Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 608
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 1 365
Вот.

Да, точно такъв беше. От една страна наказателен, от друга - снизходително-съжалителен.

# 1 366
Абсолютно.
Ако Сашка беше избрана щеше да си трайка.И сега е убедена че са постъпили несправедливо с нея.
Ама как може , привилегиите са си само за нея, как някой ше я очерня и ще и проваля плановете
Точно така, тогава щеше да фучи и рие Ваня... само Роси си тройка, понеже изобщо не очаквала, че някой ще гласува за нея... Сега вече дигна гребена

# 1 367
В Преди обед Александра каза,че не съжалява че е избрала Лили за дуела защото тя не е била най-близкия и човек ,а Георги и навън са си много близки .Ще преподава вече английски на деца .Искала да става актриса,ама я скъсали три пъти във ВИТИЗ .Смеела се е сама на своите си шеги  Laughing
Ами това е поредното доказателство, че Сашка е подмолна и злобна лицемерка.
Значи се прегръща с Лили, сто пъти каза, че тя е най близкия и човек вътре и иска ако падне да е точно от  този най близък човек.То не бяха хартиени самолети със сърца и цветя и какво- хооп най близкия и бил Гошо
И защо, само и единствено от яд че Лили не гласува за нея.
Ми подла си е Сашка.

# 1 368
Ми що да не го дигне гребена Роси? Който и да е на нейно място, ще се почувства окрилен. Нека се порадва жената. Другите си имаха техните щастливи моменти,сега тя получи своя.

# 1 369
Така е, Роси сама и достойно си заслужи мястото на финала. Късмет ѝ пожелавам.

# 1 370
Абсолютно.
Ако Сашка беше избрана щеше да си трайка.И сега е убедена че са постъпили несправедливо с нея.
Ама как може , привилегиите са си само за нея, как някой ше я очерня и ще и проваля плановете
Точно така, тогава щеше да фучи и рие Ваня... само Роси си тройка, понеже изобщо не очаквала, че някой ще гласува за нея... Сега вече дигна гребена
Даже късно го вдигна гребена Роси.
Тя буквално го изстрада този финал/ добре че е такова перде/
Най често ратай, три дуела, 2-3 пъти як другарски съд, набъркване на децата и работа, никакво скътаване, никакъв бойкот
Това за мен е съвсем заслужен финал и може би най заслужилия финалист

# 1 371
Имаше една Ивана/Ивона в предния сезон. Тя твърдеше, че е най-големият стратег. Обаче за мен това е Александра. Премерила си беше на ум силите, хитро се присламчи към мъжете, не защото е сексуален хищник( някой каза, че я обвиняваме , че е такава - не е), а защото знае, че коалициите на мъжете винаги са били по-силни от тези на жените и водят до финал, отделно се хвана за историята със симпатиите на Сашо, за да изпъкне и да може да я забележат зрителите, само не разбрах, защо беше нужно да му се подиграва... Държа се за Милена, защото я имаше за най-силната жена и защото тя беше на едно с мъжката коалиция. После се хвана за Лили, за да разбие приятелството ѝ с Роси, която тя отчете за конкурент, а и не я харесваше. Подмаза се на известните, държа се Хрисимо и пърха с мигли и си получи закрилата на Йовчев и триото. Беше пазена и от дуели и ратайства. Два пъти прецака "приятелката" , като вторият беше целенасочено..Лили си каза, че чисто психологически не е могла да се изправи срещу нея. Надяваше се на подкрепата на отпадналите, но и в същото време много се страхуваше от срещата си с Лили и това как ще гледат на нея бившите ѝ съфермери..Беше много хладнокръвна почти до последно и когато вотът ѝ се изплъзна изпод носа не издържа и изпусна маската си.

Аз не отричам , че е чаровна, интелигентна, съжалителна, но е голям интересчия и гледа на нея да ѝ е добре, ако на другите им е добре - ок, ако пък не. Им е пак е ок..Важната е тя и в това нямаше да има нищо лошо, ако го беше заявила от самото начало.
Това, че лили имаше t й изигра лоша шега, ако тя си беше наред със здравето имаше шанс да бие Алекс, тогава какво щеше да  казва?

# 1 372
Падна ми в очите когато знаейки че Сашо я харесва, започна открито да му се подиграв.Хубаво не го харесваш ама нужно ли е да го подиграваш .
Ти пък, подигравки. Днес сподели че до излизането си, си е мислела че симпатиите са към всички жени вътре. Smile

Цитат
За разлика от Сашка, Роман успя някак да обърне вота в полза за себе си, и даже в полза на Ваня ( понеже не е тайна, че е бил открито против Сашка). На това му казват социална игра и му се получи. Това е. А за какво му е Ваня на финала нямам идея
Абсолютно. За паралел, това ми е любимата част от  US Сървайвър, а именно престоя в Пондероса. Там истинските играчи определят победителя и предварителните нагласи на отпадналите. Това е най-нормалното нещо в едно риалити. И късмета, разбира се. Simple Smile

# 1 373
  • София
Но, наистина не ми се вярва тази ферма да я спечели нито Ваня, нито Роса. Нури също не вярвам да я спечели поради омразата към друговерците и заради пустото изказване за робството. Ако Дидо успее да го победи, може би ще има шанс да обере зрителския вот. Ако ли не - виждам директно Роман с пачките.
По подобен начин виждам финала, обаче ако Роман спечели, няма да мога да преглътна гаврата, честно.

В Преди обед Александра каза,че не съжалява че е избрала Лили за дуела защото тя не е била най-близкия и човек ,а Георги и навън са си много близки.
Ами.... браво на Сашка! Поредното отмятане от казани преди време думи. Сигурна съм, че е само защото Лили не гласува за нея. И пак стана "За кучета и котки може, за прасета - не". Значи на нея не й пречи да избере уж приятелката си за опонент, това нямало нищо общо с приятелството, а когато същата тази приятелка гласува за друг, това вече започва да има много общо с приятелството. Много логично, Алекс, няма що. Confused

# 1 374
Лили се беше предала още преди да започне дуела. Това, че беше срещу Александра си каза думата.
 Ето ги линковете с интервюта на Сашка.
https://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/aleksandra-peno … e-se-poluchi.html
https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sutrin/aleksandra-penova- … he-v-sebe-si.html

# 1 375
  • Sunshine state
Сашка можеше да си тръгне и без да сипе жлъч по останалите. Такива подмолни и възпитани
Скрит текст:
кучки
най не обичам, защото не знаеш какво ти мисли зад хрисимата физиономия и тихото гласче. Тръгни си и кажи някоя добра дума, така и така излизаш. От яд сума глупости наговори и само ми затвърди мнението, че е злобна до нема и къде. 

# 1 376
  • Калгари, Канада
Права си Хър, оправих го.

О, ако Алекс беше на финал, щеше да е голямо мрънкане от Ваня, тя вече беше започнала с репертоар и само чакаше да си излее гнева как е неоправдана.

Мисля, че Роси има шанс за победител. Поне силно се надявам. Стига да се събере малко и да имат някакъв шанс от битките за финала, а не само от гласуването. Въпреки че и от гласуването, ако Дидо го няма там може и да има шанс.

# 1 377
  • тук и там
В интервюто каза също  и че чак като е излязла навън е научила за симпатиите на Александър към нея.Иначе -вътре,не е имала никаква представа..

И още-че наистина не е предполагала че ще победи Лили.Излезе така,че от самото начало е знаела че е най-слабата там физически.Каза че Лили и е била близка от жените ,но най-близкият и човек бил Георги и са продължили приятеските си отношения и след предаването.

Аз не знам за кой съм на този финал
Клоня към Дидо(ако е на финал) или Роси.Роман ми е най-анти..Ваня-безразлична .Ама за никой  не мога да кажа"Ето,това е човека"..Всички си имат доста трески за дялане ,а играта не се разви добре за хора,които можеше да покажат още много  качества и сега те да бъдат на финал.
.

Последна редакция: пт, 14 дек 2018, 14:02 от Kaisia

# 1 378
Аз лично не ѝ повярвах, че не е знаела...Много е интуитивна, мисля че сега така се изказа, за да не нарани мъжкото му достойнство или пък, за да си измие ръцете за подигравките.

# 1 379
  • Калгари, Канада
Те доста го обсъждаха във Фермата, че Йовчев нали беше сватовник, тя сЯ не знаела.
Каква артистка ще бъде не знам, и на сватбата с Гого по-дървен младоженец не бях виждала.

Общи условия

Активация на акаунт