Звездни компромати- 389 част

• 59 564
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
  • Viena
Айде нова тема, по горния казус!

# 286
  • на пистата
Летящ кактус,вече никой не го прави толкова жестоко..всичко става с упойка.За това може би не виждам нищо ужасно.Да,сина ми нито видя нито разбра..един ден му беше кофти и мина.На мен по ми харесва без кожичка 😂😂😂някак по-красив е 😁

# 287
На доста мъже не си личи че НЕ СА обрязани,няколко пъти съм се обърквала и съм питАла Grinning

# 288
Жанета
Скрит текст:

# 289
Със Сираков е,трябва малко парички,то не може.А междувременно някакъв старец ще ѝ се клати отгоре Grinning

# 290
  • София
А това чучело неземно Жанета какво е?

# 291
Мис Плеймейт 2018.
Малко уважение,моля!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

# 292
  • Rock & Roll feeling ...
Летящ кактус,вече никой не го прави толкова жестоко..всичко става с упойка.За това може би не виждам нищо ужасно.Да,сина ми нито видя нито разбра..един ден му беше кофти и мина.На мен по ми харесва без кожичка 😂😂😂някак по-красив е 😁
Никой... понеже знаеш какво става в смесените райони.
Скрит текст:
Мине- не мине време и правят по един масов сюнет от дпс-то," щото то иначе в болницае много пари, 200 лв. е " . И на тоя масов сюнет мислиш ли,че им слагат упойка ? От коментарите ти оставам с впечатлението,че абсолютно ниглежираш проявената жестокост,само зашото и детето ти е обрязано. При него обаче е било по съвсем друг начин и повод... Съмнявам се да позволиш да му го направят без упойка,докато го държат,а преди и след това да му обясняват,че е мъж и да не плаче.

PELLI, защото в ерекция кожата се издърпва назад и ако при съотвения индивид не е много дълга цялата главичка се показва. Проверките се правят на спаднало състояние Wink

# 293
хобита рафи ли виждам. да не е бил водещ на мероприятието

# 294
  • Viena
Талантливата Ана Мария, дядо Дилов и още една "Златка" бяха водещите, а конкурса беше един път. 😂 😂 😂

# 295
на четвърта снимка не виждам ли рафи

# 296

Сега вече наистина трябва да отбележиш дъртухите по снимките Simple Smile ама си премълчаваш. Жените на 40 ни определи, за този дедо нищо.

# 297

Сега вече наистина трябва да отбележиш дъртухите по снимките Simple Smile ама си премълчаваш. Жените на 40 ни определи, за този дедо нищо.

ама вие нещо много сте се засегнала май ? извинявам ви се най-тържествено въпреки че тогава се шегувах и ви го казах

# 298
Аз от името на всички 40 годишни дъртухи се засегнах 😊 приемайки извиненията.

# 299
Любен Дилов пак е започнал да фъфли неразбираемо. Гледах "Мис Плеймейт" и трудно се разбираше какво говори. Какво, по дяволите, може да накара някой да го избере за водещ? Все едно свършиха водещите с нормална артикулация.

Общи условия

Активация на акаунт