Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 984
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 780
Ооо, едва ли само това. Имало е обсъждания, може и уговорки (от миналата година имам спомен за Гечо, заговорничещ срещу Калоян).

# 781
Ооо, едва ли само това. Имало е обсъждания, може и уговорки (от миналата година имам спомен за Гечо, загоеорничещ срещу Калоян).
Точно това си помислих и аз, когато прочетох поста на Симеон, изобщо не го свързах с купона, а с разговори между участниците, нападки,   уговорки...

# 782
Симпатяга е Симо. Той беше мой любимец. Не разбрах защо не го приеха. Може би, защото не е хищник...

# 783
Еее ако Симо беше финалист , хич нямаше да се чудя.Пусках СМС без да ми мигне окото.

# 784
Еее ако Симо беше финалист , хич нямаше да се чудя.Пусках СМС без да ми мигне окото.

Нали? Еее, Джоли,ми сега?

# 785
напоследък престанах да гледам - тук-там дуелите и чета в темата. Никак не  ми харесват тези последните дуели и избори. След толкова труд, след толкова битки на арената изведнъж, почти до финала, една битка от само 3 игри, набързо, без подготовка, в самата ферма... остава ми усещането на нещо претупано набързо, дори нагласено.
И финалните са такива..
Цялото напрежение и сериозност, които има в началото, в битките на 'голямата арена' е обезсмислено в тези последни 2-3 седмици. Еле пък със субективността на амулета...

Абе добро начало, добра скорост, и накрая - пълна нагласация!

# 786

Нали? Еее, Джоли,ми сега?
Сега, сега Дидо или Роси ако са финалисти, ще преглътна и Ваня.Ама не е същото.
Да ме извинявате ама Роман непрекъснато говори за майка си пред гостите.
Мълча толкова дни,а сега и вчера и днес.Малко ...нещо не ми харесва това.

# 787
Ромката много добре си е пазел козовете в ръкава и сега от вчера си ги вади едно по едно .Е ромънчо и ти ли искаш да стигнеш до финал чрез съжаление ми тъпо е ,а и много шаблонно определено този младеж не ми харесва нито,като визия нито характер

# 788
  • русе
Хриса  е без Тате😊

# 789
  • Пловдив
Смъртта на майка му е коз в ръкава??? Боже мой!!!! Вчера го попита близначката, предполагам я чувства близка, та и на нея днес е казал. Хубави думи на всички.

# 790
  • София
Аааа, най-накрая получихме обяснение за поведението на Роман - просто е искал да бъде "антипример".  Laughing

# 791
Смъртта на майка му е коз в ръкава??? Боже мой!!!! Вчера го попита близначката, предполагам я чувства близка, та и на нея днес е казал. Хубави думи на всички.
----------
нали не искаше да споделя и бля бля ,когато се върна от погребението,а сега изведнъж му се засподеляло

# 792
  • Вестерос
Втора черна точка за Роси,че гласува за Роман

# 793
Роман яко ги манипулира емоционално. Смъртта на майка му няма нищо общо с това дали е достоен да се класира на финал или не.

# 794
Е, не го прави с цел да печели от това..Аз го разбирам защо не каза нищо..Просто е отричал, че това се е случило..Аз така реагирах, когато почина татко..и после мъката ме заля с пълна сила. Толкова силно го бях подтискала и се бях стискала, че получих ПА, следствие пост травматичен стрес.
Трудните дни за Роман предстоят..много ми в мъчно, че толкова млад минава през това и когато нямаш и деца, за които да се хванеш..такава загуба е изключително тежка. Аз бях на 21..

Колкото и да не го харесвам изобщо не смятам, че ползва майка си за друго освен за движеща сила и ангел, който го пази.

Общи условия

Активация на акаунт