Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 481
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 1 350
  • София
Reina, мила, фермата приключва. Трябва да търсят нови теми,където да се вихрят.
Те че ще намерят, ще намерят, но внесоха много кофти привкус в темичка. Както и да е, наистина не остана време.

Някой по-напред беше писал, че опосумите могат да решат да поканят близки на играчите или известни личности за коментатори. А всъщност, ако помните, това с известните личности го имаше в първия сезон - на дуелите в неделя правеха разбор на битките, обсъждаха кой е по-достоен, кой какво направил.... много беше досадно.

# 1 351
Рейна, може и да е имало, но няма как да знам -  на мен този сезон сега ми е първият, който следя.

# 1 352
Рейна, това наистина беше ужасна досада, която ми разваляше удоволствието да гледам дуелите. Май и във втори сезон имаше коментатори..  А тогава още нямах интерактивна телевизия - да превъртам досадата, не само рекламите... Много гадно ми беше. Simple Smile Много се зарадвах, че в трети сезон бяха премахнали коментарното студио.

# 1 353
Ензим, няма да пригласям в общия хор, но мисля, че Алекс не показа поведение на един последователен човек във Фермата. От една страна имаме уж един интелект и изказ, от друга страна сгъването на цигарки и дребните страсти (клюки) под сурдинка с най-близките и Милена и Георги ми правят впечатление на един страшно лицемерен човек. Ако си дал заявка, че ще си перото и ума на фермата, ма покажи това, а не клюкарщини и неспособност да приемаш чуждото мнение. А това с злобната Роси, еми извинявайте ама Роси, може да е леко недодялана, грубовата в подхода си и малко досадна, но не и злобна. Как пък един път не я видях да клюкарничи с някой, за друг или да се оплаква и скътава. Не дами, истината е че силните и можещи жени и мъже са страшни за техните противополжности в фермата. Самия вот за Нури и Роси, показа колко ценим труда и градивно, пред ниските страсти и лицемерието. И факта, че точно тия двамата не са в България, още повече затвърждава позицията ми, че тукашните се самоизяждат в злоба и завист по между си. Спомнете си вота за шашавата Радилена, където всички наши гласуваха само и само власта да остане в тях. Това трябва да е мотото на този сезон: Не е важно да си работяга и кадърен, важно е да имаш правилните приятели, които да те добутат напред!

# 1 354
  • София
Хър, казвам само, че ако го направят, няма да е нещо ново.  Simple Smile
Ензим, имаше и във втори сезон, нали? Не бях много сигурна и щях да го пиша в скоби, но детето ме разсея с нещо и забравих.  Blush Наистина беше ужасно с коментатори, но за сметка на това предаването продължаваше безкрайно.  Laughing

# 1 355
Голди гърл, кой е казал, че Роси е злобна? Аз такова нещо не видях някой да е писал. Simple Smile Проста, груба и недодялана - да, но злобна - не. Simple Smile
Съгласна съм с теб - всеки си има кусури, Алекс не прави изключение. Simple Smile

Рейна, да, и във втори имаше коментатори, аз го гледах в началото на тази година, та да ми пресни спомените от него. Simple Smile

# 1 356
Точно така. Много е важно с кой ще се сприятелиш във фермата. Ето, Роман в това отношение се оказа хитряга. Сприятели се с тези, които даваха тон във фермата: Жоро и  Дидо ( нищо, че сигурно и двамата са по-умни и по-способни от него), ама ето той е директно на финал, а Дидко ще трябва още да се доказва достоен ли е за него. А Жоро геройски падна в боя Simple Smile))
Алекс и тя се опита горе-долу да действа по сходен на Роман начин ( даже вчера сама си каза, че те двамата доста си приличат по представяне във Фермата), само че пропусна един съществено важен факт - хората не обичат да гласуват за жени. А за самите жени няма по-голям враг от спечелилата жена.

Роса хич не се усети накъде духа вятъра и се изпокара наред с който й падне, докато не се осъзна какви ги е надробила точно накрая. Може би защото тя има някаква по-голяма увереност в уменията си и не искаше да изглежда, че се мазни на някого. Е, ето сега има шанс доста да се помазни на неподозирани дори от нея участници сигурно.

Ванчето спечели симатиите от една страна на (бившите) спортистите, а от друга -  на простолюдието. Успя явно да им помогне да повярват, че и те с нещо са важни, че и те на някого липсват. Даже по стените им драска имената наред с ЦСКА и ето - усилията дадоха плод.

Но, наистина не ми се вярва тази ферма да я спечели нито Ваня, нито Роса. Нури също не вярвам да я спечели поради омразата към друговерците и заради пустото изказване за робството. Ако Дидо успее да го победи, може би ще има шанс да обере зрителския вот. Ако ли не - виждам директно Роман с пачките.

Последна редакция: пт, 14 дек 2018, 13:19 от Анонимен

# 1 357
В Преди обед Александра каза,че не съжалява че е избрала Лили за дуела защото тя не е била най-близкия и човек ,а Георги и навън са си много близки .Ще преподава вече английски на деца .Искала да става актриса,ама я скъсали три пъти във ВИТИЗ .Смеела се е сама на своите си шеги  Laughing

# 1 358
  • Калгари, Канада
Ензим, за Роси това беше стратегия да отстрани жена, пряка конкурентка. Не е мислела да праща Роман, просто искаше да го махне от групата, понеже заедно с Милена ги настройваха против нея. А всяка жена би дръпнала Лили тогава. Но както и да е тя си каза, че е там за играта и ще отстранява жени.

И Роман също дръпна Цецо като най-слаб и едва го би, но все пак победи.
При пращането на Митака на дуел, той също беше със стратегия да гони мъже, а на имунитета с чушките мисля бяха останали само Дидо и Митко свободни за ратай и пръв дуелист. Митко беше по-голямата заплаха и изгоря, това е.
За разлика от Сашка, Роман успя някак да обърне вота в полза за себе си, и даже в полза на Ваня ( понеже не е тайна, че е бил открито против Сашка). На това му казват социална игра и му се получи. Това е. А за какво му е Ваня на финала нямам идея. А пък Сашка да пита "Що така бе,Миме? " е смешно. Така е преценил, така е направил. Факт е, че е устремен напред и направи каквото можа за да стигне до финал. Беше открит, там е за играта, това прави и това е. Няма надменност и увереност с бой в гърдите като Гого, няма хъм мън и после самочувствие като при Дидо, това е, неподправеност, откровеност, не е безгрешен, ни е истински.

# 1 359
Тя Сашка го пита не толкова, защото очакваше честен отговор от него, а защото знаеше, че този разговор ще се излъчи и може да накара поне зрителите да се замислят дали това, което той прави е fair play.
Един вид - върна му жеста.

# 1 360
Мамамиа, само че в началото Роси каза, че женски дуел не би направила, защото иска жена да спечели този сезон. Но в началото е лесно, а когато финалът наближава - друго. Simple Smile Аз не я виня, че е решила да гони жени, просто констатирам, че И тя има вина за отпадането на Лили. И тя самата много добре го знае.. Simple Smile

# 1 361
Беше ми смешно как Сашка търси сметка на Роман. Но ме изкефи как се държа той, типично в негов стил, без извинения, без мрънкане, право в очите каквото си мисли. Каквато и кампания да е водил, така си е преценил, така е направил.
Той побърза да каже и на Роси, че няма на никоя от дуелистките да помага, с една дума и Нури и Ваня да не се обаждат, което също им повлия, но това си е играта на Роман, неговите му задни мисли. Има право да играе както сметне, че ще му помогне. И не се оправдава.

А определенията на Сашка за доброто и злото, демек за нея и Роси ми бяха още по-смешни. Добре, че е тя да си се определи като доброто, че иначе няма кой. Сашка е нещо средно, нито може да играе добре подмолно, нито може да е "доброто", лашка се посредата и затова си остана на никъде.

Дидо не се сдържa на дуелите, опита се да дава акъл, явно се смята за много голям разбирач вече, добил е самочувствие и сега ще довършва работата на Георги. Нямам търпение да видя игрите утре и много ми се ще да видя гърба му вече.
Явно различни предавания гледаме - къде за бога видяхте, че сашка се самоопределили за добро, а Роси за зло? Тя се изказа, че нейният начин е такъв - бавен та славен и ако успее да спечели бъдейки себе си, значи има в този свят място за такива като нея, ако ли не - тоя свят е за по- агресивните...
Относно Роман и неговия " похват очи в очи" тя и Сашка реши да поговори с него " очи в очи" то вие го възприемате, като търсене на сметка.. Някак си сато двоен аршин се получава.. Кат не я харесваме Алекс дайте всички кучета да й закачим. И последно - Роси помоли Ваня и Нури здравата да я нахъсват, прави чест на Ваня, че й отказа, като й каза- каквото ти казвам на теб. Това ке кажа и на Алекс, а пък Нури добави ние сме едно семейство... И тогава "великодушната и великосърдечната Роси се съгласи - да-да прави сте...
Но Роси си я " харесваме" и й прощаваме, а ако на нейно място би била Алекс? Пак щяхте да я анатемосвате

# 1 362
може ли да помоля за линкове към интервютата, че сайтът на бтв ми е много разбъркан, нито им знам имената на сутрешните блокове, нито искам да гледам цели предавания и да превъртам за едно интервю и да изглеждам по 10 пъти рекламата за самолета и бензина....

# 1 363
  • Калгари, Канада
Да, тъй е, все някой трябва да е виновен, коствено и пряко, но това е игра и правилата са такива. Именно затова не ми харесва като започнат "ама защо аз ратай, ама защо аз дуелист,.."

Алекс явно ни мисли за много тъпи. Я кажете колко от нас биха гласували Роман да е директно на финал? Ама, ето на, излъгаха се фермери, кой от съжаление, кой като наказателен вот за другите.

Последна редакция: пт, 14 дек 2018, 13:42 от mamamia

# 1 364
Оооо, Алекс няколко пъти се определи като доброто, а Роси съответно остана злото. Хич не си го измисляме.

Последна редакция: пт, 14 дек 2018, 13:38 от mrav4ica

Общи условия

Активация на акаунт