GoT 32 - Not today..

• 43 707
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
миналия път ли беше като бяха хакнали филма и излезе по торентите преди премиерата и се бъркам с викинги?

# 586
Не бъркаш, така беше. Това май допринесе за ескалацията на напрежение в темата Joy

# 587
  • Варна
Не мисля, че Джейми има дълг към Ерис или Таргерините. Убийството на краля е напълно оправдано, поне според мен.
Дълг има към Старките- заради бутането на Бран през прозореца и обещанието , което даде на Катлин, че ще върне дъщерите и невредими.Те и сами се върнаха в Зимен гребен, но дълга остава - да ги пази, пред тях има да изкупва грехове.
Е, аз не съм на това мнение. Клел се е доброволно да защитава Ерис и семейството му с цената на живота си и доживот.
Клетвата изтръгната от Кейтлин е насила и освен това след като вече беше бутнал Бран.

Little bird/dove and Lord Crow is coming. Sunglasses

Хм, това сякаш е бял вариант на черната и рокля с перата.
Намерих снимка и от сватбеното облекло на Джон. Истински Тарг. :
Скрит текст:
Laughing Laughing Mr. Green

Последна редакция: сб, 13 апр 2019, 14:16 от Хексе

# 588
Хексе, и аз го видях този клип на Кит, много се смях Joy

# 589
Привет!
Не съм писала отдавна, но чета с интерес мнения, коментари на спойлери и герои.
Трудно ми е да предвидя какво ще се случи. Веднъж вече се впусках в дълги анализи - понеже скоро преди това бях изгледала всички сезони и силно се бях въодушевила  Laughing
Бих вметнала само, че цялата дълга и заплетена история с безброй родове и разклонения и неочаквани развои е вдъхновена в голяма степен от Войната между Бялата и Червената роза (Йорк и Ланкастър, ако не се лъжа) в Англия от 15-и век.
В крайна сметка - след продължителни кръвопролития - на престола се възкачва Хенри Седми от Тюдорите (наследници на Ланкастър), който се жени за Елизабет (дъщеря на Едуард 4-ти от рода Йорк). Двата символа - червена и бяла роза - са обединени.
Прилагам линк към един от многобройните исторически обзори - заради символа, който ми се видя доста любопитен - голяма червена роза с по-малка бяла роза в средата. Така се осъществява сливането на двете династии в една нова (впрочем, почти всички елитни благородници са се избили взаимно вече).
http://historynakratko.blogspot.com/2018/03/Battle-of-Towton-War … of-the-Roses.html
Можем ли да основем очакванията си на този реален исторически финал? Двете рози в една могат доста любопитно да се изтълкуват - огън и лед/ зима и лято/ живи и мъртви/ Старки и Ланистърови с щипка пипер от Таргариен Simple Smile)).
(Едно очакване от мен, все пак - Денерис ще загине мъчително и безсмислено - може и затова Емилия Кл. да се е разстроила).
На всички пожелавам да доживеем края на сагата ( че направо взех да се плаша вече Simple Smile)), още малко търпение и дано не се разочароваме твърде много!  bouquet

# 590
  • Чужбина
Не я искам Дани на престола. Тя е само на крачка от лудостта. Но това си е мое фенско желание.

Най-много ще ме жегне смъртта на Джайми и на Тирион. В 7-ми сезон се разплаках, когато Джайми падна във водата, а Тирион повтаряше "Idiot! Fucking idiot!"

Чакайте да сложа снимки на най-химичните двойки в сериала:

Скрит текст:

# 591
Привет и от мен! Чета ви от известно време и ми се ще да споделя с вас и моето предположение за финала, което си е моя хрумка, не е базирано на спойлери, затова няма да го слагам в скрит текст. Та така, според мен бродниците и КН няма да бъдат напълно избити, а само отблъснати и вала възстановен. Драконите пак ще изчезнат. И ще подредят нещата така, че колелото са се завърти и историята да започне отново-сваляне на Таргариените, бунт на Джендри, който да стане крал и т.н. Всичко това ще е дирижирано от Варис.

# 592
Обаче това чакане е готино до известна степен, тръпка от неизвеснното и неочакваното? Като свърши касво ще чакаме с такова нетърпение?😁 Кутрето според мен няма да се върне, гледах някакъв клип как екипът се прощава с него. А за смъртите- струва ми се, че не само Старки и Ланистъри ще се трепят взаимно, но кралят на нощта ще има доста апокалиптична роля в затриването на родове. Иначе аз още съм си на мнение, че ще има възмездие за злодеите... 😀 Мисля, че Денерис няма да я затрият. Все пак тя е едната ктрана-огънят. Без него няма жизненоважен  конфликт. Освен ако не роди бебе- дракон да я наследи...

# 593
И на мен Джайм и Тирион са ми любимци и не ми се иска да ги споходи кофти финал.

# 594

Още една.Heart Eyes
Джеерис и Алисан нямаха ли две сватбени церемонии?

# 595
Обаче това чакане е готино до известна степен, тръпка от неизвеснното и неочакваното? Като свърши касво ще чакаме с такова нетърпение?😁 ...
 Мисля, че Денерис няма да я затрият. Все пак тя е едната ктрана-огънят. Без него няма жизненоважен  конфликт. Освен ако не роди бебе- дракон да я наследи...
Аз мисля, че ще остане един Таргариен, но дали ще е Дени ...Ако е бременна и детето и има ключова роля - е, това ще се изроди в сапунка. По-скоро Джон е по-важен от нея, защото е Таргариен и Старк (огън и сняг).
Ще остане един Ланистър, може би. Един Старк и един Таргариен.
И Джон има власт над драконите, понеже има нужното кръвно наследство.
Само дет' не може да снася яйца ... Ама ако е за мътенето - ще се оправи момчето.

# 596

Още една.Heart Eyes
Джеерис и Алисан нямаха ли две сватбени церемонии?
Тези рокли не са ли някакви прототипи или направени от някой артист с цел украса?
Не можах да разбера от кого са направени.Четох, че имало и 3та рокля на партито, но не намерих снимка.
Не мисля, че са реални тоалети на Санса-би било твърде голям спойлер, но със сигурност не са ги сложили просто така.
Edit: Сега разбрах.Роклите били от някаква хартиена колекция от 2017.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 13 апр 2019, 16:10 от EsmeWeatherwax

# 597
  • Дивата природа
Лина Хийди явно няма да я видим на тия мероприятия...

Първо ги отлепяш, после ги... подреждаш, след туй снимаш и накрая клипираш:

# 598
  • Чужбина
1. Мисля, че са ни подготвили много сърцераздирателна и тъжна сцена със смърта Джора, който, естествено, ще умре за кралицата си. Няма начин да не се разплача, сигурна съм, че ще бъде много тъжно.

2. Надявам се да се сбъдне мечтата на Тормунд, Бриен да му роди много, едри дечица.

3. Не ми се иска Бриен и Джeйми да се срещнат на бойното поле. Това ще бъде откровено гадно.

4. Чудя се, каква ще бъде ролята на Дондариън в развръзката.

5. Надявам се, че Библиотеката в Цитаделата няма да изгори цялата.

Наслаждавам се на диалозите на Варис и Тирион. Възхитителни са!

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 13 апр 2019, 20:30 от Eleonora_27

# 599
Аз супер се възхищавах на диалозите между Варис и Бейлиш. За мен Играта на Тронове беше между тях двамата....До момента с клъцването на гърлото на Кутрето.

Общи условия

Активация на акаунт