Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 650
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 1 425
Още по-дразнещо е "Мачкай, машина(о)!" Ужас. В този сезон "на мода" е момиче/момче, да, не съм чувала много-много машина да викат. Simple Smile

# 1 426
  • София
Не може ли да си измислят игри?
Не знам, Андрей каза, че Ванчо ги измислял такива жестоки игрите, защото бил неосъществен спортист (майка му не му дала да става спортист), затова бил толкова гаден. Simple Smile
Мхм,измисля ги той.Април месец ги купуват,заедно с плочките за домино,трасета за топчета и са задължени да ги подредят във времето-първи,втори и т.н. дуел ,както го и правят де Simple Smile те го натъртиха специално.

# 1 427
Малко вечерна поезия от една низвергната и неразбрана душа. Не мога да си кривя душата, много добре ѝ се получава.

# 1 428
 Леле, много писане - не мога да ви дочета. Та отгоре, отгоре чета недоволството към Алекс. Аз пък да ви кажа не виждам тоя Роман с какво повече е заслужил оставането до тоя момент от Алекс. Да не забравим, че има един единствен дуел с Цецо, при който беше многоооо на ръба, докато Алекс срещу Лили си беше с доста време разлика - последната игра беше с 3 мин и кусур отгоре. Той си е въздух под налягане и не мога да не му призная - играч Grinning От началото до края успя да се ориентира на къде духа вятъра. За дуела вчера, нормално Роси да спечели - тя просто е машина, но според мен топа е Ваня, няма кой да я бие според мен дори и от мъжете. За мен вече жена трябва да спечели фермата.

# 1 429
  • Вестерос
В този формат много са ми смешни,чак дразнят с надъхването "Давай,машино",/ през миналия сезон Вили много дразнещо се дереше/  "Давай,момче",и като казват на жена Тя е пич.
  В частност,Гого патрЙОта би могъл да използва богатството на езика,и без това Алеко му е любим,и да нарече Сашка с други определения.
Moга да добавя "това е играта ти" Grinning

# 1 430
  • София
Всъщност, ако приемем, че Александра е супер зле, то това означава, че Росица изобщо не е машина. Щото бяха близко като резултати.
Има некоординирани хора, които лудеят по ринга/арената/сцената и създават впечатление, че са терминатори, а всъщност са бавни и недостатъчно ефективни. Роса е така. Изобщо не е машина, просто едната й ръка натам, другата насам, главата на трета страна. Като в епилептичен пристъп изглежда. Да ме извинят болните за сравнението.

# 1 431
  • Калгари, Канада
На мен финала все претупан ми изглежда, вместо малко да го удължат и да се отдаде значимото на битките, продукцията го смотолеви нещо. И в неделя очаквам пак някакви обрати типично за продукцията, правила и т.н., че пак да се омаловажи стигането на финал на някои от участниците. Сигурно ще има размивки с коментатори -все вещи лица. Ще видим какво ще излезе накрая от цялата работа.

Хех, никой не може да бие думите на Роман към Гого на дуела с Нури. Такова нахъсване само към Гого е адекватно. Simple Smile

Забравих поетесата да похваля. Трябва реалити за поетеси да направят, че малко благородство и интелигентност да се оценят. Стига с тез хуни, предаване за благото на душата малко. За пеене и готвене може, а за поети да не може. И съм сериозна, там обещавам за нея ще гласувам. 👍

Последна редакция: пт, 14 дек 2018, 18:08 от mamamia

# 1 432
В този формат много са ми смешни,чак дразнят с надъхването "Давай,машино",/ през миналия сезон Вили много дразнещо се дереше/  "Давай,момче",и като казват на жена Тя е пич.
  В частност,Гого патрЙОта би могъл да използва богатството на езика,и без това Алеко му е любим,и да нарече Сашка с други определения.
Moга да добавя "това е играта ти" Grinning
Както и "не те боли кракът/ръката/главата" Simple Smile

# 1 433
Тази вечер ще е втория /за мен / най-интересен дуел  от цялото предаване  Grinning Първият беше между Нури и Жоро ,направо щях да вляза в телевизора чак   smile3539

# 1 434
  • тук и там
Росица хаотично игра снощи.

Александра е  и талантлива.Мисля че отстраняването на Лили  във играта развали приятното впечатление ,както и дребните сплетни и участието и в трилъра за зайчето.
Така или иначе-няма защо да я мисля,има бъдеще според мен.И във чужбина би имала добра реализация,ако не и се получи във БГ.За мъж-мисля че също се цели високо,и  за това и Сашо няма никакъв шанс.

# 1 435
Ами на Сашо какво му е...успял, интелигентен с ценности, нали това търси  Александра? Е..малко е флегматичен, ама  и тя не е от най-бързите..
Ами май май си пада повече по мъже тип Владо Николов, че него с такова обожание го гледаше..

# 1 436
  • Калгари, Канада
За мъж, тя си каза че са я "малтретирали" пред Радка май, нещо си споделяха. Тъй че има нещо сбъркано, явно неподходящи си избира. Алексчо беше в графа приятел, тя си каза в предаването, че не харесва такива като него.

# 1 437
Ами на Сашо какво му е...успял, интелигентен с ценности, нали това търси  Александра? Е..малко е флегматичен, ама  и тя не е от най-бързите..
Ами май май си пада повече по мъже тип Владо Николов, че него с такова обожание го гледаше..

Ти и ти като Данчо - голям зор да ги сватосаш. Grinning Просто Александра не го хареса като характер какво толкоз е станало. Ако имаше любовна история тука масово, оф пак туй пак онуй - по-добре, че нямаше.

# 1 438
Шоко, аз кат' една неосъществена Наталия Симеонова искам да има лИбов и всички да са щастливи..Ма на Сашка не харесА Сашко..

# 1 439
Че тя не е длъжна да харесва всеки, който си пада по нея. Joy И не я виня, той е и стар за нея, и много смотан ми изглежда.. А тя си каза какво харесва - големи задници. Joy
Аз и майтапите ѝ с него не ги приех като подигравка, чак пък толкова сериозно не гледам на нещата... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт