Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 656
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 1 410
  • София
Роман и Сашка си броят дуелите-безценно! Simple Smile
При това тя използва някакви сложни думи,ми не е честно! Simple Smile
Забелязах,че тя ,когато е застрашена,напада.Така нарече Миленчето егоцентрик преди дуела,така нападна Роман и Роси-индиректно,за пред зрителите.На Ваня обаче не поиска обяснение,пък и тя е дискредитира.Simple Smile
Аз друго се чудя.Защо тези толкова важни дуели не ги правят на голямата арена,с повече публика.Ето-можеха да ги направят пред бившите фермери.
Ето например тази игра с кобилиците,ми те ходеха по някаква детска гредичка.И е време да помислят, конкретно за това изпитание,да е в две трасета,защото вторият дуелист гази вече в дълбока кал и някак си не е равнопоставен спрямо първия.

# 1 411
  • София
Нее, само за Гого говори и навън продължавали да си бъдат близки..
Брей, защо така? Сигурно и той нещо е сгазил лука пред другарката дружинна.  Thinking

Това се чудех и аз за последните дуели - ми някак като претупани и несериозни ми стоят като са във фермата. Дворът е ок за игри за имунитет, но не и за полуфиналните дуели, та те са най-важните.

Отделно този сезон дуелите бяха страшно еднообразни - въртяха се 5-6 игри, основно силови, и това е. В първи и втори сезон имаше доста по-голямо разнообразие, нямаше такава повтаряемост и беше много по-интересно.

Последна редакция: пт, 14 дек 2018, 15:56 от Reinа

# 1 412
Avicom, аз отдавна искам на всички игри дуелистите да се състезават заедно, та да сме сигурни, че няма манипулация с времето на играчите, да има фотофиниш.
Ма, пусто, бедно предаване, нема кинти за по-голяма арена или им се свиди да направят такава.. Joy  Естествено, истинската причина е друга - тези от продукцията явно смятат, че като се състезават един по един играчите, има повече екшън и съспенс - очакването продължава повече, пък един рекламен блок да мине, пък тогава да кажат резултата. Simple Smile А си права за калта вчера, не е за първи път, и преди се с случвало вторият дуелист да играе в силно разкалян терен.

Последна редакция: пт, 14 дек 2018, 16:22 от Ензим

# 1 413
Мен ме е яд, че Герито не се задържа повече във Фермата. Мисля, че имаше още какво да покаже и е интересен и справедлив човек. Макар че в началото съвсем по различен начин я възприемах заради комунистите в родата.

# 1 414
  • София
Отделно този сезон дуелите бяха страшно еднообразни - въртяха се 5-6 игри, основно силови, и това е. В първи и втори сезон имаше доста по-голямо разнообразие, нямаше такава повтаряемост и беше много по-интересно.
Относно игрите,поне в Сървайвър знам,че към лиценза си закупуват и пакет игри/сезон ,както и съоръженията към тях,в зависимост от дестинацията,на която са.Един вид всички съоръжения на Сървайвър-Филипини наприемер са си там и ги наемат.Не знам за Фермата как е положението,но предполагам,че е по този начин-с набор ,заплатени игри и вариации около тях-например разпознаване на ракия ми се вижда типично за нашите географски ширини.

# 1 415
Не може ли да си измислят игри?

# 1 416
Не може ли да си измислят игри?
Не знам, Андрей каза, че Ванчо ги измислял такива жестоки игрите, защото бил неосъществен спортист (майка му не му дала да става спортист), затова бил толкова гаден. Simple Smile

# 1 417
  • София
Не знам за Фермата как е положението,но предполагам,че е по този начин-с набор ,заплатени игри и вариации около тях-например разпознаване на ракия ми се вижда типично за нашите географски ширини.
Дори и така да е, в предишните сезони имаше повече игри, т.е. не е като да няма възможност точно за нашия регион да има по-голямо разнообразие. Освен ако не са закупили някой по-малък и респективно по-евтин пакет.  Laughing

# 1 418
  • София
Не мога да разбера препратки към програмиране и шах. Те а мярка за аналитична интелигентност. Тук говорим за вродена. Може да можеш да цепиш, ковеш като звяр, да не се занимаваш с други неща, но пак да имаш онази нотка на акъл, която те различава от Росици, Станчовци, Миленки, Гошовци, Гечовци и т.н. 
Точно като луда крава беше вчера едната.

А отделно, че аз не мога да уважавам хора, които се бият в гърдите като големи патриоти, но странят с всички сили от алманаха, който въпреки страховития си фонетичен звън, всъщност представлява 2 мини глави от учебник по история за гимназисти.

# 1 419
Сашето се е изказала за злобата и завистта от 3.12 е постът.

# 1 420
    Яко я хапе щъркелът Алексчето.Злоба,завист,тя пък щото не се изяде от яд при избора на Ваня за финалист.

# 1 421
Сашка ми захаресва. Особено на фона на Росица, която се бореше толкова настървено, като че ли живота на децата и зависи от тази победа. А реално става дума за някакви си пари. Мислех че е по-истинска, но си промених мнението - вече Александра ми е по-истинска и по-симпатична.

# 1 422
  • Вестерос
Мен най-много ме отвратиха думите ѝ, че тя била много по-достойна от всички, ама светът все не разбира това.
Пълна простотия беше това. Не понасям хора, които се имат за нещо повече от останали и едва ли не трябва да си богопомазан , че общуваш с тях. Самохвалството ме отблъсква, това не харесвам и в Нури, дори и да е прав, самото хвалене кой какво научил не е ок в моите очи.

Съгласна съм, че Росица е група, действа импулсивно и е като цяло пуши пърсън, но от 4-ката най я предпоитам и не съм го крила. Разочарова ме последните епизоди с действията си, но отново бих я избрала на този етап за победител. Освен Дидо считам, че и тя доста израстна във Фермата, и научи много неща. Не ми харесваха изказванията ѝ във визитката, но и Роман там се представяше за супер плейбой-яденИ, пиенИ и жени, купони и пари...

Съгласна съм, че мин.година беше съвсем различно настроението в темата, но това го и казах преди 3 месеца.

Гого се обяснява във вечна дружба и лИбов на наша Саша

Винаги съм "мразела" думата пич, означава копеле Grinning

Последна редакция: пт, 14 дек 2018, 17:04 от Tiffany А

# 1 423
В този формат много са ми смешни,чак дразнят с надъхването "Давай,машино",/ през миналия сезон Вили много дразнещо се дереше/  "Давай,момче",и като казват на жена Тя е пич.
  В частност,Гого патрЙОта би могъл да използва богатството на езика,и без това Алеко му е любим,и да нарече Сашка с други определения.

# 1 424
  • София
Дано Роската спечели. Ще си купи книжки.

Общи условия

Активация на акаунт