Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 581
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 1 230
  • София
Ми паднала си, паднала си. Ходи си с достойнство, не със злоба!

# 1 231
Алекс, Алекс.. Светът няма нищо общо с твоето спане на арената. Ако се беше размърдала малко, може би щеше да имаш шанс.

# 1 232
Сашка що обвинява света .Не разбрах кой и е крив че изгуби.
Умря от яд още в момента в който не я избраха за финалист.
Света може и да не е за арогантните но не е за промъкване напред с чужда намеса и подбутване.

# 1 233
  • София
Имаше една приказка за Циндил миндил и Джаста праста. Еми, охлювът да си прилазва към Пазарджик.
Агресия било...Grinning Grinning Grinning

# 1 234
  • София
Сашка съвсем изпростя. Какъв свят дава шанс?! Всяка игра за себе си и показа какво може, светът какво общо има тук, че изгуби?  Crazy Поне накрая можеше да запази достойнство и да не говори глупости.

# 1 235
Тази Александра наистина се видя, че е била само толерирана от мАжовете. Светът и виновен. То без хъс нищо не се постига. Браво, Роси!

# 1 236
Е тя нали главно покрай мъжете се въртеше през цялото време. Били "по-забавни" от жените.

# 1 237
Доволна съм.На Сашка светът й виновен.

# 1 238
  • София
Дава шанс с вота си, който се вижда и тук. Фенки фенки на една проста жена с акъл на стол. За никого не съм, но такива простакеси като нея и Станислав миналата година нямат място по финали, колкото и да копат и секат. Щото има хора, които хем копат и секат, хем имат някакъв такт и природна интелигентност.

# 1 239
Много мразя когато хората се правят на нещо, което не са. На думи Сашка се изкара най-невинната, миличката и добричката ... как не се отказа от дуела изобщо?! А действията й говорят съвсем друго.

И как сега света й е крив? Тя си е виновна, че загуби, но винаги е трудно да обвиняваме себе си, все другите са ни криви.

# 1 240
Тук нямаше гласуване. Ако се пребориш,вървиш напред. Ако не успееш, поне съумей да изгубиш с достойнство. Какви глупости наговори Алекс?

# 1 241
Голяма скука. Тегаво е да нямаш фаворит ни сред жените, ни сред мъжете. 😑

# 1 242
Голяма скука. Тегаво е да нямаш фаворит ни сред жените, ни сред мъжете. 😑
Ми така е като го няма Симо.

# 1 243
  • Варна
Доволна съм.На Сашка светът й виновен.

Аз пък ич не съм от най-доволните... Роси не можеше ли с по-малко разхищения да я спечели тази битка. Опит има жената, не е като да няма, за къв крив чеп изкриви толкова пирони и фира дадоха след като се видя, че можеше дори с поне повече от 2 минути да бие Сашка... КПД под всякаква критика просто...

# 1 244
Аз харесвах Дидо, но след подкрепата за Александра мисля , че съм за Роси. Жената поне не се прави на нещо, което не е. Отнесе сума ти ратайства. Бори си се на дуели. Не предаде никого като Александра Лили. Ще стискам палци за нея?

Общи условия

Активация на акаунт