Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 53

• 77 092
  • 760
  •   1
Отговори
# 270
  • на земята
В Лили или ДМ предлагат ли капки, които се капват във фдт за да го изсветлят или потъмнят? Искам да изсветля фдт си, защото ми е прекалено тъмен и оранжев, а е най-светъл тон и лицето ми не стои добре, а пудри не обичам да слагам. Добавяйки крем не се получава.

Да, на Катрис. В тубичка е.
Може ли снимка?Благодаря

# 271
Лосионът с кокосово масло на Палмърс е намален в Лили и реших да го пробвам да се поглезя предпразнично. Идеален е за целта, формулата е гъста, но не твърде гъста, така че грам да не се маже и да се хаби голямо количество. Мирише елегантно (за разлика от лосиона за тен!), оставя кожата с много приятно усещане, осезаемо подхранена, еластична и сочна на вид. Веднага му станах фенка.

Пробвах и захарния скраб в бурканче на Лореал - против физичните ексфолианти съм, но от време на време имам нужда да си начеша крастата с механично търкане. Доста гладичка ми направи кожата.

# 272
  • * Under the stars *
Преди време се обсъждаше едно почистващо олио на Palmer's , но нещо не мога да го намеря в сайта им , а ми се искаше от там да го поръчам , че да комбинирам с други неща . Аз ли не търся правилно или го няма там Thinking
Може ли да ми препоръчате и някакъв крем , серум или каквото и да е за мнооого суха кожа . Дали заради студа или поради някаква друга причина , кожата на лицето ми стана ужасна - чувствам я супер опъната , чак ми се нацепи отстрани на ъгълчетата на устните Disappointed Когато си слагам фон дьо тен ми се подчертават сухите участъци , стои на люспи и ми е ужасно некомфортно . Може и някой измиващ лосион/пяна също да препоръчате . Досега не ми е била чак толкова суха и изобщо не знам какво да я правя . Чудех се дали да не се насоча направо към някоя медицинска козметика - Юсерин , Авен ?

# 273
  • Бургас
На Авен имам богат компенсиращ крем,хубав е за мнооого суха кожа.На Микса богат маслен крем,също и на Арома 55+ вършат същата работа, зависи колко пари ти се дават.Серуми ползвам на Биотен и на Vzk.Също и на Орифлейм и Ейвън има хубави кремове за суха кожа.Спасението е поне три пъти на ден да се клепаш обилно.Аз така правя, кожата ми попива всичко.

# 274
  • Пловдив
На Авен имам богат компенсиращ крем,хубав е за мнооого суха кожа.На Микса богат маслен крем,също и на Арома 55+ вършат същата работа, зависи колко пари ти се дават.Серуми ползвам на Биотен и на Vzk.Също и на Орифлейм и Ейвън има хубави кремове за суха кожа.Спасението е поне три пъти на ден да се клепаш обилно.Аз така правя, кожата ми пропива всичко.
На Орифлейм кой крем?

# 275
  • русе
Някой ползвал ли е тази основа ,за да каже мнението си,аз я купих но засега не мога да дам отзиви?

# 276
В Лили или ДМ предлагат ли капки, които се капват във фдт за да го изсветлят или потъмнят? Искам да изсветля фдт си, защото ми е прекалено тъмен и оранжев, а е най-светъл тон и лицето ми не стои добре, а пудри не обичам да слагам. Добавяйки крем не се получава.

Да, на Катрис. В тубичка е.
Може ли снимка?Благодаря
Разбира се Simple Smile

# 277
  • Бургас
На Авен имам богат компенсиращ крем,хубав е за мнооого суха кожа.На Микса богат маслен крем,също и на Арома 55+ вършат същата работа, зависи колко пари ти се дават.Серуми ползвам на Биотен и на Vzk.Също и на Орифлейм и Ейвън има хубави кремове за суха кожа.Спасението е поне три пъти на ден да се клепаш обилно.Аз така правя, кожата ми пропива всичко.
На Орифлейм кой крем?
Аз имам за суха кожа love nature,Оптималс хидра за суха кожа,дневния крем мед и мляко и разбира се два нощни от кралската кадифена колекция.Голям фен съм на кремовете на Орифлейм и само дебна промоции.
Всички изброени ползвам,редувам си ги.Но задължително поне веднъж на ден ползвам Биотен 3Д хиалурон,стана ми най-най- любимият крем.Просто кожата ми го обича,доста се посъвзе с него и ми стана незаменим.Довършвам втора опаковка,имам две запас.Дано не го спрат или развалят.

# 278
slynchiceОлиото на Палмърс го няма вече. Аз го замених с измиващото олио на Биодерма, но и на Юриаж е много хубаво олиото. На намаление излизат много изгодно и са икономични.

За кремове: Mixa с масла extreme nutrition, Mixa pro tolerance rich, Avene hydrance optimale rich. (А леките им варианти са ми любими за лятото)

# 279
  • Пловдив
slynchiдce, аз препоръчвам крема на Ейвън Miracle Glow nourishing oil cream. И моята кожа през зимата е суха, повечето кремове ми идват леки, недостатъчни, но с този крем кожата ми светна. Съдържа маслени сферички, подхранва и омекотява. Аз си поръчах още един, освен това в момента е на много изгодна цена.

Последна редакция: пн, 31 дек 2018, 11:27 от marzeliva

# 280
  • * Under the stars *
Благодаря ви за предложенията . Бях чела в една статия мисля , че през зимата трябвало да използваме не хидратиращи , а подхранващи кремове , но забравих какво точно беше обяснението .
mariqivanova799 Бях пробвала няколко пъти крема за лице на майка ми на Арома 45+ ( а съм на 24 ) - еми и той не ми вършеше работа , пак си ги имах сухите участъци . Не знам какво се случва с тази моя кожа .
petyovaa Жалко за олиото на Палмърс . Бях чела много хубави отзиви за него , но то в повечето случаи става така - направи се нещо хубаво и след известно време се спира от производство . Ще погледна това на Юриаж , благодаря .
Описанието на крема на Ейвън звучи супер и без това ще пускам поръчка , ще погледна днес каталога . Благодаря и на теб marzeliva .
Да минава по-бързо тази зима , че нито на косата , нито на лицето ми се отразява добре .

# 281
  • на земята
Sladkishi ,благодаря много.

# 282
  • Стара Загора
При мен Ейвънския крем със сферите не подейства толкова, по-доволна съм от дневния с SPF 15. Нощния гел крем също е добър, както и нощната маска с хиалурон от Anew.

# 283
Тези на Орифлейм също са много любими на сухата ми кожа
Скрит текст:

От редките, които не ми запушват порите и не се изпъпчвам са.

# 284
  • В къЩи.
Моята кожа е смесена,зимата суха.Препоръчвам това кремче https://aviacosmetics.com/produkt/hidratirasht-dneven-krem-avia-30-ml/ .Има и нощен,предполагам ще е по-богат ,но не съм го ползвала него.

Миналата седмица си съсипах кожата с една маска за лице(стоях повече от необходимото).Но оправих положението с ексфоалиране на кожата,пръскам розова вода и още на влажна кожа нанасям крема на Авиа. Резултата вече е на лице. Peace

Общи условия

Активация на акаунт