Новогодишна игра на BG-Mamma

• 354 048
  • 20 901
  •   1
Отговори
# 20 790
  • София-Младост
Само при мен ли линка с печелившите се отваря с ужасно дребен шрифт?
Не е само при теб. Аз също го отварям с много дребен шрифт.
Поне не се налага да се търся в списъка:
За жалост, подарък не попадна днес при теб.
Желаем здраве, щастие и повече късмет!

Но пък ако се сбъдне късмета, който си изтеглих...една мечта ще е реалност:)

# 20 791
Като отворя линка с печелифши ми излиза това,и нищо не се вижда

# 20 792
Трябва да скролнеш надолу, но не си сред печелившите и ти пише - За жалост подарък не попада днес при теб...

# 20 793
Ок,но не ми позволява да скроуна на долу. А видях,та ще ми избоде очите
Трябва да скролнеш надолу, но не си сред печелившите и ти пише - За жалост подарък не попада днес при теб...

Последна редакция: вт, 15 яну 2019, 13:27 от kokos-ka

# 20 794
Честито на победителките . Аз пък си мислех, че първа награда се падна на Даниела , втора на Руска и .....продължете до № 6 . А голямата награда ....на кой освен на Мирослав????????????!!!!!!!!!!!

# 20 795
Един от потребителите тук ми каза, че по принцип печелят от по-големите градове и такива, които са печелили и преди. Разбира се има и непечелили или нови потребители, но част от печелившите са били ясни. Не мога да гарантирам колко е вярно това, но за поредна година и аз не печеля награда. Честито на спечелилите!

# 20 796
Честито на спечелилите! bouquet
И специално на Ceca! Heart Eyes Hug

# 20 797
Един от потребителите тук ми каза, че по принцип печелят от по-големите градове и такива, които са печелили и преди. Разбира се има и непечелили или нови потребители, но част от печелившите са били ясни. Не мога да гарантирам колко е вярно това, но за поредна година и аз не печеля награда. Честито на спечелилите!
Да ти кажа за мен, нито съм от голям град,(от село съм), печеля за първи път от тази игра и не съм новорегистрирана и до вчера незнаех че ще спечеля.
Моля въздържайте се от такива коментари. Игрите тук са най-честно провежданите.

# 20 798
Да ти кажа и аз,може да се погледне с 3 късметчета съм и от малък град:)
Печеля.

# 20 799
  • Габрово
И аз спечелих ,стар потребител съм и от малък град ,даже се изненадаха сефте ми е от форума награда да спечеля Blush

# 20 800
И аз печеля -много благодаря!!!

# 20 801
  • Стара Загора
Честито на печелившите !!!

# 20 802
честито и от мен! Flowers Four Leaf Clover

# 20 803

Благодаря за наградата  💗💗💗
и честито на всички печеливши Wink

# 20 804
Това не са сериозни неща които пишеш.Аз като съм от голям град не печеля,но това няма никакво значение. Честито на спечелилите!

Общи условия

Активация на акаунт