Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 642
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 795
Ха- ти да видиш🤔! Май са имали време да си изяснят отношенията Роска и Роман, ама ние нищо не сме разбрали🙄

# 796
  • Sunshine state
Не мога да разбера защо Росица подкрепи Роман.. Хубаво е да прощаваш, но тя се врътна на 180 градуса.Да беше подкрепила Нури, дето й седя в публиката, когато никой друг не пожела.

# 797
А бе хора.. знаете ли какво се замислих.. Откакто Дичо не е в Д2, не мога да се сетя за една тяхна песен..
Вие можете ли?

# 798
Ще е пълна пародия ако гласуват за Роман.

# 799
Не мога да разбера защо Росица подкрепи Роман.. Хубаво е да прощаваш, но тя се врътна на 180 градуса.Да беше подкрепила Нури, дето й седя в публиката, когато никой друг не пожела.
Не знам.Не мога да го проумея.
Явно с Нури не са чак толкова близки ама Роман...

# 800
Роси яко се излага. Всеки ден шансовете й за победа намаляват все повече и повече.

# 801
Росица да не би да забрави, че точно Роман цял сезон я прави на маймуна и я подиграваше толкова грозно..

# 802
  • Sunshine state
Тъпичко с получи малко. И аз не мога да се сетя за ни една песен на Д2 след Дичо. Чудничка реклама, а? И пак започнаха той бил на сцената сума време, бил известен.. Ами не е честно!

# 803
  • DE
Не слушам Д2 окакто Дичо не е в групата. Дидо пее доста фалшиво, не го харесвам като изпълнител.
Нямах особено мнение за него, гледала съм го в някакво предаване където не ме впечатли, доста мрънкаше и мнението ми бе по-скоро отрицателно. Във фермата започнах да му симпатизирам, но напоследък пак не го харесвам Crazy но от финалистите предпочитам него за победител  Grinning

# 804
Е какво не е честно? Готин е, работи, спечели два дуела, не е конфликтен, умен е, културен, силен... Аз въобще не му познавам музиката и не ми влияе миналото му.

# 805
  • София
Ще е пълна пародия ако гласуват за Роман.
Абсолютно!  Peace
Цецо говори много разумно, Радилена пак не е в час.

# 806
Радилена за Дидо ли каза, че бил злобен, голям познавач се извъди и тя, заблудено момиче Grinning

# 807
С една дума Иван казва-Дидо ви е човека.

# 808
  • София
Радилена за Дидо ли каза, че бил злобен, голям познавач се извъди и тя, заблудено момиче Grinning
Да, за Дидо. Голямо зле е тя.  Crazy

# 809
С една дума Иван казва-Дидо ви е човека.
Иван и вчера и днес здраво се опитва да промива мозъци. Знае кои са му златните кокошки и от кого ще изкарат повече пари от смс, ако са на финал.
Ама колко пък фенове да имат Ваня и Дидо. Не са Мара отварачката или Емануела 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт