Отговори
# 135
  • София
Ами, най много да каже на Зъбатко:
-Любовче, начииии, такъв хейт ти казвам, казвам ти значиии, напрао не моа повярвам, значиии... и т.н. в тоя дух
И всичко, маци, е само и единствено от завист, значииии....  Laughing

# 136
Аз пък от два дена се чудя и незнам дали е коментирано,защото в началото не ги гледах и съответно темата я прескочих до момента от който започнах да ги следя.Та, чуденката ми е свързана с Джулка:как го събират този силикон в тази кожа,ако е имала много малки гърди,как успява да се разтегне така кожата,че да са като балони? Извинявам се,ако ми е тъп въпроса,но никак не съм запозната с този тип операции.

# 137
Сигурно се мажат непрекъснато с различни кремове, хидратиращи кожата и непозволяващи й да образува стрии - непосредствено преди и след операцията. Може би взимат и някакви хранителни добавки за добра кожа.

Между другото, на по-предни страници някой споделя линк от ХотАрена, в който Албена обижда Гани, но не е проверил датата - клюката е от средата на 2017г. Simple Smile

Проверявайте източниците и хронологията.

# 138
Аз пък от два дена се чудя и незнам дали е коментирано,защото в началото не ги гледах и съответно темата я прескочих до момента от който започнах да ги следя.Та, чуденката ми е свързана с Джулка:как го събират този силикон в тази кожа,ако е имала много малки гърди,как успява да се разтегне така кожата,че да са като балони? Извинявам се,ако ми е тъп въпроса,но никак не съм запозната с този тип операции.

Ами, не ги побират от първия път максимално големи. Слагат импланти, които правят някакво място, после ги сменят с по-големи, после като разширят, пак може и т.н.

# 139
  • Варна

Между другото, на по-предни страници някой споделя линк от ХотАрена, в който Албена обижда Гани, но не е проверил датата - клюката е от средата на 2017г. Simple Smile

Проверявайте източниците и хронологията.
Напротив ,много добре съм видяла от кога е датата ,а клюката лично Вулевица си е споделила и коментирала във фейса си.Също така пак там  Хигена 0 -лева  тропа Благой ,че бил на два бряга,но не го попита в къщата дали е така.Е, нали е много смела ...хахах,фурнаджийска руска ислямиска.Гнус ,гнус и пак гнус.Храчеща  дори и върху  малки дечица с грозни епитети.Тая е тотално сбъркана отрепка  ,ако не е на тежки наркотици.Но едвали,няма такива средства
Просто е един нереализиран,недудовлетворен,злобен ,арогантен,компексиран  и лицемерен руски боклук!

Последна редакция: ср, 12 дек 2018, 15:08 от Nushlem

# 140
Виж, и аз не я харесвам, и то никак, ама не виждам да е споделила такова нещо.
Нито на фен страницата си (която тя самата си е създала - нарцис такъв Grinning), нито на профилите й (повечето от които са изтрити и в момента си поддържа един).
Собствена фен страница на Албена
Профил на Албена - единият от оцелелите. Преди имаше към 5-6 фейк профила - Albena Vuleva adultery, Al Beni Vuleva, Heyzra не знам си какво и т.н.

Във формата Гани и Албена се сдобриха. Гани в началото не я харесваше и дори беше подхвърлила, че и тя е била обиждана в миналото от Албена, но не се впряга. На приключването на сезона излязоха като някакви големи приятелки.

Не харесвам Албена, просто обсъждаме фактологията.

# 141
Най-търсената личност в "Гугъл" е
оперната певица Весела Нейнски,Cледвана от Албена Вулева и Благой Георгиев. Само двама души от десетте най-търсени личности не са участници в тазгодишните издания на риалити предаването "ВИП Брадър". Това са херцогинята на Съсекс Меган Маркъл и Гинка Върбакова, която иска да купи българския бизнес на ЧЕЗ чрез компанията си "Инерком".

https://m.dnevnik.bg/razvlechenie/2018/12/12/3360509_informaciia … l_i_elektronnite/

# 142
  • Варна
Виж, и аз не я харесвам, и то никак, ама не виждам да е споделила такова нещо.
Нито на фен страницата си (която тя самата си е създала - нарцис такъв Grinning), нито на профилите й (повечето от които са изтрити и в момента си поддържа един).
Собствена фен страница на Албена
Профил на Албена - единият от оцелелите. Преди имаше към 5-6 фейк профила - Albena Vuleva adultery, Al Beni Vuleva, Heyzra не знам си какво и т.н.

Напротив точно от тази страница е.

# 143
Добре, не виждаш ли, че и в нейния фб са споделени тези линкове през май 2017 г.? Какво се опитваш да докажеш? Каква точно ти е тезата?

# 144
  • Варна
Добре, не виждаш ли, че и в нейния фб са споделени тези линкове през май 2017 г.? Какво се опитваш да докажеш? Каква точно ти е тезата?
Е,и ??
Какво значение има датата.??какво точно не можеш да вденеш?Тя ближе там къде плюе,което е абсурдно за фалшивото й самочувствие и претенции.Това е само една жълкарка ,на която се възхищават хора имащи проблеми с ценностната си система

# 145
  • Варна
На мен ми хареса роклята на Буля Вуля, макар и с кройката на чувал, ако вместо с тъпата тиара беше с островърха шапка и метла щеше да избие рибата!!! Качи тенекия на главата щото има конкуренция на жълтия фронт. Намирам професионалното хейтърство за изключително гнусно, но и то си има цена - може да си популярен в социалните мрежи, но си седиш у дома за да не бъдеш бит. Така че момченцето с червилцето хубаво да огледа  кака си, защото след година ще е без работа, 20-30кг по-дебел и ще живее с две кучета.

А защо на тия снимки всички са с два пръстОВЕ хоризонтално?!?!?

Намек, че ще режат Брадъра ли? Joy

# 146
Най-търсената личност в "Гугъл" е
оперната певица Весела Нейнски,Cледвана от Албена Вулева и Благой Георгиев. Само двама души от десетте най-търсени личности не са участници в тазгодишните издания на риалити предаването "ВИП Брадър". Това са херцогинята на Съсекс Меган Маркъл и Гинка Върбакова, която иска да купи българския бизнес на ЧЕЗ чрез компанията си "Инерком".

https://m.dnevnik.bg/razvlechenie/2018/12/12/3360509_informaciia … l_i_elektronnite/
Ха ха, иначе, ако питаш, никой не гледал ББ! Лъжат, гадинките, гледат тайничко, ама чичко Гугъл всичко вижда. Grinning

# 147
  • Испания

Албена и W*sh спорят за множественото число на "авокадо" (според моите проверки е "авокадота", колкото и странно да звучи... но не е авокада́)

Цитат
Въпрос: Коя е формата за множествено число на думата АВОКАДО? Има ли изобщо такава форма?
Отговор: Думата авокадо няма форма за множествено число в български.

http://ibl.bas.bg/ezikovispravki/kategorii/?cat_id=13.2.2

Ха ха, иначе, ако питаш, никой не гледал ББ! Лъжат, гадинките, гледат тайничко, ама чичко Гугъл всичко вижда. Grinning

Много талантлива и известна испанска актриса, попитана преди време дали гледа ББ, каза: "Испанците се делят на две групи. Едните гледат ББ и не си признават, а другите гледат и си признават. Аз съм от втората група. Разбира се, че го гледам".

# 148
  • Sofia
Някой беше споменал,че иска да види в ВБ 100кила,но в предаването на Карбовски мин.събота той каза,че не би влязъл...

# 149
Аз пък имам чувството, че Килата навсякъде се бута, по всички предавания и риалитита. Ако не е влязъл във ВБ, по-скоро е поради липса на покана.

Общи условия

Активация на акаунт