Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 611
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 1 185
  • София
На Алексчето нещо ѝ е замръзнала усмивката.

# 1 186
  • София
Ами усетихме я тук Сашка що за стока е.Значи можем да бъдем обективни въпреки че не сме вътре във фермата и въпреки малкото което виждаме
Е, не, очевидно на някои им е удобно да ползват двоен аршин. Когато ние казваме, че не харесваме някого, излиза, че се изказваме като последна инстанция и това е проблем. В същото време обвиняващите ни в това, когато не харесват някого, не намират проблем да го кажат. Питам се в качеството си на коя интстанция го правят.  Laughing

# 1 187
Александра едва сдържа да не дъска от злоба..Личи ѝ... Арогантна е тя..

# 1 188
Аз не разбирам едно, защо Алекс тръгна да търси сметка на Роман какво той мисли за нея. Че той не е крил до сега,че не я харесва. Я пък таз мома бре! Как щяло някой да не е запленен от този качествен материал!

# 1 189
Аз не разбирам едно, защо Алекс тръгна да търси сметка на Роман какво той мисли за нея. Че той не е крил до сега,че не я харесва. Я пък таз мома бре! Как щяло някой да не е запленен от този качествен материал!
Е как защо, защото Роман е финалист за разлика от нея. И от старите фермери.

# 1 190
Досега никой в реалити не е успявал така да ми обърне мнението за себе си на 180 градуса. Обикновено, когато харесам някой, си го харесвам до самият край. Александра обаче успя - в началото ми направи много добро впечатление, но сега просто не мога да я понасям.
Това е някакъв талант.

# 1 191
И двете са ми супер противни.

# 1 192
Ах, колко правилно го каза Сашка - "по-доброто им по-заслужилото да победи", ами да т.е. Росица

# 1 193
Това не беше въпрос, беше учудване. Какво ново научи тя в този разговор?
Мен лично ме дразни надменно-ироничната маска на лицето на Алекс.

# 1 194
И Сашка е неприятна, но Роса е адски арогантна и нагла. А поддръжниците й тук, говорят колко лош бил Роман...

# 1 195
  • London
Роман само по заслуги бил стигнал финал бе.... ние нищо не знаем. Повдига ми се от този нещастник, не е точно той човека да седне и да се обяснява на Алекс, като не е имал по-големи приноси.

# 1 196
Не, едвам я дишам с тази замръзнала, леко отегчена физиономия. Frowning1

# 1 197
  • София
Роман само по заслуги бил стигнал финал бе.... ние нищо не знаем. Повдига ми се от този нещастник, не е точно той човека да седне и да се обяснява на Алекс, като не е имал по-големи приноси.
Да, ние гледаме явно някакво друго предаване.  Laughing

# 1 198
  • София
Няма стратегия тука, кгоато играта е ви за ви...
Колкото едната е стояла, толкова и другата. Демек и двете не са си изхабили силите. Ако бяха една след друга и едната носи менци, копае и зачуква, а другата просто казва- няма да я играя тая игра- тогава има спестени сили Laughing

# 1 199
Александра: "Не исках да се изморявам просто." Не, ти просто толкова си можеш.

Общи условия

Активация на акаунт