Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 249 865
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Като говорите за набор от думи, се сетих, че много ме дразни Елица, като завършва изреченията си с провлачено "иии да". Няма конструкция в българския, която повелява смислено изречение да завършва на "ии да".
Беден речник.

Последна редакция: ср, 12 дек 2018, 15:11 от The Catcher in the Rye

# 121
Като говорите за набор от думи, се сетих, че много ме дразни Елица, като завършва изреченията си с провлачено "иии да". Няма структура в българския, която повелява смислено изречение да завършва на "ии да".
Беден речник.

О това е побъркващо, както и на Ивана всяко изречение ѝ започва с "така".

# 122
Като говорите за набор от думи, се сетих, че много ме дразни Елица, като завършва изреченията си с провлачено "иии да". Няма структура в българския, която повелява смислено изречение да завършва на "ии да".
Беден речник.
За мен си е направо лигавене.

# 123
Най ме дразни на Ивана "здравейте, дриймъри". Като я чуя и спирам видеото или понякога пък направо превъртам началото.

# 124
Беден речник.
100% от влогърите използват точно това "ии да".

# 125
С "ииии да" ни сигнализират, че следва смяна на темата. Laughing

# 126
Прилича ми на липса на речников запас, негладко протичане на мисълта, неумение за боравене с оперативната памет.

# 127
Прилича ми на липса на речников запас, негладко протичане на мисълта, неумение за боравене с оперативната памет.

Така става, когато последната книга, която са чели сигурно е била в гимназията.

# 128
Беден речник.

И тук там някоя текстура

# 129
От чисто любопитство искам да разбера, колекцията от гримове ако е над 5 годишна, годна ли е все още? Т.е влогърките колекционират гримовете, но фактически ако е висок клас грим, Шанел, Ланком например този грим става ли токсичен за кожата, след 1 год. Спиралите ясно, на опаковката пише 6 м, 12 м. Но палитри, червила ако са над 5-6 год. Аз имам палитри, които са минали 12 м, все още обриви нямам. Има видеа с килограми гримове, но реално не са само от последната им година, Ивана в едно видео казваше, че преди 10 г. и били едни сенки на Импала, и Натали Атанасова разказваше как си пазела нещо отпреди 8 г.

# 130
Това ,,иии да,, в някои клипове съм го чувала и 20 пъти (но при деца) , иначе си го чувам и при другите но поне не е 20 пъти , че не мога да го понеса просто.
За грима съм съгласна , че Боряна има повече какво да каже от другите , които просто обичат да се гримират , те нямат за цел да дадат някаква полезна информация за марката , продукта като цяло , начина по който се работи с него , проблеми при използването , за каква кожа е подходящ и още много неща.
Когато се говори за сенки най вече се говори за пигментация и колко са хубави цветовете , а дали се прашат , дали се преливат лесно , дали се размазват , дали има нещо по евтино със същото качество , някой ще каже ли нещо подобно ? Когато се говори за кремове съм съгласна , че няма как да се даде мнение преди да е ползван даден продукт и единствено може да се говори за аромат , състав , консистенция.
Грим уроците им не са уроци а просто идеи за грим в които се показва как те се гримират , пък ние ако умеем ще го направим 😂

# 131
Следя с интерес бг влогърите, но понякога се изтощавам от еднаквите клипове във всеки канал - какво си купих днес от икеа, джъмбо и коя кутия с гримове отворих днес. И не на последно място - какви стикери залепих днес в планера си!!!
Вярвам, че понякога могат да вкарат по интересни идеи в своите видеа, по - мотивиращи клипчета, по - креативни. Малко се наситих на клипчетата, в които посещават козметик, фризьор и после снимат себе си и тротоара докато се прибират.
Вярвам, че има какво още да ни покажат. Приятни са, симпатични, млади момичета. Но се пренасити ютуб с "колекции гримове", "какво изходно има в сефора", "какво намерих днес в лили и дм".

# 132
Много започнаха да се повтарят всички и с влогмасите им пролича съвсем. Как не влязоха в един пинтерест, как не им дойде някакъв факс отгоре...
Иначе четох по-назад, че се коментираше как някоя си влогърка /не помня коя беше/ била почнала да става досадна, само гримове и т.н
Според мен всеки си е вещ в нещо /освен Валери Sad / и е излишно да се мъчи да залита към други теми. Затова са много б/влогърите, като искаш грим - да си пуснеш еди кой си, за друго - да пуснеш друг, за трето - трети. От тази гледка точка, изобщо не държа да гледам един канал и от него да си извличам цялата информация, от която мисля, че имам нужда. Нашите си влогърки стоят на едно място и боскуват зверски в момента, ако не им пратят някое гримче, не виждам с какво ще си пълнят каналите. Аз без да съм б/влогър ми идват толкова идеи, в които изобщо не присъстват пр пратки, за които да хленча и да чакам като манна небесна...

# 133
От чисто любопитство искам да разбера, колекцията от гримове ако е над 5 годишна, годна ли е все още? Т.е влогърките колекционират гримовете, но фактически ако е висок клас грим, Шанел, Ланком например този грим става ли токсичен за кожата, след 1 год. Спиралите ясно, на опаковката пише 6 м, 12 м. Но палитри, червила ако са над 5-6 год. Аз имам палитри, които са минали 12 м, все още обриви нямам. Има видеа с килограми гримове, но реално не са само от последната им година, Ивана в едно видео казваше, че преди 10 г. и били едни сенки на Импала, и Натали Атанасова разказваше как си пазела нещо отпреди 8 г.
Затова ще са пъпчасали.Като гледам колко слоя слагат, не блендер, а мистрия им е нужна.

# 134
Затова ще са пъпчасали.Като гледам колко слоя слагат, не блендер, а мистрия им е нужна.

Те според мен не ги и ползват. Всичко е за ПРЕСТИЖ Grinning Да покажеш една яка колекция гримове /нищо, че повечето неща ще са от на цар Борис годежа - кой ще разбере?/. На тях им пращат нон-стоп и тия гримове, дето хващат прах са ей така, да има, като решат да снимат apartment tour Grinning

Общи условия

Активация на акаунт