Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 445
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 1 605
Даааа, има обиди и тук. Има и постове, с които се казва,че ще си пишат каквото искат( нищо,че е обидно за съфорумки), а ти да мълчиш,имаше и каруцарски език.
Но пък повечето момичета са готини и с тях седянката е приятна.
Аз написах че ще пиша каквото.си искам , но не знам да съм използвала каруцарски език или да съм обидила съфорумка.

# 1 606
  • Вестерос
Че се мисли за инстанция. Ако решали всички да ѝ пишат лично?!
Сериозно ли Laughing

Миналата година бях по- активна, но и тогава не помня потребителките коя за кого е била, коя е била на моето мнение, защо, как и какво. Това не е личен дебат в крайна сметка.
AnguishedJoyJoyJoyJoy

Падам!

Ще имаме ли окончателна анкетка?

# 1 607
Даааа, има обиди и тук. Има и постове, с които се казва,че ще си пишат каквото искат( нищо,че е обидно за съфорумки), а ти да мълчиш,имаше и каруцарски език.
Но пък повечето момичета са готини и с тях седянката е приятна.
Аз написах че ще пиша каквото.си искам , но не знам да съм използвала каруцарски език или да съм обидила съфорумка.
Джоли!? Ма ти също си срещала изцепките на тези звезди, де се буташ при тях? Аааа,немой така

# 1 608
На някои хора май им духа между ушите Simple Smile
Не знам дали се е споменавало някъде в темата, но моето мнение е, че Роман не заслужава да е на финал и се надявам да е първият отпаднал в Неделя. АБВГДЖЗ и т.н. Grinning
Също така не харесвам Росица, не можах, колкото и да се опитвах. Била съм за нея и съм ѝ стискала палци само напук на останалите, а не защото лично я харесвам. Антипарична ми е, по някакъв начин ме отблъсква, не знам защо. Твърди, че живее в лукс, а изглежда проста и евтина, твърди, че съпругът ѝ не я оценява, но дали? Аз не вярвам съвсем, не знам защо. А и на моменти много се лигавеше. Особено с това гушкане. Визуално не е грозна, но като започнете да си чекне и криви лицето, направо отвръщах поглед от телевизора. Не че има някакво значение какво мисля аз, ама ето че фермата свърши, а не съм си го казала, не искам да нося този емоционален багаж до Фермата 5 Simple Smile Simple Smile

# 1 609
Гледам все още одумвате моят любимец, нищо лоша реклама няма. 😂😂😂
Аз вече и гласувам за него.
Вятър, преупредих те.

# 1 610
Вятър, преупредих те.
Кажи му поне за финала да е научил азбуката, че нищо чудно да има такава игра. Да не се излага отново.

# 1 611
Вятър, преупредих те.
Кажи му поне за финала да е научил азбуката, че нищо чудно да има такава игра. Да не се излага отново.
😂😂😂повтаряме я всяка вечер, споко.

# 1 612
Абе най добре да викне Радка да му помогне.С нея със сигурност ще я научи.

# 1 613
Лили беше качила стори, че е на репетиция за финала, не знам дали сте го обсъдили

# 1 614
Тъкмо и аз това гледах ,че правят репетиция всички за финала утре  Peace

# 1 615
Добре де,то нали основното са игрите. А, и ако по тазгодишните правила пак един отпада веднага, това как го репетират? Знаят си явно цялата подредба. Пфууу, дразнят опосумите

# 1 616
Добре де,то нали основното са игрите. А, и ако по тазгодишните правила пак един отпада веднага, това как го репетират? Знаят си явно цялата подредба. Пфууу, дразнят опосумите

Е нали трябва да си упражнят думите да не се излагат на живо и да не объркат някой елемент от предаването. Все пак всичко се получава с репетиция... Защо да не го правят.

# 1 617
Уууу, то много думи,много нещо. Че то кой какво ще каже не зависи ли от това в какъв ред отпадат? Ма може и да си имат сериозна нужда от репетиция, не изключвам моя грешка. Но си имам съмнение аз

# 1 618
Уууу, то много думи,много нещо. Че то кой какво ще каже не зависи ли от това в какъв ред отпадат? Ма може и да си имат сериозна нужда от репетиция, не изключвам моя грешка. Но си имам съмнение аз

Бил съм няколко пъти зад кадър, повярвай не е толкова лесно на водещия, в случая на водещите. Все може да се омотае нещо, да не говорим на живо Grinning

# 1 619
Водещите? Аха. Аз друго имах предвид. Но казах,че може и да греша. Мир?
Hands Hand

Общи условия

Активация на акаунт