Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 461
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 1 590
Аз съм за Симо, ама той отпадна. Crossing Arms
Та сега съм за Росица, и за Дидо след нея.
Много зависи какви ще са игрите всъщност и какъв ще е регламента.
Мери, и аз така, или поне почти.
Дидо ...ми не ми харесват предрешени състезания.
Роси....бе аз да съм пропуснала ли, да не помня, но тя по някакъв начин реагира ли на хулите и псувните, се замислих.
Ваня - ми не, не е толерирана от продукцията и не е поканена, а си се явила  на кастинг.
И сега? Их, лошо е да няма кого да подкрепиш.
Е как да няма? Развей коси и подкрепи Роман  Mr. Green  Hug

# 1 591
Ти подкрепяй когото искаш. И ако щеш вей коси. Аз нямам нужда да ми казваш кого да подкрепя. Непоискани съвети не приемам.

# 1 592
  • Другата България
Мравче, това беше шеговито и иронично, не беше сериозно и нямаше за цел да те обиди. Peace

# 1 593
Мравче, това беше шеговито и иронично, не беше сериозно и нямаше за цел да те обиди. Peace
Може,но тя точно и друг път се е пробвала да ми дава тон. Затова не ми звучи шеговито

# 1 594
  • София
Аз уважавам чуждото мнение, ама да е подкрепено с аргументи и поднесено по нормален начин А това леко започва да ми идва в повече.
Аз също.  Hug Но наистина идва в повече подобна безпардонност и грубост, направо ми се отщява да чета и пиша. Добре че форматът свършва.  Confused

# 1 595
Ти подкрепяй когото искаш. И ако щеш вей коси. Аз нямам нужда да ми казваш кого да подкрепя. Непоискани съвети не приемам.

Ъ, #Crazy добре!  Направих опит да се пошегувам, очевидно неуспешен. Ок, продължавам със секирата тогава и аз. Няма мир. Grinning

# 1 596
  • London
Във Фейсбук само няколко ученички и 2-3 баби агитират за Роман. Масово е хулен човека, аз също не си спестих един дълъг коментар защо не бива да се гласува за Роман. Харесан набързо от 80 човека.... какво да ви кажа, хората не са слепи. В същото това време под снимката на Нури след напускането му хората пишат толкова силни и хубави слова, но както и в живота и тук мазното отгоре плува.

# 1 597
  • Sunshine state
На мен пък темата изобщо не ми е злобна тази година, не че съм участвала в темите от предишни сезони, де. Това ми е първият, който гледам. Харесва ми темата и редовните участници в нея. Хич не ми е и минавало през ум дс тръгна да се заяждам с някого, който не е на моето мнение.Всеки има право да харесва или не даден участник.

# 1 598
Пупитке, и на мен не ми идва да се заяждам с тези, които не са на моето мнение, а само с тези, които ме наричат глупава. Едва се удържам, защото не съм великодушна като Роска, да подминавам обидите с усмивка. Wink

# 1 599
  • Другата България
 newsm78 Ама и такива обиди ли е имало? Аз тази финална седмица не чета и не пиша редовно и явно съм назад с материала. Confused

# 1 600
Във Фейсбук само няколко ученички и 2-3 баби агитират за Роман. Масово е хулен човека, аз също не си спестих един дълъг коментар защо не бива да се гласува за Роман. Харесан набързо от 80 човека.... какво да ви кажа, хората не са слепи. В същото това време под снимката на Нури след напускането му хората пишат толкова силни и хубави слова, но както и в живота и тук мазното отгоре плува.
Аз май те познах във фейса.
Обаче защо си мисля че Ваня има още по малка подкрепа.Виждам че само на нея са пуснали и втора снимка с номера за гласуване

А сега видях че и за Роман са пуснали.Явно ще пускат за всички
Но и Роман и Ваня са с много негативни коментари.

Последна редакция: сб, 15 дек 2018, 17:29 от djoleva

# 1 601
Е, не точно в прав текст "ти си глупава", малко по-заобиколно беше, но достатъчно грубо. Wink

За епизода вчера:  Юхууу, Нури си тръгна. Satisfied Понеже не чета спойлери, не знаех и се притеснявах до последно. Вече съм спокойна за финала. Надявам се да спечели Дидо, но много ще се радвам и ако е Ваня. Другите двама искам да отпаднат бързо и с много.

# 1 602
Даааа, има обиди и тук. Има и постове, с които се казва,че ще си пишат каквото искат( нищо,че е обидно за съфорумки), а ти да мълчиш,имаше и каруцарски език.
Но пък повечето момичета са готини и с тях седянката е приятна.

# 1 603
  • Вестерос
От 217 гласували за победител, ако всичките 200 решат лично да ми напишат, че не одобряват Роман , ще стане доста еднообразно.
И трудоемко.
Може на копи - пейст.
Ще пести време.

Не разбирам какъв ти е проблемът?
Maй и тя не си го знае. Появи се последните дни и само "морал" чете тук, какво да пишем, какво да не пишем...

# 1 604
  • София
Че се мисли за инстанция. Ако решали всички да ѝ пишат лично?!
Сериозно ли Laughing
Миналата година бях по- активна, но и тогава не помня потребителките коя за кого е била, коя е била на моето мнение, защо, как и какво. Това не е личен дебат в крайна сметка.

Общи условия

Активация на акаунт