Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 653
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 810
  • Пловдив
Момичета, дайте право на хората, живяли 3 месеца с финалистите и имащи мнение, да гласуват, за който решат, а не за който зрителите искат, заради съставено мнение от 30 минутно излъчване на ден. Толкова подкрепяте Росица, ама понеже тя решила, че не е обидена от Роман, явно не се е чувствала зле от него, вече край, и нея мразим. Ми за който иска ще гласува. Безумно е поведението на нас, зрителите, честно казано. Да подкрепящ фанатично един човек  3 месеца и накрая край, да оттеглиш подкрепата от него, щото тоя някой е простил на друг, агресивен Срещу него, не срещу зрителя, е направо смешно.
Аз лично съм учудена, че разговора е само за Дидо или Роман, не и Нури. Може би мислят, че той ще си победи на дуела и няма нужда от подкрепа. Хъммм.

# 811
Ей заради нагласеност и предрешеност, може да си пусна пак едно коледно филмче и накрая вие ще ми кажете какво-как, ама без да го гледам и да ме дразни.

# 812
  • London
Аз се отвратих и от Росица и от Ваня и от всички дето тръгнаха да обсъждат сирака Роман, дайте на Гаврош да му съберем зрителите пари, че е недъгав бе, не може да си изкара. Противни ми станаха всички, все ми е тая кой ще вземе парите, аз смс няма да пращам вече на 100%. Евала на Нури, единственото, което си заслужаваше този сезон, другото е една измет в буквалния смисъл на думата, а мазното знаем винаги отгоре плува.

# 813
Скрит текст:
С една дума Иван казва-Дидо ви е човека.
Иван и вчера и днес здраво се опитва да промива мозъци. Знае кои са му златните кокошки и от кого ще изкарат повече пари от смс, ако са на финал.
Ама колко пък фенове да имат Ваня и Дидо. Не са Мара отварачката или Емануела 😂😂😂
аз се чудя въобще дали някой ,ще пуска смс и то по празничен месец....аз не бих.

# 814
Какво каза Христина, че Роман бил джентълмен. Падам... Astonished

# 815
  • София
Роман бил джентълмен. doh Христина пак се е напила.

# 816
Реално Нури най-заслужава. Най-много работеше във фермата, спечели рекорден брой имунитети и отстрани на дуел уж най-силния вътре, но от злоба не искат да гласуват за него.

# 817
тъй,като не съм гледала всички епизоди,но съм ви чела тук та питам.....Роман ли е джентълмена дето си сваляше гащите,псуваше и обиждаше жени....ако е той то браво за вкуса на женските във фермата

# 818
  • София
тъй,като не съм гледала всички епизоди,но съм ви чела тук та питам.....Роман ли е джентълмена дето си сваляше гащите,псуваше и обиждаше жени....ако е той то браво за вкуса на женските във фермата

Ми те точно такива после стават жертви на домашно насилие. Бий ме, обичам те, е положението. Пълни патки.

# 819
Смях и ужас. От съжаление пратиха този дебил на финал. Въобще ме отказват да гледам.

# 820
  • на село
Ха, изненада, очаквах Дидо да е финалист.

# 821
И какво стана със спойлерите?😁

# 822
Опаа, единият спойлер не бил верен..

# 823
И, айде сега!  Как пък решихте, че Роман е насилник?

# 824
  • Пловдив
Яя, изненада!!!

Общи условия

Активация на акаунт