Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 650
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 1 440
  • тук и там
Сашо  беше малко смотан.Не е за Сашка той..Точно пък за това че не го харесва като мъж,я разбирам напълно.
И какво да каже като я питаха в интервюто,каза че не е знаела-за да не го засегне и злепостави,защото навън е друго вече..

# 1 441
Цитат
но според мен топа е Ваня, няма кой да я бие според мен дори и от мъжете.

На последния дуел Ваня си направи улея толкова добре благодарение на насоките на Нури. Бърза е, дългокрака, ама някак с фермерските умения не я видях да блести толкова. Имам чувството, че някак си не й идва на ум как точно да се направят нещата.
Много е важно и какви игри ще се дават на финала, за кой участник са подбрани.

# 1 442
Бе и аз така реших, че да не го злепостави...Ама аз майтапи на гърба на човек, който си пада по мен не мога да си правя. Това си е жива подигравка с чувствата му. Освен това в една затворена среда те уж изкуствено са подсилени.
Сашко е смотан, ама сигурно щеше да я носи на ръце.

# 1 443
Забравих поетесата да похваля. Трябва реалити за поетеси да направят, че малко благородство и интелигентност да се оценят. Стига с тез хуни, предаване за благото на душата малко. За пеене и готвене може, а за поети да не може. И съм сериозна, там обещавам за нея ще гласувам. 👍
То имаше - за писатели по Канал 1, ама няма публикаааа. Народът не ще книги. Иска "ш'та е*@ в устата, мършо"... и Тасманийски дяволи да му реват насреща, и млади Ботев-ци да вдигат пулс 120 в името на правдата, и просълзени емигранти да пеят в захлас "Облаче ле, бяло"... К'ви поети, к'ви 5 лева ми говориш? Nerd

# 1 444
Медунка, да, от игрите зависи. Миналата година мереха количества пирони, тор, кули от цепеници строиха, исторически въпроси, все неща, които не изискват ни дълги крака, ни добра физическа подготовка. Мисля, че игрите ще са подобни, все пак мъже и жени заедно играят.
Каква ли ще е тоолкова различната механика на финала тази година... Най-много пак зрителският вот да е с най-голяма тежест - като в първите два сезона. Но пък може да ни изненадат, ще видим.

# 1 445
   Александър го харесвах, защото беше много умен и добър човек. Рядко вече се срещат такива мъже в днешно време. Поне Александър навреме видя истинското лице на Сашка.

Стана ми много гадно, като Сашка започна да се подиграва на Александър. Оттогава я намразих. Тя да не си мисли, че е голяма хубавица и много умна?! Много мразя такива хора като Сашка.

# 1 446
  • София
Иван като я изтърси тази механика и всички я поехме.Като че каза на бившите фермери-това беше последното ви гласуване или нещо от вида?

# 1 447
  • тук и там
Ми не се е променил чак толкова много света.Хляб и зрелища искат хората... за разтуха..Нищо изненадващо.И аз включително,щом гледам ,че и коментирам даже.Не очаквам да се обогатя интелектуално от гледането на такива формати.Но другият път ще се прехвърля на ББ -и без това намирам прилика последно време,само обстановката е мизерна при едните и луксозна при другите..

Последна редакция: пт, 14 дек 2018, 18:49 от Kaisia

# 1 448
Тъкмо им свикнем на механиката, и те измислят някаква нова.
Дали новата механика е в полза на финалиста, който са решили да спечели, ще видим. Или пък търсим под вола теле?

# 1 449
Симеон отговаря на въпроси в инстата и някой го пита за какво най-много съжаляваш и той - че не викнах Роман на дуел, което си е живата истина - пълна скръб е този човек. Също така го питаха дали му се е променило мнението за Нина и близначките, след като гласуваха за Роман - и той не, просто рано излязоха и не са го опознали достатъчно/нещо такова/

# 1 450
  • Калгари, Канада
pip4i, трябва И&А да поемат поетичното предаване, да го нагласят за днешния българин. Те понеже също са със самочувствие, няма начин да не го възродят. Wink
Майтапа на страна, но доста предавания за музика и песни се навъдиха ( даже "пееш или лъжеш" имаше), тъй че що да не измислят нещо за поезия... Трябва да се намери начин и да се котира някак.

Това дето го е имало, как се казваше?

# 1 451
  • тук и там
Тя -"стрина " Ирина,не пишеше ли стихове по едно време?Преди да се залюби със Иван..Върти ми се нещо такова във главата..

П.П. Объркала съм се.Мира Дойчинова,или  "Ирини"  била тази,за която се сетих..

Последна редакция: пт, 14 дек 2018, 19:06 от Kaisia

# 1 452
Симо е писал и че времето ще покаже дали е срещнал любовта във Фермата. Май едната близначка го е налазила.
Питат го да не е влюбен в Лили, той се шегува - тайно и я тагва.
Йоана го е питала дали ѝ липсва и той отговаря - да.
Отрича да има нещо между него и Радка.

# 1 453
Ох, искам да видя как Иван и Андрей правят предаване за поезия.  Joy

# 1 454
  • София
Добре й се е получило стихотворението на Александра. Тя ли беше тази, която се смееше на бележката на Митко със сгрешеното членуване? Защото и тя е допуснала същата грешка.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт