Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 534
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 1 245
Искаше да каже нещо, ама нищо не казА..светът..друг път..
Животът , Сашке(  яд ме е да казвам цялото ѝ име, че е същато като на дъщеря ми), е за всички, но в него оцеляват по-силно мотивираните, по-борбените, да не винаги са най-добрите, но определено са тези, които не се отказват.
Браво, Роси, спечели си мястото на финала. Заслужи си го. Успех продължавам да съм за теб на финала!

# 1 246
симьнчо не беше добър дуелист и сам се биеше. не заслужава да ходи напред. отделно че много други също не заслужават/заслужаваха.

# 1 247
Голяма скука. Тегаво е да нямаш фаворит ни сред жените, ни сред мъжете. 😑
Ми така е като го няма Симо.
Даааа, Джоли. Съгласна съм с теб

# 1 248
  • София
Продължавам да харесвам Дидо от мъжете. Не ми пречи, че подкрепяше Александра. Утре ще му стискам палци, въпреки че ми се искаше те двамата с Нури да са на финал.

# 1 249
Голяма скука. Тегаво е да нямаш фаворит ни сред жените, ни сред мъжете. 😑

Как бре... Роса кривата глава е новият всенароден любимец 😀

# 1 250
  • London
как можа лили да не я опука. много ме е яд
Лили си каза че и било много трудно психически защото и е било мъчно че е срещу най близкия си човек.
Явно обаче Сашка е разчитала точно на това

.Тя и болна с температура беше на дуела Лили. Това няма как да се лъжем сваля силите едно 60%.

# 1 251
От промото за утре се вижда как Дидо и Нури пренасят с маркуч някаква течност.Най-вероятно тука Дидо ще победи със 120-130 гр.,както бях писала по-напред ,ама това го прочетох във фейса  Laughing и така той ще е 4 финалист.Ще видим дали ще съм права

# 1 252
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не знам с какво толкова ви впечатли Симеон(може би с външен вид),че още го опявате.
Не беше от силните играчи,нито тактически,нито физически.Беше си средна хубост и затова е вече аут.Но е факт,че бих предпочела него пред Роман,за който не желая да си хабя думите.
Сашка за малко да бие Роса,представи се добре.И към двете нямам симпатии.Едната лукава,другата глупава и без себеуважение.

На финала съм за Дидо.

# 1 253
Не знам с какво толкова ви впечатли Симеон(може би с външен вид),че още го опявате.
Не беше от силните играчи,нито тактически,нито физически.Беше си средна хубост и затова е вече аут.Но е факт,че бих предпочела него пред Роман,за който не желая да си хабя думите.
Сашка за малко да бие Роса,представи се добре.И към двете нямам симпатии.Едната лукава,другата глупава и без себеуважение.

На финала съм за Дидо.
Що бе? То Дидо и той не минава над средната хубост.

# 1 254
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Дидо прояви толератност,работи си по задачите,приятелче с всички.Не съм го видяла да плете интриги и скандали.Вегетарианец като мен,също така.
От всички финалисти и по метода на изключването,Дидо е най-подходящ.

# 1 255
Дидо прояви толератност,работи си по задачите,приятелче с всички.Не съм го видяла да плете интриги и скандали.Вегетарианец като мен,също така.
От всички финалисти и по метода на изключването,Дидо е най-подходящ.
Абсолютно съгласна съм. Дано спечели Дидо.

# 1 256
Интересно ми е какви ли битки ще има на финала и по какви схеми ще е.
Има ли къде да се изгледат предишните финали, че на миналия сезон почти заспах, първи почти не го помня, само 2 ми е добре запечатан, имаше игри, имаше вот на Бети и Ники, имаше на отпадналите, Алманах мисля и вот на публиката. Стоян беше срещу една Силвия, Финци отпадна, защото хората разбраха за история със самоубийство на негов приятел, от който откраднал Слънчака.

# 1 257
  • София
Ама те глупаците обикновено са най- пробивни. Щото нямат самокритика. Това значи ли, че трябва "по- борбените" да вървят напред и да дърпат света назад.
Аз лично съм напълно съгласна с изречението ѝ "Видя се образът на българския патриотизъм". Може да е гадна и бавна, но е права. Фарс. Някой се бие в гърдите, че може да разцепи едно дръво и се нарича българин, равен с Ботев. И всяка втора дума му е Съединението.

# 1 258
Дружинната даже не може да загуби с чест. Ако не беше се прикачала от мъж на мъж, отдавна да е аут. Заради двуличница като нея изхвърчаха сумати по-добри играчи.
ПатрЬотите ги видяхме и тях. Силни на маса и на думи. В историческата игра все нямат идея и не знаят. Патриоти са само като им оттърва. Жалко, че Левски е принизен до щампа на фанелка.

# 1 259
Сашка можеше малко по-достойно да се оттегли. През цялото време не каза една лошо дума за никой, дори за Христина беше много по-мека и тактична, а сега последните 2 дни тя не се спря да критикува. Явно в критични ситуации се озлобява много. Дидо в това отношение показва едно много праволинейно и константно поведение, много е умерен и обран. За това го харесвам. Един мъж трябва да говори и да се обяснява по-малко, а повече да действа. Явно наистина побеждава Нури на тази игра с пренасянето на вино, спойлера донякъде ще се окаже верен 😃

Общи условия

Активация на акаунт