Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 821
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 945
А някой забеляза ли Митко като си говори с Калата, че Митко е напуснал от преди 19 дни? т.е. тези които са гласували за Роман не са видели кой знае какво според мен Grinning Иначе изненадващо някой беше казал как Нури губи от Роман заради битката с виното и то с разлика нещо от сорта 120-130 мл. Първо аз, който бях главен източник на спойлери, изобщо не знаех, че със сигурност ще е Роман-Нури, а не Дидо-Нури, казвам го защото имах чувството, че  сте останали с впечатлението, че аз съм го казал - да не си помислите, че съм ви подвел Grinning ,второ продукцията би ли си позволила на човек, който не близва алкохол да му даде такава битка?

# 946
  • Калгари, Канада
Тя едната близначка нали каза на Лили, че за да имало смисъл от това, че Роман не е бил до майка си поне да му дадат право да стигне до финала. Явно не само Лили е убедила, а и някои от другите.

Лошо няма за мен, предпочитам да гледам как Нури издухва Дидо. Пред Дидо предпочитам Роман да вземе парите, нека се прибере в БГ, създаде си семейство и му се народят българчета.

А Гого предаде брата камък, сега като Роман е на финал сигурно съжалява, че не го подкрепи. Тоз Гого само в гърдите се бие, а само грешни решения взима.

# 947
Тя едната близначка нали каза на Лили, че за да имало смисъл от това, че Роман не е бил до майка си поне да му дадат право да стигне до финала. Явно не само Лили е убедила, а и някои от другите.

Лошо няма за мен, предпочитам да гледам как Нури издухва Дидо. Пред Дидо предпочитам Роман да вземе парите, нека се прибере в БГ, създаде си семейство и му се народят българчета.

А Гого предаде брата камък, сега като Роман е на финал сигурно съжалява, че не го подкрепи. Тоз Гого само в гърдите се бие, а само грешни решения взима.

Не ми изглеждаше Роман да му е обиден, дори напротив, според мен ще си останат много близки приятели в реалния живот.

# 948
  • Калгари, Канада
Въпроса не е да му е обиден Роман, а как изглежда Гогата при гласуването, и на него му се искаше да е познал от тотото, че Дидо ще е на финал. Пренебрегна себе си един вид уж за да е с другите, театралничи, пък после изглеждаше като посран.

Роман подкрепи Гергана в нейния дуел, тъй че е нормално и тя да го подкрепи.

Роска пък се отдаде на майчини чувства, явно и тя е видяла метаморфозата на Роман, има си го за дете и не го взима на сериозно. Затова и го подкрепи. Аз я разбирам. Тя е над нещата, това че един "тинейджър" Роман я е обиждал, не е нищо за нея. Не го взима на сериозно, просто е над нещата.

Последна редакция: чт, 13 дек 2018, 03:31 от mamamia

# 949
  • София
Аз се включвам със закъснение. Гледах последните битки от този сезон, не съм следила цялото предаване, но се питам какви са тия глисти, които не знаят кога е Руско- турската война, но се самоидентифицират с Левски и цитират неща, казани от него. И някаква повлекана, която от коментарите тук разбирам, че е и неблагодарница, да нахъсва Топчо със "свобода или смърт". Подигравка страшна, тия хора роптаят срещу човек с друга вяра (аз също не харесвам мюсюлмани), но в същото време принизяват важни моменти и личности от историята ни, като си слагат облика до техния или думите им в устата си.
Единствената смърт тук е на мозъчни клетки.

Не ми допадат такива дребни хора. Цепи ли единият по- добре- цепи. По- прецизен ли беше- беше. Справяше се по- добре, а никой не го подкрепи. Стана ми жал.

# 950
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Пред Дидо предпочитам Роман да вземе парите, нека се прибере в БГ, създаде си семейство и му се народят българчета.

Роман си живее в България и гаджето му е от тук.Това,че е бачкатор в Германия за по няколко месеца в годината,не го прави емигрант в истинския смисъл на думата.Такива,които изцяло живеят,работят и отглеждат семейства в чужбина.
И какво,дайте сега,по линията на съчувствието да направим Роман и победител?

# 951
  • Калгари, Канада
Победителят за мен във Фермата е един - Нури, ако не той, то Роси. Но в случай, че не стигнат до финал, то хиляди пъти бих предпочела Роман пред Дидо, Ваня и Сашка. Това е. И не е от съжаление. Има умения човека, показа си ги. Има нужда от израстване, но ще узрее, има време. И беше истински, колкото и да грешеше и да се държеше като тийнейджър. Другите трима се спотайваха, показваха си злобичката, прикриваха се, повярваха си, че са най-най, ред им е да падат от високо.

# 952
  • При розите и топлата вода ......!
Речта на Иван мина покрай ушите на фермерите. Не ги докосна. За мен също морален победител е Нури.
Гласуването- съвсем не беше по сърце и достойнство. Глутница заблудени индивиди, повлияни от някаква фалшиво внушена им емпатия, на която със сигурност манипулатора в момента се надсмива. Как ги изигра! На гърба на една истинска трагедия. Недостойно! Чувства се горд! С какво? С една единствена победа над възможно най-лесно преодолимия! Тук ще отбележа, че именно Цецо е един от малкото с възможно най-адекватен вот на фона на останалите кандидат финалисти.
Изгубих желание да гледам. Особено финала. Сега се надявам хората да накажат псевдо финалиста, като пръв изхвъчи от финала. Май за първи път ще гласувам.
Да Ви питам. Ще има ли наказателен вот?

# 953
  • тук и там
Бях забравила аз,че Роман седна на пейката на Гергана още като бяха на отбори,за това се изненадах.
Но сега -като ми го припомнихте,има логика  .Всъщност това беше много показателен момент във предаването,като си помисля..
.А гласуването на жените беше точно като един вид опит за компенсация.(близначката го обясни на всички останали жени там).Тъй като  той е бил във фермата,докато  се е случила трагедията със майка му,поне дето се казва да има за какво ...Но за мен това като причина е супер тъпотия,защото той е бил там-където е искал да бъде, имал е избор и  сам си го каза..

# 954
много правилно каза Нури, че в града нямаме време за нищо, а на село времето наистина е време. Препдолагам имаше предвид стреса в града заради който усещаш непрекъснато, че нямаш време за нищо

# 955
Когато избраха Роман за сигурен финалист, ми се наби в очите физиономията на Александра - като отровена и ударена с мокър парцал едновременно, е, и ние с мъжа ми гледахме по същия начин.
А по-рано през деня, на двора си говореха жените кого ще подкрепят, та пак едно изказване на Алекс ме впечатли - нещо в стил, че вчерашните им аргументи кого и защо подкрепят били съвсем други... Нещо такова се получи - да дадем шанс на Роман, че е преживял лична трагедия, пък и има нужда да му се даде шанс, да го подпомогнат да си оправи живота, а от жените - Сашка няма нужда да ѝ се даде този шанс, нали, Ваня заслужава повече.... Или се възмути Алекс, че според жените Дидо не заслужава да го подкрепят, не ми стана много ясно. Но наистина беше в ступор, когато избраха Роман.... И я разбирам, след като и Росица и Лили бяха за него...... да му дадем шанс..... Роси на много благородна ли се опита да се направи?..... Или по линията на съжалението гласуваха.... Данчо - и той....
Кайсия, точно това си помислих и аз - близначките голяма предизборна агитация направиха - да си заслужавало времето, което е изпуснал да бъде с майка си... Имал е избор къде да бъде, да... Не искам да коментирам повече това, защото е грозно. И коментарът ми ще стане грозен, но и изказването на Роман ме ужаси - че, едва ли не, нямало смисъл да бъде до майка си в последните ѝ дни, тя би предпочела той да е щастлив.... в някакво си риалити.... ох.... Не го разбирам.... Съчувствам му за загубата, но не го разбирам...

Последна редакция: чт, 13 дек 2018, 08:33 от Ензим

# 956
Гледах с половин око вчера. В потрес от избирането на Роман. Чудя се да си причиня ли на повторение да видя защо той и какво каза този път Иван или е същата гнус като миналия път. Прочетох, че Роси е гласувала за него. Варум ма, Жено??????

# 957
  • Стара Загора
Аз по принцип не съм любител на конспирациите, но сега нещо ми хрумна /без да знаят кое, как и какво е възможно/ - мненията за Роман като цяло са отрицателни /във форума, във ФБ/, но някак си /срещу какво и как/ той става финалист. За двубоя между Дидо и Нури - не се наемам да коментирам /дали и там няма някаква договорка срещу..../ - Дидо печели. На финала, който не знаем каква ще бъде "техниката", трябва да се гласува /евентуално/ за един от двамата. При толкова негативно отношение, къде ще отидат повечето SMS-и - за Дидо, разбира се. И, ето ти печалба за продуцентите.

Дааа, много добро предположение. ( Да не се заблуждаваме нито за миг, че целта на продуцентитИ е да възпитават, да ограмотяват, да съединяват...).
Някъде в предишните коментари се спомена Алманаха. Само там Дидо е по-добър от Нури.
И само за протокола, фалшивите спойлери дойдоха от ФБ. Снимките на шокомен са си ОК.

# 958
Сега, за Дидо. Ми не ми е фаворит. Ок, приятен млад мъж с някаква музикална кариера, но не ми е Фермер. Ок, потруди се  момчето в някои задачи, но през по-голямата част от времето беше доста непохватен. И доста хлъзгав, както се пишеше за Нури. Без позиция, в сянка и принцип за ненамеса.

# 959
Започвам да си мисля че вариантите за избора на Роман са два.
Първият е че има яка намеса от продукцията.Не мога да си го обясня по друг начин.Особено избора на Нина, която само дето не целуваше земята по която стъпва Нури.Избора на Лили, Роси, та дори и Данчо.
Вторият вариант е грозен, много грозен.А именно , Роман се възползва от смъртта на майка си точно тук и в този момент и успя.
По добре да е първият вариан защото втория наистина е нещо долно
Ензим съгласна съм с всичко написано от теб.

Общи условия

Активация на акаунт