Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 53

• 77 090
  • 760
  •   1
Отговори
# 285
Моята атопична кожа доста си хареса крема на Фармона за зряла кожа с шипка. Текстурата е много лека, попива добре, но не усещам дори опъване, да не говорим за обичайното изпръхване и лющене.
Ползвам в комбинация със серум.

# 286
  • София
Обяснението за хидратиращите кренове беше, че водата замръзвала. Най- просто казано. И лицето иапръхва още повече.
Аз съм доволна от олиото на Алверде с дова роза (погрешно преведено, щото е шипка). И съм доволна от 2л вода. Стриктно за около 10 дни и кожата ми става една идея по- мека и хидратирана.
Има разлика между суха и дехидратирана кожа, впрочем. И е хубаво човек да определи състоянието си.
Маска с чист глицерин също помага. Simple Smile

# 287
  • София
Ами то шипката е плода на дивата роза. Simple Smile

# 288
В новата брошура на Лили,за януари предстои намаление на тоалетни води Ив Роше.Има ли доволни от тях,как са като трайност,препоръка за аромат

# 289
Аз имам тази с кокос. Обожавам кокосов аромат, специално този от парфюма, колкото повече време мине от напръскването, толкова по - хубав става. При мен 5-6 часа мирише отчетливо, след което почва постепенно да утихва. Има и шлейф.

# 290
  • Бургас
Аз си намерих хубави светлосиви сенки на trend it up.Купих си една четворка,не е особено пигментирана,но ужасно много си я харесвам.Купих си две сиви единички,едната е с брокат,даже днес съм с нея за празника,а другата е също много хубаво пигментирано светлосиво.Много ми допада козметиката им.

# 291
Аз имам тази с кокос. Обожавам кокосов аромат, специално този от парфюма, колкото повече време мине от напръскването, толкова по - хубав става. При мен 5-6 часа мирише отчетливо, след което почва постепенно да утихва. Има и шлейф.

На The Bodyshop е много по-кокосова. За трайност не мога да кажа. Ако не се лъжа, бяха около 20-тина лева.

# 292
Много съм доволна от новата мицеларна вода на Алверде.
Ползвам я като последваща стъпка , да изчисти ако има останали остатъци от почистването с гел .
На очите не я използвам , защото съм с чувствителни ,  и когато попадна в тях ми запари.
Но за останалата част от лицето е чудесна .
А ароматът е уникален, не бях усещала с такъв интензивен скоро.

Цената беше 3,99 лв преди две седмици .
   ,

# 293
Аз да попитам някой дали е ползвал на Alverde banana paking powder? Заглеждам я от няколко дни, но не намирам мнения никъде. Някой да препоръча финиш пудра от същия тип? Благодаря предварително Simple Smile

# 294
Банановата на Катрис е хубава.

# 295
Някой ползвал ли е тази основа ,за да каже мнението си,аз я купих но засега не мога да дам отзиви?
аз също я имам отскоро, ползвам я няколко дни-седмица, но не вижда някаква разлика в грима, не съм ползвала до сега друга база, може и да не я нанасям правилно

# 296
  • Пловдив
Момичета, HD коректора на Катрис за суха кожа дали е подходящ?

# 297
  • София
Ползвам я като последваща стъпка , да изчисти ако има останали остатъци от почистването с гел .
На очите не я използвам , защото съм с чувствителни ,  и когато попадна в тях ми запари.
Щом пари на очите, за мен не е добра.

# 298
  • София-Младост
То има ли такава, която да не дразни дори и малко...особено при чувствителни очи.

# 299
Ами аз обичам да използвам различни продукти за различните зони на лицето, така че изрично упоменах че не е ок на моите очи , но за бузите, брадичка, чело е добра.

Гарниер розовата не ми пари на очите, но ми омръзна.
А и аз не използвам силен грим, така че там всичко си пада и с гел или пенещ продукт без проблем.

Като финал минавам с лавандулова вода и всичко е чисто.

Общи условия

Активация на акаунт