Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 580
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 1 170
  • София
Моята работа пък е да чета в нета и да пиша  Joy

# 1 171
  • София
Сега ще чакам някой да пише,  за да ти кажа и нещо друго Simple Smile
Joy Joy Joy

# 1 172
Аз съм майка на породени , по майчинство от 2015, подържам си мозъка да не спихне съвсем 😂😂

# 1 173
Джолева, лично засегната ли се почувства или за първи път чуваш този израз. Най явното е, че обичаш да се дракаш с мен. Уважавам мнението, че не харесваш Роман, но залиташ към ... не няма да те квалифицирам.
Написах че според мен хора с работа нямат много време за форуми и ФБ.
Съдя по себе си, последната година за съжаление имах много време и започнах да пиша, но преди само четях и много рядко пишех.
Както и да е радвам се, че Роман е на финал, а от тук нататък каквото стане. Ще се радвам и друг да спечели.

# 1 174
  • Сред мелниците

Защо не искам да спечели Дидо.
 Не е фермерът в представите ми.
Лансиран беше доста агресивно.
Достатъчно успял е в живота и  парите не биха сменили статута му. За него те не са Шансът.
Не е равнопоставен с другите състезатели поради известността си.

Защо не искам да спечели Нури. Срам ме е да си призная - но.. заради исляма...  и всичко,  което произтича от това,  вкл. религиозната пропаганда.  Ако не бях толкова тесногръда, той щеше да е моя избор. Но още не е късно. Зависи, кой ще стигне до края.

Защо не искам да спечели Александра - БЛЯК! Тук мога да пиша дълго, но кой ли пък ще ме чете! Хайде, само едно - За начина, по който постъпи с Лили. Най-гнусното беше , като й пращаше хартиени лястовички с целувки преди дуела. Направо я размаза психически.

# 1 175
  • София
Явно заради нагаждаческите си способности не ми е харесала Александра. Наистина се чудех защо така и не ми допадна, по принцип има и самоирония, включва се с лафчета, разсъждава прилично, завързва повече взаимоотношения с мъже и т.н. А то... двуличие имало.

# 1 176
Ами усетихме я тук Сашка що за стока е.Значи можем да бъдем обективни въпреки че не сме вътре във фермата и въпреки малкото което виждаме

# 1 177
За мен самоиронията не струва, когато липсва самокритичност. Самоиронията на Алекс и Роман е колкото да забавляват аудиторията. Към чужда критика са непримирими, тънкообидни и по детски фръцливи. За сметка на това егото е ехеее! 😏 И двамата са незрели, по своему арогантни и твърде егоцентрични. Млади са, тепърва ще трупат житейски опит. От тях зависи, дали ще се учат от уроците, на този етап единствено претенциите са големи, другото е въздух под налягане.

# 1 178
Ауу лъсна колко злоба има в Сашка.

# 1 179
Ами колкото и да не го харесвам Роман тук е прав и не мога да му отрека че каза истината на Сашка, та даже спести някои неща.
Спести и че тя бешв убедена че ще е изпратена на финала.

# 1 180
Оф единия си замина сега другия взе да брои пачките.  ooooh!

# 1 181
Най-накрая Роси ще има повече привърженици и няма да е празна нейната пейка.

# 1 182
Много противна Сашка, много, писна ми от тази каменна физиономия! Хайде Роси, мачкай машино! Laughing

# 1 183
Оф единия си замина сега другия взе да брои пачките.  ooooh!
А той и тоя ги е броил.
Категорично съм за Роси както винаги.

# 1 184
Много се изкефих как си разопакова багажа.
Сашка ще се моли да се стигне до Алманах, ама залагам , че Роси ще я отведе с поне 2:1

Общи условия

Активация на акаунт