Откраднат живот • Тема 71

• 32 701
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • Разпиляна във въображението
Е, най-важното е, че Вергов ще участва.
Дойдохме си на думата.
Разбира се, че е най важното.

Така се. Без него направо пропада сериала. Как се стигнало до четвърти и шести сезон е мистерия. Ще го лекуват в седми. Актьорът не е виновен , че слагат само него, но не е лошо журналята да се сещат, че не е единственият който участва и държи сериалът горе.

# 691
Аз ако гледам следващия сезон , ще е въпреки Вергов. Толкова реклама и биене на тъпани ми идва в повече . Предпочитам сама да харесам или не някого , а да не ми го натрапват .
При мен определено се получава обратен ефект - като онази реклама със Сникърса - Елтън Джон го хапва и се превръща в  нещо , което ...Imp  Сигурно ще мине много време да забравя това Frowning  .

# 692
За малко да ви отклоня от престрелката... Wink
с един много хубав, човечен пост на Неда Спасова във ФБ.

https://offnews.bg/nashite-avtori/ne-gledajte-tazi-snimka-694385 … 9JNNBM85GpN1y9xNY

Последна редакция: нд, 23 дек 2018, 17:11 от vikktory

# 693
  • София
Малко са ни предизборните агитации, че сега и Неда Спасова и тя.
Да вземе да си даде сметка, помогнала ли е на едно детенце, българско детенце, вместо да пише тези пуполиски постове.
Има многооо деца,   без храна, без дрехи, да си насочи вниманието там.
Ралица Паскалева ме разочарова, тази е втората.

# 694
Аз ако гледам следващия сезон , ще е въпреки Вергов. Толкова реклама и биене на тъпани ми идва в повече . Предпочитам сама да харесам или не някого , а да не ми го натрапват .
При мен определено се получава обратен ефект - като онази реклама със Сникърса - Елтън Джон го хапва и се превръща в  нещо , което ...Imp  Сигурно ще мине много време да забравя това Frowning  .

Съгласна съм с това.
Аз на моменти се усещам, че гледам негативно на персонажи, които принципно харесвам само защото тук върло се защитават.

# 695
И мен Неда ме издразни много, и директно я отследвах. Раличка никога не съм я харесвала.

# 696
  • Кърджали
Аз пък не виждам какво толкова е направила Неда. Млко по-емоционално е споделила разказа на Иво Иванов (който е още по-емоционален).
Ралица ми е безразлична. Сред ктрисите всъщност всички до една са ми безразлични. И сред актьорите мй /да, някои ми харесват една идея повече, но нищо специално).
Аз продължавам да се надявам Христо Шопов да влезе в някаква роля, макар да знам че засега поне няма такива изгледи. Дори и на нещо епизодично съм съгласна вече.

# 697
Мен също не ме дразни поста на Неда.
Като цяло ми прави впечатление на много умерено и земно момиче.

За разлика от Ралица, която принципно харесвах, но покрай участието й в Черешката и коментарите тук ми се стори доста фалшива.

# 698
  Приемам, че хората в това число и артистите са с различен темперамент, едни са тип зевзеци и шегаджии като Вергов , други приказливи и с перманентно приповдигнато настроение като Ралица или самовглъбени, чувствителни леко депресарски тип като Неда  или пък някаква комбинация между първия и третия като Карамазов  ☺ (пиша това без да съм на 100% сигурна за хора,които не познавам лично✌) Така че не ме дразнят изобщо и ще се радвам да участват и в следващия сезон 👍

Весели празници на всички !

# 699
Външно харесвам Диана Димитрова, Неда Спасова и Ирина Митева, Ралица ми е малко противна. Публикациите на Диана с гущери, котки и картини не ми харесват, но като видя нейни снимки ги харесвам в повечето случаи. Ралица с нейното куче и предупреждения под всяка снимка са ми малко отблъскващи.
Не следвам нито една от тях, от време на време им посещавам профилите дали има нещо интересно. Повечето се превъзнасят, славата е трудно нещо, кара човек да се държи по странен начин.
От мъжете Ю. Вергов ми харесва, В. Пенев, М. Монев, В. Бинев, Е. Марков, В. Павлов и В. Карамазов. И от тях никой не следя. Понякога им харесвам снимките. Малко ми е странно В. Пенев що не качва никакви снимки с Марта като уж му е голямата любов, на Е. Марков малко ми е съмнителен профила - той ли е, не е ли? и В. Карамазов ми е малко досаден с публикациите си. Това е. Smile
А и да кажа последните 5 серии на сезона не можах да ги изгледам и затова умишлено не влизам в темата, да не се натъкна на нещо. Като намеря време ще ги изгледам и ще чакам новия сезон. Smile
Относно анкетата кой сезон съм гледала с интерес, ами аз го следя от четвъртия - Чуждо тяло нататък, може би тогава ми харесваше. Този сезон малко прекалиха с глупостите - то не бяха изнасилвания, девствени танцьорки и санитари-лекари, възкръсвания и умирания, детективи, шпиони, мафиоти и т.н. Това с изнасилването не беше много достоверно като се замисля - лекарка ще отиде в дома на пациент и то като знае, че той има някакъв интерес към нея и там ще я изнасилят. Дали в реала има такива лекари?

# 700
  • София
В очакване на новият сезон...

# 701
Весела Коледа на цялата група Simple Smile

Идвам с малка новина, видях нещо като трейзър на Дяволското гърло, но нито кога, нито скоро, само най-мистичната планина или нещо от този сорт и пътен знак за Дяволското гърло.

Последна редакция: вт, 25 дек 2018, 11:29 от maichetoooo

# 702
  • Кърджали
А дано да го излъчат вече. Че то дяволите си го взеха вече този сериал

# 703
  • тук, на мястото си
Честита Коледа!
Да си пожелаем новия сезон да е по-смислен и по-хубав!
Също така да има и други нови български филми и сериали!

# 704
  • Разпиляна във въображението
Весела Коледа! Пожелавам ви здраве, а всичко друго по някакъв начин, някога, ще се нареди Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт