Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 441
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 1 620
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз също следя темите от сезон 1 и смело мога да кажа,че едно 90% от мненията успявам да прочета.
Винаги около финала,обстановката тук става по-напечена,защото всеки дърпа за неговия си фаворит.Не е нещо ново,неочаквано.
Защо от 217 анкетирани има 200 негативни вота срещу Роман?
Може би,защото сме жени със себеуважение и не толерираме простаци,които псуват,обиждат и системно агресират ментално друга жена?Може би,защото живеем в свят,в който жената трябва да се уважава наравно,а не да се приема като прислужница,по-ниско стояща и дори като "боксова круша" на някой комплексар,който мачка,за да се чувства по-значим.
Бъдещето няма нужда от Романци и това е видно от коментарите в социалните мрежи.

# 1 621
  • London
Във Фейсбук само няколко ученички и 2-3 баби агитират за Роман. Масово е хулен човека, аз също не си спестих един дълъг коментар защо не бива да се гласува за Роман. Харесан набързо от 80 човека.... какво да ви кажа, хората не са слепи. В същото това време под снимката на Нури след напускането му хората пишат толкова силни и хубави слова, но както и в живота и тук мазното отгоре плува.
Аз май те познах във фейса.
Обаче защо си мисля че Ваня има още по малка подкрепа.Виждам че само на нея са пуснали и втора снимка с номера за гласуване

А сега видях че и за Роман са пуснали.Явно ще пускат за всички
Но и Роман и Ваня са с много негативни коментари.

Битката очевидно ще е между Роси и Дидо.

# 1 622
Аз също пиша в тази тема от първия сезон на Фермата и мога да потвърдя, че такова скубане на коси, като сегашното не е имало досега. Темите си вървяха леко и лежерно, докато някои другарки не започнаха да размахват пръстчета, мечове и показалки и да се опитват да дават наклон на темата и пишещите в нея. Ами не става така. Докато не нарушава правилата на форума и е по темата, всеки може да пише каквото си иска.  Wink

# 1 623
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Kaкво скубане на коси?
Има дори голямо единнодушие,само 2-3 потребители подкрепят Роман(така са си преценили,имат право на мнение).Това всъщност е "драмата",не толкова кой ще спечели...явно на мнозинството ни е все тази,само да не е той.

Последна редакция: сб, 15 дек 2018, 21:47 от Adoralova

# 1 624
  • Варна
Абе най добре да викне Радка да му помогне.С нея със сигурност ще я научи.

Охохохохоооо, това ме разсмя от сърце... Не знам бъзикаше ли се Радка или сериозно го мислеше, но беше много весело и сладко някак си как не отстъпваше от тезата си, че Ъ и Ер голям били съвсем различни букви, просто едната не се ползвала вече. Grinning Grinning Grinning

За Роман и познаването му на азбуката... не, че го защитавам, ама айде за да не излиза, че го правя на мармалад за тази му излагация при играта с азбуката ще припомня, че и Яни имаше подобни проблеми при един от неговите дуели, когато трябваше пак някакви пъзели ли да реди, букви ли. Тогава се вслушах в думите и коментара на Владо Николов - защо понякога мозакът изключва и, че е съвсем нормално да се стигне до момент на... хипервентилация ли го нарече или нещо друго хипер-бла-бла, но си ми прозвуча доста логично обяснението му. Като се хвърлиш на макс и в един момент кръвчица за мозъчето не остане и почваш тотални глупости да правиш.

# 1 625
Дами,
На мен ми е по интересно, ако отпаднат Роман или Ваня, техните гласове при кого ще отидат. Дали ще се налеят в на Роси мелницата, или Дидо ще облажи предколедно?

# 1 626
  • София
Освен ако механиката на играта не е променена радикално, зрителският вот ще определи първия отпаднал. След това останалите трима играят игри, които определят победителя. Т.е., няма да има преливане на гласове в ничии мелници.

# 1 627
  • Варна
goldy_girl, интересен въпрос... нещо мътят и постоянно намекват за някакви иновации на финала за разлика от предишните сезони. Какво ще измислят ще разберем скоро. Надявам се само да не го направят така, както ти се опасяваш. Веднъж отпаднал и несъбрал достатъчно гласове, честно дори и за зрителите гласували за него да си отпадне заедно с вота, а не да се преливат в дамаджаните на друг някой. Примерно - Ваня отпада, за която аз съм гласувала и тя ако каже "Нека моите гласове отидат за Дидо" и като зрител да съм ОК с това? Ами не бих била ОК. Ако съм искала и за двамата да гласувам два SMS-а ще пусна, не би ми се понравило да ми подмятат вота сякаш просто в един момент е останал като ненужна вещ и колкото да не гори да ми го разпределят насам-натам. Дано няма наистина такова преливане от едно канче в друго, не ми изглежда честно, дори и да съм сигурна, че баш моят фаворит най-много би се облажил от такава схема.

# 1 628
Kaкво скубане на коси?
Има дори голямо единнодушие,само 2-3 потребители подкрепят Роман(така са си преценили,имат право на мнение).Това всъщност е "драмата",не толкова кой ще спечели...явно на мнозинството ни е все тази,само да не е той.
Едно е да споделяш мнение, друго е да даваш наклон на другите какво да пишат. Да им размахваш пръст да спрат да пишат нещо си.
 Между другото, и ти си се държала по подобен начин, даже още по-просташки, затова и не разбираш какво става, на теб ти се струва нормално подобно поведение - миналата година директно ми каза да се разкарам от темата, защото мнението ми не ти е допадало явно. Това е твоето разбиране за толерантност.

# 1 629
Kaкво скубане на коси?
Едно е да споделяш мнение, друго е да даваш наклон на другите какво да пишат. Да им размахваш пръст да спрат да пишат нещо си.
 Между другото, и ти си се държала по подобен начин, даже още по-просташки, затова и не разбираш какво става, на теб ти се струва нормално подобно поведение - миналата година директно ми каза да се разкарам от темата, защото мнението ми не ти е допадало явно. Това е твоето разбиране за толерантност.

И мен ме бяха подгонили тук едни потребителки.( Не всички наричаме несимпатичните ни - другарки.) Бях се отказала да пиша,че ме наричаха някаква, определяха  ми  те  кого харесвам и съответно ме разнищваха за това. А какви гнусни думички ръсеха едни дами, да ти се сгади.
Така,че, Ензимче, явно и тук някои за нещо се борят,но какво?

Последна редакция: сб, 15 дек 2018, 23:54 от mrav4ica

# 1 630
  • Sunshine state
Обаче нищо не може да се сравни с коментарите във фейса, някои от тях са меко казано брутални. Аз само ги чета, не пиша, но колкото и да съм дебелокожа, няма как да ги подмина. Колкото и да не харесваш някого не знам как може да ти дойде на акъла да пишеш подобни простотии. Някои така се палят, ще кажеш, че участниците са им роднини /а доеи и да са, пак не ги оправдава/. Много психясал народ има.

# 1 631
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ензим,ти си тази,която перманентно докладва мнения,които по ред причини считаш,че не са по темата или не ти изнасят още от миналата година.И ти го казах в този контекст,като не ти изнася,няма причина да си тук.Коя си ти,че да определяш кой какво да пише и как да се изказва? Това,че копи-пействаш и правиш темите,не те прави нещо повече от другите,нито имаш повече права.Перманентното ти реване на модераторите е патетично и още миналата година ти го казах в прав текст.И ще ми говориш за моята толерантност...

И е факт,че и тази година на много пъти се изтриха такива,дори безобидни,които ти многократно призна,че си докладвала.И най-сладкото в цялата тази история е,че така се случва,че все твоите мнения не се трият,за сметка да тези на другите потребители.

О,и очаквам след няколко часа и това мнение да бъде изтрито,защото на някой не му изнася.Познайте защо. Mr. Green

# 1 632
  • София
"Патетичен" на български език означава друго. Има връзка с патос, а не с pathetic.

# 1 633
Адоралова, Чакай малко, аз съм докладвала Само мнения, съдържащи обиди, както и такива, които повдигат затихнали скандали. За последното - и мои собствени.
Друго не виждам смисъл да се докладва. Как си представяш да докладвам мнения, които не ми изнасят? Това е смешно. Не знам как ти е хрумнало подобно нещо, да не съдиш по себе си?..
Тази година съм докладвала два или три пъти, за какви перманентни доклади говориш - идея си нямам. Но ако е това, което ти обясних на лични, защото попита - че не искам да се повдига затихнал скандал, а точно това се получи тогава със спойлерите - много е грозно, че го изтипосваш в темата, нещо, което съм ти писала на лични. Не че имам какво да крия, нито от какво да се срамувам, но личната кореспонденция затова е лична, не да я размяташ така.
Идея нямам кой и защо докладва, нито пък ме вълнува.
Явно не следя темата достатъчно, щом не знам и за какви изтрити мнения говориш. Не мога да живея във форума, да, може да съм пропуснала, пак казвам - нямам нищо общо с това, в което ме набеждаваш За пореден път.
Настоявам да ми посочиш Кога, Къде и Как съм се държала като човек, който смята, че има повече права. Обвиненията ти са страшно грозни и безпочвени, защото не са подкрепени с никакви аргументи.

Искаш ли да ти цитирам мнението от миналата година, в което ми казваш да се разкарам от темата? Изобщо не е това, което описваш, изобщо. Айде, няма да те излагам, това е по твоята част, остани си със здраве.

Последна редакция: нд, 16 дек 2018, 06:20 от Ензим

# 1 634
  • Калгари, Канада
Май трябва спешно да се отвори нова тема "Кой кого обидил и кой от кого се обидил" Някакво лирично отклонение се е получило в последните няколко страници.

Да ви върна на темата:
Роман е на финал. Изказвания от типа, че нямал място там са смешни. Има място, 4 места са, едното е негово. Факт.
"Не е трябвало да е там", това също е странно изказване. Обработи си фермерите човека, взе си мястото. Някой друг и да се е опитал, явно не е успял да бъде по-убедителен. Тъй че какво значи трябвало, това е игра. Има 4 стола, всеки се добира и сяда.
Ако на някой не му се е искало да стане така, Ок, но стана. Сега е безпредметно да се обсъжда кой бил заслужил. Щом са стигнали до там, заслужили са. И в живота е така, както и в играта. Има късмет, има умения, има интриги и т.н.

Сега може само напред да се гледа. Кой ще е избран? Зависи пак от уменията и късмета на участниците, и евентуално от интригите на продукцията и може би фермерите. Още не се знае как ще се определи победителя, само можем да гадаем. Бих предпочела да има поне няколко игри преди да изхвърлят някой от гласуването. Интересно ми е как ще се представят, да ги сравня един вид. Но едва ли ще разделят игрите, част от тях преди и част от тях след изхвърляне на първия участник. Даже бих предпочела да го изхвърлят на базата на игрите и после да има гласуване. Да се види аджеба кой как ще се представи.

Общи условия

Активация на акаунт