството на краля е напълно оправдано, поне според мен.
Дълг има към Старките- заради бутането на Бран през прозореца и обещанието , което даде на Катлин, че ще върне дъщерите и невредими.Те и сами се върнаха в Зимен гребен, но дълга остава - да ги пази, пред тях има да изкупва грехове.
Е, аз не съм на това мнение. Клел се е доброволно да защитава Ерис и семейството му с цената на живота си и доживот.
Клетвата изтръгната от Кейтлин е насила и освен това след като вече беше бутнал Бран.
Така е, но Ерис е полудял и е бил заплаха за всички.Затова не мисля, че Джейми трябва да изкупва грях, още по-малко пред Денерис.
Да, клетвата беше получена, докато беше в плен, но той наистина я прие.Имаше разговори за това между него и Бриен, освен това и даде меча си. Очаквам да се врече във вярност на Санса,но само си предполагам. 😀

# 602
Един брак между Санса и Джейми би бил перфектен съюз между двата дома. В някакъв паралелен свят, в който Кралят на Нощта не съществува, и война между живи и мъртви не е на преден план Simple Smile

# 603
  • Чужбина
Един брак между Санса и Джейми би бил перфектен съюз между двата дома. В някакъв паралелен свят, в който Кралят на Нощта не съществува, и война между живи и мъртви не е на преден план Simple Smile

Именно! И двамата са пътници.

Ако Джейми ще се жени за някого, обаче, предпочитам да е Бриен. Но тя пък трябва да е с Тормунд. Тц ... пак не става Grinning

# 604
  • Варна
Вие съвсем нямате жал към момичето. Няма ли да й дойде множко на Санса от тези Ланистъри? Сгодена Джофри, женена за Тирион и накрая за брат му.

# 605
А, не! Бриен си е само за Тормунд! Него най-трудно бих прежалила от второстепенните герои.

А Санса - тъй и тъй им е свикнала Simple Smile

# 606
  • Чужбина
Бриен & Тормунд са си родени един за друг - единият от едната страна на Вала, другият - от другата.

Ако го нямаше Тормунд, я давам на Джейми. Въпреки че съм сигурна, че той друга жена, освен сестра си, никога няма да обича.

На мене, честно казано, за Санса не ми е жал.

# 607
  • Вестерос
Бриен и Тормунд няма да стане.

Как сано един Старк , ц, трима трябва да са си-Санса,Аря,Бран.
Песента за огън и лед си е Джон.

# 608
  • Чужбина
Бриен и Тормунд няма да стане.
Тифани, smile3518 защо?

# 609
  • Вестерос
Хахах така си мисля, това си е изцяло измислица на ДиД , затова мисля,че няма да има нищо там,освен закачки от страна на Тормунд. Според мен и двамата ще умрат в битката в зх с другите

# 610
  • Чужбина
Според мен и двамата ще умрат в битката в зх с другите
На мене просто ми се искаше да остане някой, който е готин, но не мъртъв.

Или накрая само Сам ще остане да разкаже историята.

# 611
В този сайт има доста информация, пише и за развитието в първа серия. Не знам колко е достоверна информацията обаче.

https://www.reddit.com/r/freefolk/comments/9p7u4u/season_8_news_and_leaks/

Аз Бриен я виждам и с Хрътката, имат си история те.😁

# 612
В една паралелна вселена без КН,войни и инцести Джейми щеше да се ожени много преди Санса да порасне и да стане за женене.По скоро щеше да се омъжи за наследника на Планински рай.
Санса е един от малкото герои ,за които съм на 99,99% сигурна, че ще оцелее.И ще бъде един от главните лидери след войната.

Тормунд и Бриен няма да го бъде.Или и двамата ще умрат или единия от тях.Дори и да оцелеят, тя изобщо не го харесва.

# 613
  • Чужбина
Как разбирате думите на Динклидж "It ends beautifully for my character whether it be tragic or not"?

Има уж лийк, че Тирион ще бъде съден за измяна, защото знае за това, че Церсей ще предаде Джон и Дани, но не им казва.

И като се замисли човек ... може би има резон в подобно развитие.

Разговорът между Тирион и Церсей в последния сезон бе показан малко наполовина.

Тогава изражението на Тирион се промени в момента, в който осъзна, че Церсей е бременна. Сцената приключи, а в следващия момент Тирион крачеше към Дани и Джон, а Церсей бе готова да помага.

Последна редакция: нд, 14 апр 2019, 00:36 от Eleonora_27

# 614
  • България
Колкото и да не ми харесва идеята, възможно е Санса да бъде с Тирион.
Беше започнала да го харесва като човек, а след преживяното с Рамзи, сигурно цени първия си съпруг още повече.

Допускам също, че Тирион може и да бъде предател. Семейството си е семейство, а и сякаш беше увлечен по Денерис. Много странно гледаше, след като видя къде отиде да спи Джон.
Обаче пък Джейми не се подчини на волята на Церсей, а двамата братя са си близки.
Много възможности има за всички герои.
И една много вероятна за всички.

Общи условия

Активация на акаунт