Звездни компромати- 389 част

• 59 635
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
  • на пистата
Това обрязване ли е? Американците ги обрязват поне още при раждането. Не че е нещо по-добре, но поне детето не осъзнава. Брррр...
И по-голямо да е не е такава драма.Вече всичко се прави с анестезия и на другия ден са вкъщи.

# 271
  • на пистата
За Златка Райкова

https://m.novini.bg/show/goreshto/514885

# 272
  • Rock & Roll feeling ...
Това обрязване ли е? Американците ги обрязват поне още при раждането. Не че е нещо по-добре, но поне детето не осъзнава. Брррр...
И по-голямо да е не е такава драма.Вече всичко се прави с анестезия и на другия ден са вкъщи.
В бедните райони още си го правят без упойка. От сюнетчия. По религия ритуала трябва да се извърши до 7 г. .Повечето турци се спират на 4-5 годишна възраст. Децата един ги реже,а  друг ги държи за краката,притискайки ги,че детето да не може да ги събере. Още от едно време ритуала е съпроводен с голямо празненство и свирни, нарича се още " малка сватба"  - за да бъдат заглушени писъците на децата.

# 273
Това е просто отвратително и нечовшко за мен. Особено причинено на деца.

# 274
  • Бургас
Отвратително! Sick
Ай,да ви се и религиите!

# 275
Гери Малкоданска се върна на работа:

Скрит текст:

# 276
  • на пистата
В бедните райони още си го правят без упойка. От сюнетчия. По религия ритуала трябва да се извърши до 7 г. .Повечето турци се спират на 4-5 годишна възраст. Децата един ги реже,а  друг ги държи за краката,притискайки ги,че детето да не може да ги събере. Още от едно време ритуала е съпроводен с голямо празненство и свирни, нарича се още " малка сватба"  - за да бъдат заглушени писъците на децата.

Трябваше и аз един сюнет да спретна на сина ми 😊😂😂(на 9г го обрязаха по мед причини,християни сме)да апнем и пийнем...
При нас в Карлово сюнета е наистина като сватба..обличат децата в едни лъскави дрехи като индийски принцове и шапки..

Последна редакция: чт, 13 дек 2018, 20:13 от nameika-31

# 277
Не харесвам обрязани мъже и се чудя какво толкова го налага,освен религията???Голяма тъпотия.

# 278
Не харесвам обрязани мъже и се чудя какво толкова го налага,освен религията???Голяма тъпотия.
По хигиенни съображения се прави. Кожата, ако не се почиства ежедневно внимателно с вода, залепва и пак трябва да се реже. В топли страни, където няма и много вода е почти задължително обрязването.
Странно е големи момичета да не знаят тези неща.

# 279
Не само по хигиенни, има медицински показатели заради които обрязват бебета без да е свързано с религиозни подбуди.

# 280
Скрит текст:
В бедните райони още си го правят без упойка. От сюнетчия. По религия ритуала трябва да се извърши до 7 г. .Повечето турци се спират на 4-5 годишна възраст. Децата един ги реже,а  друг ги държи за краката,притискайки ги,че детето да не може да ги събере. Още от едно време ритуала е съпроводен с голямо празненство и свирни, нарича се още " малка сватба"  - за да бъдат заглушени писъците на децата.

Трябваше и аз един сюнет да спретна на сина ми 😊😂😂(на 9г го обрязаха по мед причини,християни сме)да апнем и пийнем...
При нас в Карлово сюнета е наистина като сватба..обличат децата в едни лъскави дрехи като индийски принцове и шапки..
Във вашия случай сигурно детето не е усещало и гледало какво става и не е изживяло идеята,че му режат песниса ? Щото по коментарите ти, сякаш не намираш нищо жестоко в описаната конкретика на изпълняването на ритуала при турците.

Зависи къде... В Сащ поради многообразието на етноси и култури през 60те въвеждат тенденцията за  обрязване още в родилното,за да се притъпят основните различия.  Основната причина,която е изтъкната е за по-добра хигена. ( довода с хигената ми звучи сякаш,за да се мият лесно зъбите, трябва ли да се изрежат устните)
При мохамеданите е религиозен ритуал, на гяурите се казва,че е по хигенични причини,но исткната е,че е нещо,което ако не се направи,то не си истински мюсюлманин. Турци са ми казвали,че трябва да има болка, за да бъде прието.
При евреите се прави на 8мия ден и е плътен данък, белег.

Последна редакция: чт, 13 дек 2018, 20:29 от Летящ Кактус

# 281
боксерките ми се разтрепериха от последната страница

# 282
По хигиенни съображения се прави. Кожата, ако не се почиства ежедневно внимателно с вода, залепва и пак трябва да се реже. В топли страни, където няма и много вода е почти задължително обрязването.
Странно е големи момичета да не знаят тези неща.
Как така кожата ако не се почиства пак трябва да се реже ? Почиства се главичката,кожата се изтегля и ако не се прави може да залепне или да се стесни (при хора,които са генетично предразположени) .
А ако е била рязана веднъж, втори път едва ли би имало нужда.

# 283
Знам ги тези подробности,не ме изкарвайте мърла с мърляв буй в устата Grinning
Пословична е хигиената на българите,но досега не съм попадала на изненади Grinning Нищо повече няма да кажа.

# 284
  • Пловдив
Обрязването се прави по хигиенни причини и вече навсякъде е с анестезия. Описаните ужасии са в миналото.

Общи условия

Активация на акаунт