Захранване – въпроси и отговори. ТЕМА 3

• 27 493
  • 724
  •   1
Отговори
# 270
Благодаря за рецептата, но ние сме още съвсем в началото на захранването и все още не съм давала нищо от съставките. По нататък ще я пробвам.

# 271
За начало вземи готова каша и да купиш оризово брашно ,мисля че трябва да се изпече .Но пак ти си решаваш де Hug

# 272
Аз на моето му давах готова каша

# 273
Накисни ориз,  половин ч.ч. с вода за 2-3 часа. После изцеди, свари хубаво да стане кашкав и пасирай до каквато искаш консистенция. Може разбира се и по-молко количество, кафена чаша или друго, стига да можеш да си прецениш водата спрямо ориза. Продава се и оризов грис, който мисля, е идеален за каша, приготвя се като пшеничения.

# 274
  • Плевен

Момичета, това е тортата за моето момче. Оцветяването с боровинки не се получи, та в последния момент тичах сза сладкарска боя. Изяде първото си Е, но какво да се прави. Боровинките станаха розово лилави, за момиче ще е супер.

# 275
Много вкусно изглежда!

# 276

Момичета, това е тортата за моето момче. Оцветяването с боровинки не се получи, та в последния момент тичах сза сладкарска боя. Изяде първото си Е, но какво да се прави. Боровинките станаха розово лилави, за момиче ще е супер.
Много красива е станала!
Искаме рецепта! Дояде ми се Grinning

# 277
# 278
  • Лайпциг / Перник / София
Тортата изглежда страхотна!!!
Жив и здрав да ви е малчугана!!! Heart

# 279
  • Варна
Браво на мама! Страхотно изглежда рецептата и вашата торта! Да ви е много здрав и щастлив!

# 280
Здравейте.Следя ви от известно време,след няколко месеца ще ми предстои захранване и се интересувам от ЗВБ.Имам един малко по различен въпрос.След като ядат сами не плюят ли и да хвърлят парчета и цялата кухня не става ли за пълно почистване след това?

# 281
JoyРазсмя ме искрено.
Мацаница има. Но не в цялата кухня. Хубаво е столчето да е максимално изчистено и просто, за да се чисти бързо. Аз ползвам икейското антилоп, таблата се сваля и на мивката я мия под чешмата. Столът с гъба - 2 мин.
Всички бебета плюят, най-вече по дрехите си. Лигавник с дълги ръкави и една пелена през кръста като престилка и опазвам дрехите. Под стола слагам мушама, след хранене я измитам или измивам на чешмата. Ако си с плочки , аз имам килим и заради него е мушамата, просто метла и моп, пак 2 мин. Тук сме обсъждали различни тактики за справяне с мацаницата http://m.bg-mamma.com/?topic=1043719

# 282
Продава се и оризов грис, който мисля, е идеален за каша, приготвя се като пшеничения.
Ауу такъв купих от Кауфланд все още стои в шкафа, добре че ме подсети 😅

Все се каня да питам тези които са на АМ,когато ходите някъде носите ли все още млякото. От месец два имам чувството че напразно ги нося, тя през деня не пие мляко. Иначе си нося бурканите с пюрето и ги стоплям там където сме отишли.
Тази вечер бяхме у майка, бебето яде пилешката супа на майка с хляб. Страшно и хареса , супата беше от домашно пиле.
АМ пие само при лягане и рано сутрин по-малко.

Последна редакция: сб, 05 яну 2019, 20:43 от kikair

# 283
  • Плевен
Благодаря, момичета!
Ам нося само, ако ще спим някъде другаде. Иначе си нося бисквити, мъфини или плодове за всеки случай.

# 284
С оризово брашно-две с.л.,накиснати за няколко часа.Бъркат се на котлона за 5-6 мин,добавя се плод и се пасира Simple Smile

Тортата изглежда страхотно!Браво на мама и да е жив и здрав малкия рожденик! Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт