Звездни компромати- 389 част

• 59 836
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
Анелия
Скрит текст:

# 481
Не съм политизирана и не ме интересуват партии. Радева много ми допадна. Спокойна, стабилна, уверена...

# 482
Е ,за някои изключително интелигентни съфорумки тя си е простакеса,ама кво да се прави тя е съпругата на президента, да са станали вашите мъже президенти да обсъждаме ваши рокли и букли😂😂😂
Тя самата призна, че ѝ тежи да е съпруга на президента и лично тя не би искала Радев да има втори президентски мандат. Дори ако е знаела какво ѝ предстои, не би била съгласна и за първия мандат.

Идеята за детската болница не е нейна, а на Българската педиатрична асоциация още от 2004 година. Нищо не зависи от нея за този проект, както каза и самата тя - събрала е справки и информация, но това няма да построи детската болница.
https://pediatria-bg.eu/hospital

https://zdrave.net/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/%D0%A1%D … D1%80%D0%BA/n2421

# 483
😌

Последна редакция: сб, 15 дек 2018, 20:01 от Анонимен

# 484
Сега идва въпроса защо оставя толкова негативно впечатление от снимки и събития.
Пък и не е лошо във фейса да информира за инициативите си, а не да пише глупости.

Иначе и на мен ми хареса Деси Радева, има обаяние и чар.

# 485
Станкулова преди време я харесвах, но откакто Венета Райкова загатна в една от книгите си, че "синиптичка с букли" прави .... С продуцента.....Много ми е неудобно да го напиша ... И ми олекна в очите. Защото книгата на Райкова като излезна по форумите се спекулираше, че именно Станкулова е тази синоптичка. А Райкова си я знаете, каква е хаплива...

Защо точно това те възмути? Какво значение има кой с кого?

# 486
... Какво значение има кой с кого?
Е как какво? Прероден потребител трупа мнения с пошли изказвания и намеци.

# 487
Станкулова преди време я харесвах, но откакто Венета Райкова загатна в една от книгите си, че "синиптичка с букли" прави .... С продуцента.....Много ми е неудобно да го напиша ... 
Joy Joy Joy

# 488
Защо е това вечно изискване миските, плеймейтките, манекенките или поп изпълнителите да са интелигентни и с богата обща култура ?
Хората си имат качествата необходими им да си вършат работата и да изкарват пари... не са ядрени физици или астрономи, все пак...
И освен това, да си мислиш, че поведението в инстаграм, фейсбук и в реалния живот се припокриват, трябва да си съвсем наивен... Всяко от тях си има целева аудитория и е премислено....

Страшно ме дразнят разни пишман журналисти, които умират да канят миски или плеймейтки, за да ги унижават или да проверяват общата им култура. За мен тези т. нар. журналисти са пълни нещастници... и имат комплекси

Къде става въпрос за ядрена физика?! Изрично съм написала, че не знае съвсем демонстративно коя е Леа Иванова това недоразумение, което е и певица на годината. И никой не я е разпитвал, просто това същество в едно предаване случайно показа поредната си простащина.  Това говори достатъчно за певицата Дара. А личността Дара в моето съзнание е  един много лайкван от децата плезещ се дебил, който след време ще е просто една дебилна лелка, защото тъпотията в нито една сфера не води до висоти.

# 489
Много ми хареса Радева. "В движение " впечатлението, което остави е съвсем различно от това по снимките, чак ми идва да напиша нежна и фина 😊

Тя пък Венета Райкова един достоверен източник ама...

# 490
  • София
на мен също ми хареса Радева. изглеждаше нежна и с приятен глас.
грубоватата визия си е вродена като движения, за което не може да се направи много.
хареса ми какво и как говори, но дано е осъзнала къде и как да го прави, както и кога да замълчи.
положителен знак в това интервю за нея.
за Карбовски познах, че ще е сервилен.

# 491

Тя пък Венета Райкова един достоверен източник ама...

И с продуцент никога нищо не е правила... срам ме е да го кажа Simple Smile

# 492
  • Разпиляна във въображението
Мисля, че тя съвсем ясно разказа откъде идва идеята за болница, още по време на комунизма, както и за 2004. Не видях да си преписва идеята, нито пък да казва, че от нея зависи. Похвали Ананиев и ако пожелае може да му предостави събраната информация. Не че има значение вече, защото нищо няма да стане с Лозенец.

Дарин Ангелов пита къде са ви подаръците - https://www.instagram.com/p/BrZxN6QnfVD/

# 493

Е ,за някои изключително интелигентни съфорумки тя си е простакеса,ама кво да се прави тя е съпругата на президента, да са станали вашите мъже президенти да обсъждаме ваши рокли и букли😂😂😂

Ако се чукахме с хора от политиката, все в един момент с малко късмет можехме да попаднем на златна мина - я президент, я бивш президент, я бъдещ президент, я министър... Как така и предишният съпруг на уж обикновеното Деси и той политик. Много интресна таргет група си има тя. Нуждите пък на сегашните комунисти бързо я направиха от любовница съпруга. Помним ги тези неща.

# 494
Теодора на мен също не ми харесва като име, така че ако искам да кръщавам на Теодор/Тодор със сигурност бих избрала нещо друго.
На мен повече ми харесва Тея - по-нежно и благозвучно ми звучи.

А на Райкова не знам как може да й се вярва , все пак работата й е да гони пикантерии за рейтинг, може да напише каквото си иска в книгите си, което уж няма прилика с действителни хора и събития Wink
А за синоптички с букли се сещам поне няколко - и Банова, и онази другата, която мъжът й водещ, я беше хванал на калъп, не помня как се казваше...

Общи условия

Активация на акаунт