Звездни компромати- 389 част

• 59 501
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
  • София
MG18, моля ти се спри да се излагаш. Къде видя хейт, като съм написала, че е кофти снимката?
Или недовиждащ, или откровено лъжеш. Погледни внимателно снимката и виж, че Радева изглежда с пет сантиметра по-висока от Радев, и височината на всеки следващ отляво надясно намалява. Рания е на токове и също изглежда по-висока от мъжа (си).
Толкова се вживяваш с каузата да защитаваш Радева, че ти се привижда хейт във всеки пост. Психическото ти здраве се разклаща с всяка следваща изява на Радева. Съветвам те да се погрижиш за него и да поработиш върху умението “четене с разбиране”!

# 601
  • Пловдив
Рания както винаги стилна и то стил, в който няма скованост, а винаги има нещо разчупено и различно.
Извинявай, ама къде видя стил?!!?!

# 602
  • Пловдив
Ами не са като аптекарски шишета, Рания е по-висока от мъжа си.

# 603
  • Варна
Ужасен тоалет на Рания, безумно съчетание. Иначе ми е красива, винаги съм я харесвала.
Радева е като лелка, безлична. Не и отиват рокли с коланчета при положение, че няма талия, още по-зле става. А и с прибрана коса изглежда още по-широкоплещеста. Не знам дали и тя се е харесала. Нейната дреха е панталонът, да вземе да се спре с тези смотани рокли.

# 604
  • Rock & Roll feeling ...
Радева има ужасно груб торс. Много нелепо стоят й повечето от тоалетите с които я обличат.
 Ей на такива жени се казва кобилести. Не просто на високи. 
При Карбовски я гледах  - обикновен човек. Симпатична ми стана. Но все още ми е като цяло безинтересна.

# 605
MG18, моля ти се спри да се излагаш. Къде видя хейт, като съм написала, че е кофти снимката?
Или недовиждащ, или откровено лъжеш. Погледни внимателно снимката и виж, че Радева изглежда с пет сантиметра по-висока от Радев, и височината на всеки следващ отляво надясно намалява. Рания е на токове и също изглежда по-висока от мъжа (си).
Толкова се вживяваш с каузата да защитаваш Радева, че ти се привижда хейт във всеки пост. Психическото ти здраве се разклаща с всяка следваща изява на Радева. Съветвам те да се погрижиш за него и да поработиш върху умението “четене с разбиране”!
Ти се излагаш сложи очила и виж , че двамата са равни на височина , краля е най- нисък , до него по- висока е жена му, това не е аптекарска подредба, и ще споря щото съм права.
Баш си написал глупост колкото да се изкажеш по въпроса и ти , в общия хор -отрицателно
Докато пишете глупости както е видно от снимката , ще опонирам,ок?!
Не се прави на психолог щото не ти се отдава, аз съм те цитирала, виж си колко си обективна

# 606
# 607
Роклята не ми харесва , но тази която вижда 5 см разлика м/у Радеви да се изкаже😂
Рания е с ужасно грозен тоалет , Та ако ще и да е върха на модната мисъл

Последна редакция: нд, 16 дек 2018, 23:59 от Не се сърди, човече

# 608
Е как ще са равни? Я пак им погледни нивото на раменете. Деса е по-висока от мъжа си.
Точно като при кралската двойка  Mr. Green

# 609
На мен Радеви ми харесват все по малко. Очаквам тя да разясни за аптекарските шишета във фейсбук.

# 610
Е как ще са равни? Я пак им погледни нивото на раменете. Деса е по-висока от мъжа си.
Точно като при кралската двойка  Mr. Green
И това било като аптекарски шишета?

# 611
  • Пловдив
Толкова ли няма стилисти в България, че Радевата все е безумна? Или тя избира не подходящи хора? Този цвят на роклята не и прави услуга.

# 612
Точно като при кралската двойка  Mr. Green
И това било като аптекарски шишета?
Къде прочете да казвам, че са наредени като аптекарски шишета?! Казвам само, че на;а Деса е по-висока от мъжа си, като кралицата.
Ей, запени се пак и не четеш! Smile
Не и ходи тази рокля на генералисимата, а какво чудо беше докато си я вземе от магазина

# 613
Нямала средства за стилисти и тоалети Радева. Вчера каза при Карбовски, че тоалетите ги взимала само за поводите и ги връщала. По-смешно оправдание за липса на стил не бях чувала.
От H&M тоалети да си купуваше, по-адекватно можеше да изглежда...

# 614
  • Sofia
В нощта на  изборите,  колкото и  нелепо да беше облечена  Радева, сякаш беше по-фина. Сега роклите  и стоят като нахлузени върху  бидон. Или да  отслабне,  или да облича  неща свободни в талията.

Общи условия

Активация на акаунт