Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 565
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 1 395
вили миналата година се беше подготвила за битка. само щит и копие липсваха. и изведнъж в първите минути на финала.. греда. дори от мъжка гледна точка предполагам че би искала да се понаправи да е с рокля като другите участници в публиката и да се изкефи като принцеска а не да го чакаш тоя финал към месец и накрая за минутки аут.

Последна редакция: пт, 14 дек 2018, 15:28 от Holden

# 1 396
Гого се обяснява във вечна дружба и лИбов на наша Саша

# 1 397
Ама пак ли има игри освен гласуване?
Начи все пак ще има и йекшън, освен интрига?

# 1 398
вили миналата година се беше подготвила за битка. само щит и копие липсваха. и изведнъж в първите минути на финала.. кур. дори от мъжка гледна точка предполагам че би искала да се понаправи да е с рокля като другите участници в публиката и да се изкефи като принцеска а не да го чакаш тоя финал към месец и накрая за минутки аут.
Холдъне, малко цензура може ли..Simple Smile

Хър Муя, има има игри, ама те са така да се каже за парлама.  Нищо общо с битките на арената по време на дуелите.

# 1 399
  • Стара Загора
По наблюдателни от мен определят Роман като голям стратег и се чудят "защо му е Ваня на финал?" . Та се сетих - като конкурент на Дидо за зрителския вот.  Ако това е мислил и планирал ( няма как да се разбере) означава, че заслужава адмирации. Ако пък спечели наградата ....... бих си казала "Браво, момче! Изигра си играта".

# 1 400
  • София
Ако не измислят нещо друго. В предните три сезона имаше.

# 1 401
Към кой да се обърна за да се запиша е отбора на гаднярите.

# 1 402
Ако не са променили всичко миналогодишно, то гласуването трябва да започне от тази вечер май, като станат ясни и четиримата финалисти, та да има време за СМС-и, не само на самия финал. Колко ли хора във вълнението си ще се бръкнат да понапълнят гушката на продукцията... Simple Smile
Джоли, записана си в отбора, записването е свободно, да знаЙти. Joy Joy

# 1 403
Роман не е искал Александра на финал, защото с Жоро са я смятали са много харесвана отвън.
Това са мои разсъждения. Нищо не ми е казал Роман. Само, че Александра е по-голяма лисица от това, което е излъчено за нея..

# 1 404
По наблюдателни от мен определят Роман като голям стратег и се чудят "защо му е Ваня на финал?" . Та се сетих - като конкурент на Дидо за зрителския вот.  Ако това е мислил и планирал ( няма как да се разбере) означава, че заслужава адмирации. Ако пък спечели наградата ....... бих си казала "Браво, момче! Изигра си играта".
Това не го вярвам аз. Щом Дидо и Ваня са в пряка конкуренция за вота, значи по тази логика Роман ще е чаак след тях по вот. Освен ако и целокупното зрителско множество не гласува за ...майка му.

На мен ми е малко странно това, че търсят директен контакт със зрителите по ФБ и инстаграм, опитвайки се да очернят конкуренцията. Много ясно, че Роман ще се опита да изкара Алекс лисица. Нали вчера го хвана на къс пас и той сега ще си счупи клавиатурата да агитира против нея. Макар че то пък вече няма смисъл.
Всъщност, той може да е всякакъв, но точно заради това, че според мен си пада малко женомразец ( колко и да се описва като рююд джентъл-ментъл), трудно се остави жените във фермата да му изпиват мозъка и да го манипулират. Сашко, примерно, още е под влияние на омаята си от Алекс. Нищо, че тя ...ни лук яла, ни лук мирисала.

Последна редакция: пт, 14 дек 2018, 15:38 от Анонимен

# 1 405
според мен си ги разменят вотовете на участниците. изобщо квото си искат си правят. мисля че немат право да ги проверяват кви ги вършат.

# 1 406
  • София
Това не го вярвам аз. Щом Дидо и Ваня са в пряка конкуренция за вота, значи по тази логика Роман ще е чаак след тях по вот. Освен ако и целокупното зрителско множество не гласува за ...майка му.
Точно това влизах да напиша - Роман няма сметка от размиване на вота още повече. Освен ако не разчита, че хората ще предпочетат да дадат наградата на "момчето от народа", което им играе по тънката струна, а не на "известните".

Сетих се да питам - а Сашка в интервюто си не спомена ли и Дидо, говорейки за приятелство? Защото с него като че ли беше още по-близка, отколкото с Георги.

# 1 407
Нее, само за Гого говори и навън продължавали да си бъдат близки..

# 1 408
Всъщност, вчерашният дуел кога се предполага, че се е състоял?
Някъде края на октомври или по-рано даже?
Аз тотално се обърках с това излизане, влизане и пак излизане на отпадналите и с интервютата навън.

# 1 409
Около 20 октомври ще е някъде.

Общи условия

Активация на акаунт