Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 472
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 1 335
  • Варна
Ама защо така сте нарочили Роси - само груба сила. Ми те там не бяха на световно по шах. Игрите не са за демонстриране на интелект. Който се е цанил там е знаел,че няма да има игра с писане на текст или музика.
Stuck Out Tongue Winking Eye
И тук наистина има някаква инвазия. Точно на агресия и арогантност. Усетили сте го, Ензим, Пипчи.

Грубата сила без интелект... И обратното - много умен пък кьопав не са печеливши комбинации. Нужно е не само за спечелването на формата, но и в живота да владееш и двете... трите... N-тите....

# 1 336
  • София
Мен най-много ме отвратиха думите ѝ, че тя била много по-достойна от всички, ама светът все не разбира това.

# 1 337
  • тук и там
Всъщност никой не е разкоствал Сашка.Очевидно е интелигентно и възпитано момиче, беше много харесвана в началото.Но е тъпо да изкарваш  дуела,едва ли не  като борба между доброто(тя) и възвишеното(пак тя)  и злото(Росица)..

И какво значи,че Росица е знаела че ще бие Алекс?Това означава че всички , а и самата Алекс , са знаели че тя  е  най-слабият играч от жените, обаче това не и пречи на Сашка  да смята че има място на финала..Ползваше се със протекции,и тя го знае...Това дразни по-скоро и не беше справедливо.Между другото-мисля че би било много добра идея да ги махнат тези амулити най-накрая.Много достойно  е да победиш уж  най-близкият ти човек  там,пък и със температура на дуел.Точно толкова-колкото и да победиш  човек със контузия впрочем,ама..Поне Роман и Ваня бяха достатъчно честни.А Алекс -реши да се крие зад приятните думи.

# 1 338
Ензим, ама ти още ли не си разбрала, че  Роси не е предполагала, че подлата Сашка ще избере най-добрата си приятелка за дуел? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 339
    Много се радвам, че Сашка отпадна. Браво на Роси, че я отстрани. Сашка си мислеше, че тя вече беше победител на Ферма 4. По думите, които се изказа срещу Роси, разбрах колко е злобна тази жена. Не знам какъв учител е тя и какво учи младото подрастващо поколение.

Видя се, че и Дидо колко е много подмолен и лицемерен. Жалко, че беше моят фаворит да спечели Фермата и гласувах в анкетата тук за него.

Сега моят фаворит за спечелване на Фермата е Росица.

Всички участници искаха да саботират Роси и тя да бъде победена от Сашка.

Роман и Ваня също подкрепяха Сашка. Колко двулични хора са тези двамата. Предният ден говореха срещу Сашка, а на следващия ден вече я подкрепяха. 

# 1 340
  • тук и там
Ми тя, "подлата"  Сашка реално изпрати Лили на дуел два пъти..Щото аз помня "онзи" разговор преди да избере Христина....Та и първият,и вторият път-Сашка изпрати Лили на дуел.

Аз снощи друго видях- и Роман и Ваня и Нури, подкрепяха и двете дуелистки снощи.

# 1 341
Александра не работи с деца, тя преподава АЕ във вечерна школа за възрастни.

Роси няма вина , че Сашка дръпна Лили. Тя не го очакваше, защото двете бяха, като скачени съдове. Реално целта на Роси беше Милена, защото предполагаше, че Александра се страхува от Ваня, защото е спортист(а и като 1 дуелист не би имала особени шансове), Лили беше най-добрата ѝ приятелка и едва ли Роси е предполагала, че ще я дръпне.

# 1 342
Имаше една Ивана/Ивона в предния сезон. Тя твърдеше, че е най-големият стратег. Обаче за мен това е Александра. Премерила си беше на ум силите, хитро се присламчи към мъжете, не защото е сексуален хищник( някой каза, че я обвиняваме , че е такава - не е), а защото знае, че коалициите на мъжете винаги са били по-силни от тези на жените и водят до финал, отделно се хвана за историята със симпатиите на Сашо, за да изпъкне и да може да я забележат зрителите, само не разбрах, защо беше нужно да му се подиграва... Държа се за Милена, защото я имаше за най-силната жена и защото тя беше на едно с мъжката коалиция. После се хвана за Лили, за да разбие приятелството ѝ с Роси, която тя отчете за конкурент, а и не я харесваше. Подмаза се на известните, държа се Хрисимо и пърха с мигли и си получи закрилата на Йовчев и триото. Беше пазена и от дуели и ратайства. Два пъти прецака "приятелката" , като вторият беше целенасочено..Лили си каза, че чисто психологически не е могла да се изправи срещу нея. Надяваше се на подкрепата на отпадналите, но и в същото време много се страхуваше от срещата си с Лили и това как ще гледат на нея бившите ѝ съфермери..Беше много хладнокръвна почти до последно и когато вотът ѝ се изплъзна изпод носа не издържа и изпусна маската си.

Аз не отричам , че е чаровна, интелигентна, съжалителна, но е голям интересчия и гледа на нея да ѝ е добре, ако на другите им е добре - ок, ако пък не. Им е пак е ок..Важната е тя и в това нямаше да има нищо лошо, ако го беше заявила от самото начало.
Еми , това е - много точно казано . 

# 1 343
Не знам дали Росица е претърпяла някакво развитие в отношенията с останалите ( вчера беше показателно как  след като едва ли не ги накара да я нахъсват, те безцеремонно й отказаха), но мнооого, наистина много й личи, когато не е себе си и когато преиграва. В последните няколко епизода аз не виждам Росица, а нейната маска за пред финала. И то доста нескопосана маска: харесала си оттук-оттам разни печеливши пози и копира яко. Жалко, че нямаше тениска я с Левски, я с Ботев да облече за по-голяма тежест на последните театрални изцепки.
Съвсем различно от нея пък Сашка свали маската на прекалената вежливост и добронамереност. Всъщност тя се предаде не вчера на дуела, а още онзи ден като осъзна, че не печели масовите симпатии. Просто някак предварително беше с настройката, че останалите ще са враждебни към нея.

# 1 344
  • София
....Накрая на сезона темата се изроди за жалост. Досега не е имало такова нещо и се чудя дали е заради така подбраните участници или заради нещо друго. Донякъде се радвам, че нямам време за четене и писане, а и много изнервен народ, който  скача на всеки с различно мнение и несъгласие с неговото. ...
Мери, аз надушвам ФБ инвазия тук. Толкова елементарен език нямаше миналата година. Пак имаше харесвани и нехаресвани, имаше и дискусии, спорове, но на друго ниво. Тази година тук присъстват доста "Романки", "Гергинки", "Христинки", но те не си го знаят. Wink
Аз не зная дали има ФБ инвазия, но се присъединявам към мнението на Пипчи, че е от потребителите в темата. Тази година.... са по-различни от предишната.  Rolling Eyes

# 1 345
Reina, мила, фермата приключва. Трябва да търсят нови теми,където да се вихрят.
Аз наблягам на коледни филми.

# 1 346
Ензим, ама ти още ли не си разбрала, че  Роси не е предполагала, че подлата Сашка ще избере най-добрата си приятелка за дуел? Stuck Out Tongue Winking Eye
Па да, аз ниищооо не разбирам, 'начи. Joy
Забравя се, че Роска се беше заканила да праща Миленка ратай и дуелист, но оная спечели имунитет, та - Сашка. И преди го казах - изобщо не ѝ е дремАло на Роси, че всяка от жените би дръпнала Лили. Или пък е толкова проста, че не се е сетила в онзи момент... Но пък беше гузна за отпадането на Лили, много сълзи изля, сетила се е, ама късно.
Нищо, не ми пречи, че се отрича очевидното, всеки си има мнение. Simple Smile Пък и това мина отдавна. Simple Smile
Единственият път, когато се възмутих лееекичко от приписването на нечовешки качества и достойнства на Росица, беше като прочетох, че Единствено Росица имала някаква по-....възвисена цел от парите... Joy И потребителката, чийто коментар визирах, страшно ми се разсърди.
 Повече не съм си позволила да говоря за култа към Росица, който ми е идвал в повече. Наклон на "ничие перо" не съм си позволила да давам. Simple Smile
 Това го казвам във връзка с разни ветрове, които са задухали назидателно и размахващи пръстче из темата, много ветровито видях, че е станало по некое време - "Ветрооовееее гонят ме из темата, значи, а писачи набиват без пощада канчето ми младо, ееееееееее.. " Joy Не ме бива в поезията, ех, да дойде Алекс да ми помогне с римите. Joy

Последна редакция: пт, 14 дек 2018, 12:48 от Ензим

# 1 347
  • London
Не съм чела в последно време, оттук оттам хващам по нещо, но се дължи на факта, че моят бойкот ще е днес да не гледам епизода, ще пропусна и финала. Друго не мога да направя освен с един скромен телевизор да ударя рейтинга. Догодина поне на този етап не вярвам отното да дам шанс на предаването, оставят ми едно усещане за предварителни договорки с Дидо, ела ти тук, ние ще ти дадем накрая парите, а едни обикновени глупави хора ще са масовката покрай теб, ще викнем тука един помак да ви свърши работата, пък ти скови там една пейка криво ляво да се каже, че все пак нещо правиш. Роман е другия пък който чрез драмата му и сълзливите монтажи продукцията се пробва да изтика напред и да получи смс на съжалението от съжалителния българин. И ако досега всички сезони се виждаше някаква справедливост и липса на компромиси то на този финал човек няма да има за кой един смс да прати, дано поне най-малкото зло Росица да спечели и тя се изложи тотално накрая, но поне имаше дуели, ратайства и поработи повечко от останалите финалисти.

# 1 348
  • тук и там
Гледах Александра при Хекимян.Мисля,че тя  и Лили всъщност, най-много биха спечелили от участието си във фермата.Лили-заради пеенето,и възможноста за изяви след това. Алекс се държи много добре и свободно пред камера,има  добър речник и мисълта и тече бързо,плюс-добро образование.Мисля че и двете ще бъдат забелязани. Ще видим по-нататък как ще се развие живота им,но мисля че и за двете това беше шанс.Така че,Алекс да не мрънка как света не и дава шанс.Напротив! И тя определено знае как да се възползва.(това ,като комплимент го казвам ,наистина...доста е оправна).
Някой да е гледал при Деси и Сашо интервюто?Ще ми е интересно да го гледам и него.

Последна редакция: пт, 14 дек 2018, 12:52 от Kaisia

# 1 349
Всъщност Лили хич не беше най-слабата, след като успя да отстрани Христина. Александра имаше огромен шанс тогава да се изправи срещу Милена и да я победи. И двете не бяха ходили на дуел, нищо не се знаеше за техните способности и издръжливост в няколко последователни игри/битки, нито какви ще са те. Можеше да рискува с Милена и щеше да спечели повече, дори и ако беше отпаднала тогава.

Общи условия

Активация на акаунт