Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 584
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Обаче странно нещо е съдбата
На рождения ден на майка му.

Ти как си сигурна, че е рожденият ден на майка му? Аз по този начин мога да имам рожден ден всеки ден от годината.

# 841
Обаче странно нещо е съдбата
На рождения ден на майка му.
Е той го сподели преди това с почти всички...
Съчувствам му, но не трябваше да извлича дивиденти от това

# 842
Стига бе Flushed

# 843
Стига бе, да излъже за това ...ми не вярвам. Какъвто и да е, това е прекалено. Не вярвам.

# 844
  • София
Не мисля, че е извлякъл нещо. Просто не е осъзнавал загубата, отричал е, а сега иска да сподели.

# 845
Ако не беше личната му трагедия нямаше да го класират. Много е грозно, че го използва като коз.
Браво на Симо и Калоян. Другите не ми се коментират.

# 846
Айде нова схема за финала..

# 847
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
 Shocked Фермата 4 е огромен провал.Такава подигравка не съм очаквала,честно.
А Росица е падение.И аз се подведох в даден момент.

# 848
Дами, трябва масово да посетим очни центрове ! Да не видим качествата на този забележителен млад мъж Роман, а да го ругаем като грубиян, неграмотник.... Само "няма смисъл" е в час, всички сме за преглед Mask
Аз трябва да търся и ушен лекар, защото ми се счу, че Росица говорейки срещу Нури в разговор с Ваня, нарече Жорката "крехък 20 годишен мъж".  Rolling Eyes

# 849
аре стига бе. къвто ще да е не ви ли докосва поне малко това че е загубил майка си

# 850
Няма лошо да се прощава на хората, както в случаят явно всички са простили на Роман, но е добре и провинилият се да изрази някаква позиция по този въпрос. Не го чух да поднесе извинения към никой за поведението си преди момента на гласуването, или такова просто не е имало, или не го показват.

# 851
Айдеее и финала ще променят.

# 852
Ей, толкова злоба и жлъч се изля в тази тема...
Но иначе хората, които не харесват Нури били злобни и му завиждали. А че са живяли с него и явно са видели неща, които зрителят не е, няма значение.

# 853
  • гр.София
Много бързо да кажа, че ми се повръща от избора за финалист.
Нали разбирате защо сме на това дередже- така си избираме и управниците.
Росица и Лили го доказаха, гласувайки за Роман.
Роман финалист- не е истина, момичета. Да живее простащината!

# 854
не ми хареса поведението му - нямаше смиреност, хилеше се доволно на гласовете..

Спомням си Алекс как говореше и се държеше като си мислеше за баща си -нищо общо с това...

Съчувствам му на Роман, но да беше  запазил малко по-лични тези чувства.
Първо не искам да знаят, после ще им кажа , ама те май вече всички заели, сега вече всяка втора дума е за това... Някой неща трябва да си останат в сърцето, не да се развяват

Общи условия

Активация на акаунт