Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 605
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 825
  • London
Абе нещо спойлърите не са верни...… Роман финалист. Нямам думи. Подиграват ни се явно.А Дидо да бие Нури???? Нещо не само не ми се вярва..…, но и ме досмешава.

# 826
Тези, които направиха Роман финалист, за мен са сериозно "ваксинирани". Направо не мога да повярвам.

# 827
Ще бъде очИн интересно...

# 828
  • София
Данчо, Нина, Радилена и Христина не познах как ще гласуват, другите ми бяха ясни. Grinning

# 829
Много се изнервих! Спирам да гледам. И ако накрая Романчо победи, ще пращам много псувни на опосумите.

# 830
  • София
Боже, потресена съм! Такива мъже ли се харесват вече?! Чак сега започвам да си обяснявам темите в СО.

# 831
тъй,като не съм гледала всички епизоди,но съм ви чела тук та питам.....Роман ли е джентълмена дето си сваляше гащите,псуваше и обиждаше жени....ако е той то браво за вкуса на женските във фермата

Ми те точно такива после стават жертви на домашно насилие. Бий ме, обичам те, е положението. Пълни патки.
Абсолютно безумие! Роман азбуката - избор на фермерите....
пълни нещастници са

Или някак са били обрабработени докато са били навън... нямам обяснение за тази глупост!

# 832
Хора..шах и мат с пешка и то.
И сега Нури срещу Дидо.
Аз не знам какво да кажа.Потресена съм.
Изобщо вече ми е все едно кой ше спечели този сезон.
Всички спойлери бяха за дуел Роман / Нури

# 833
  • София
А уж Романчо нямало да използва трагедията си, за да печели дивиденти!
Усмивчицата му е много самодоволно гадна!

# 834
  • около Варна
Е, това пък не го очаквах, щото съм чела всички спойлери Grinning

# 835
Не мога да повярвам .Изтекла невярна информация  относно Дидо.И сега кво -Роман е избрания ,а с Дидо и Нури какво ще стане  ooooh!

# 836
  • Пловдив
Обаче странно нещо е съдбата
На рождения ден на майка му.

# 837
Ядосъх се от това гласуване та те всички са ЛИЦЕМЕРИ ми заслужават си животеца тия женски и въпреки бях права...Роман от съжаление е на финал ...много грозно нямам думи.Нурииии,Нури разбра ли ,че с честност и труд в бегето нищо не се постига....аз от много години го бях разбрала.

# 838
  • София
Не мога да повярвам .Изтекла невярна информация  относно Дидо.И сега кво -Роман е избрания ,а с Дидо и Нури какво ще стане  ooooh!
Ами според мен Дидо ще падне от Нури на дуела утре или вдругиден.

# 839
Факт е, че майка му му помогна..

Еми не мога да го харесам, продължава да ми е противен. Обаче го съжалявам..

Дано само да не спечели той, дано , дано!

Общи условия

Активация на акаунт