Отговори
# 165
  • София
И аз ги фиксирах, че са един до друг, но ме потресоха позите на РозмариН. Не можах да го харесам това момиче. Само като я видя, ми изниква думата... /спестявам я/.

А колко се плю в къщата онзи нещастник Ричко заради горкото момиче Joy

# 166
Добре де,той ще кажеш Боби е участвал в последния сезон,а не Никита.На общите снимки навсякъде той,а жена му,къде е?И преди това някой беше публикувал снимки с някакви девойки,без Никита.Не че пречи,но има ли снимка на тях двамата от партито изобщо?

# 167
Добре де,той ще кажеш Боби е участвал в последния сезон,а не Никита.На общите снимки навсякъде той,а жена му,къде е?И преди това някой беше публикувал снимки с някакви девойки,без Никита.Не че пречи,но има ли снимка на тях двамата от партито изобщо?

Ето ! По сутиен ,пелеринка и 2 номера по-големи обувки :

# 168
Благодаря 😀,притесних се,че ще се окаже вярно,че много не му пука за Никита,а не ми се иска.

# 169
Никита и от главата надолу изглежда потресаващо. Страшен стайлинг - големи обУща, пернишки официален анцуг и сутиен. Flushed
Четох в някакъв сайт, че Флюбените не уважили партито на ББ и си тръгнали рано-рано вечерта след края на шоОто.

# 170
Е, може ли такава поза Никита, все едно ще си сменя тампона или вагиналната глобула (ако вече е научила къде се слага)?

# 171
И аз се зачудих къде са Златини на партито....Ама тя Злата вилняла вилняла в това заведение сигурно, та може да се притеснява друг обожател да не я намеси в някой неизвестна благо му история.

# 172
Утре ще обуя мъжовите обуща...щом тъй е модно...не съм знаела. Вече 42 номер ще си поръчвам чепички...

# 173
Благодаря 😀,притесних се,че ще се окаже вярно,че много не му пука за Никита,а не ми се иска.

Мисля, че той го показа и във формата... Sad Joy

# 174
  • София
Четох в някакъв сайт, че Флюбените не уважили партито на ББ и си тръгнали рано-рано вечерта след края на шоОто.
W*sh И Джулиана не са присъствали на афтър-партито. Емануела и ко-водещите на Ники Кънчев също.

Последна редакция: ср, 12 дек 2018, 21:05 от La Vikinga

# 175
  • Варна
Много гнусно взе да става тука с тия тампони бе, дали да не почисти някой?

# 176
  • Испания

# 177
Ми такава ѝ е позата - гнусна.
Тете, ма твоЙто мъж токчета ли има, че неговите ще носиш? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 178
  • Испания
Днес в "Гледам и не вярвам на ушите си" на Господарите - виенето на БлагОЙ на финала.

# 179
Те си лягат рано.

Общи условия

Активация на акаунт