Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 473
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 1 575
Бе, как ще пишете каквото си искате, не може така, само каквото позволява/повелява вятърът, това е.
Аз почвам - Роман е най-достоен за финалист и победител. Искам той да спечели голяяямата награда, заслужава я, защото знае идеално азбуката, както и значението на думата "дискредитирам" , аз съм във възторг от почти академичните му знания. Той е изключителен човек, джентълмен, той е светъл пример за това какъв трябва да бъде всеки български (и не само) младеж. Ако се сетя още нещо, ще добавя.

# 1 576
И на мен ми е интересен психопрофила на жени, които харесват мъже, псуващи други жени в национален ефир... всъщност не. Този профил ми е пределно ясен и безкрайно безинтересен.

Ако Роман поне беше поискал прошка, бих разбрала подкрепа за него - всеки греши, всеки може да се ядоса и наговори глупости и обиди. Но такова нещо от него не дойде... или поне не са го показали.

# 1 577
  • София
Хахаха, верно ли не знае какво е "дискредитирам" Laughing
Фейл

# 1 578
  • Сред мелниците
Все по.настъпателни и отдадени!
Обединени в "Анти Роман", разпарчетосаха гласувалите за него фермери,
 и подхванаха интернет пространството!
Браво!
Ще следя с интерес развитието.

Може да прекръстите и темата с логото си , или да въведете ново форумно правило.
Сега се налага да изляза, но не губете хъс.

# 1 579
Еньим, забрави да споменеш че никога по никакъв повод не използва цинизми , не псува и не нагрубява жени...а и искренно се зарадва че на финал ще е с Дидо.
Даже най вероятно се моли зрителския вот да е за приятелят му.

# 1 580
Хора, трябва ни заслон срещу вятър, та да продължим да си хортуваме мирно и тихо, на течение не е работа.
Кечър, едва ли това е единствената думичка, чието значение не знае момчето. Joy Няма да забравя нещо друго, още по-впечатляващо - на дуела за фермер на седмицата между Дидо и Нури някой подметна, че Нури бил клекнал, Роман отговори нещо такова "Как ще е клекнал, бе, той беше на пръсти" . Изводите всеки си ги прави сам..., за мен момчето има страшни липси, между които и абстрактно мислене....
Ама да внимавам какво говоря, да не ме отвее някой ураган.

Последна редакция: сб, 15 дек 2018, 15:10 от Ензим

# 1 581
  • Варна
Аз пък заявявам че ще пиша каквото си искам и колкото пъти искам.Роман няма място на финала.
И на мен ми е интересно кой вятър ги довя тези ветрове за които говорите и то съвсем накрая  хире доло след класирането на Роман за финал.
Ензим , добре рисува Нури..според мен де.
Ами портрета хубав е.Най вероятно изобразяеа мечтата му .Единствения фермер, последния.
Ама не стана.

Джоли, и на мен много неща са ми интересни. Тези същите ветрове как задухаха баш на края с опити анти-Дидо кампания да поемат... Няма да се повтаря, нито потретвам... направо за 100-тен път ще се самоцитирам пък и аз, че фаворит ми е Дидо, но симпатизирам и на останалите финалисти, дори и на Роман по някакъв начин... не заради мъката около загубата на майка му (дай Боже всеки му на тази крепка възраст такава съдба - майка да погребва, а не майка му да го погребва... ей това както искате така си го тълкувайте). Месеци наред си пишем тук, обсъждаме спокойно, с разбиране и уважение към различното мнение... изведнъж ден преди финала се натресоха и наизказаха едни мнения... кои категорично ЗА, кои категорично ПРОТИВ... амиииии... как по-мекичко да ви го кажа... за разлика от коча Бонд, някои тук пък трева не пасем...

# 1 582
Аз бързам да се разпиша, че не го харесвам Роман и искам да отпадне пръв веднага. Да се отбележи за протокола хаха.
Имам някаква странна симпатия към Ваня и се чудя къде и кога е била протежирана по време на Фермата, не съм гледала всички епизоди, явно съм го пропуснала. От спорт почти не се интересувам, леката атлетика пък ми е съвсем скучна и за първи път я видях тук в това шоу. На всички други им намерих кусури, а на нея само, че е леко несоциална и трудно комуникира.

# 1 583
Аз съм за Дидо. Харесвах го през почти целия период. Малко ми огорчи, когато влезе в коалицията антинури. Не го очаквах от такъв джентълмен, за какъвто си беше дал заявка.  А то му личеше как примлясква от удоволствие да погребе Нури в онази тъпа традиция.  Па се оказа, че има точен човек за мястото там. Иначе аз за нищо на света нямаше да легна да ме опяват, дори да ми позволява религията
А миленко точно падна, па тя според мен, много добре знаеше, че отива

# 1 584
  • Другата България
Аз съм за Симо, ама той отпадна. Crossing Arms
Та сега съм за Росица, и за Дидо след нея.
Много зависи какви ще са игрите всъщност и какъв ще е регламента.

# 1 585
  • София
Тези същите ветрове как задухаха баш на края с опити анти-Дидо кампания да поемат...
Изключително недалновидно решение, предварително обречено на провал, е да се води каквато и да е кампания по този начин - размахване на пръстОВЕ, назидателни еднообразни речи, липса на какъвто и да било диалог и щедро лепене на етикети... леко навява на замислена като забавна, но всъщност изключително отегчителна програма по радиото. Но всеки се излага според възможностите си.  Laughing

# 1 586
  • Другата България
Тези същите ветрове как задухаха баш на края с опити анти-Дидо кампания да поемат...
Изключително недалновидно решение, предварително обречено на провал, е да се води каквато и да е кампания по този начин - размахване на пръстОВЕ, назидателни еднообразни речи, липса на какъвто и да било диалог и щедро лепене на етикети... леко навява на замислена като забавна, но всъщност изключително отегчителна програма по радиото. Но всеки се излага според възможностите си.  Laughing
Аз пак ще завъртя изтърканата плоча, ама с теб пишем в теми за Фермата от сезон 1, та досега.
Май чак толкова....противоречия, обиди, анализи на потребители, липса на диалог и чуваемост досега не е имало. Или съм забравила?

# 1 587
  • София
Твърдо не е имало, Мери. И никога темата не е била толкова грозна, както в последните няколко дни. Което е страшно жалко, защото беше една от малкото добронамерени, умерени и толерантни теми във форума.  Confused

# 1 588
  • Другата България
Значи помня правилно. И според мен е жалко. Аз уважавам чуждото мнение, ама да е подкрепено с аргументи и поднесено по нормален начин А това
....- размахване на пръстОВЕ, назидателни еднообразни речи, липса на какъвто и да било диалог и щедро лепене на етикети...
леко започва да ми идва в повече.

# 1 589
Аз съм за Симо, ама той отпадна. Crossing Arms
Та сега съм за Росица, и за Дидо след нея.
Много зависи какви ще са игрите всъщност и какъв ще е регламента.
Мери, и аз така, или поне почти.
Дидо ...ми не ми харесват предрешени състезания.
Роси....бе аз да съм пропуснала ли, да не помня, но тя по някакъв начин реагира ли на хулите и псувните, се замислих.
Ваня - ми не, не е толерирана от продукцията и не е поканена, а си се явила  на кастинг.
И сега? Их, лошо е да няма кого да подкрепиш.

Общи условия

Активация на акаунт