Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 249 904
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 150
Ето, Пепе днес не е повлекана..  но косата си е все така...
Ама" то с две деца...."
https://www.instagram.com/p/BrSkdtqnC9r/?utm_source=ig_share_she … shid=ke14pezf5fjx

# 151
  • Русе
Ели е от Враца или Видин не съм сигурно точно кой град , учила е във Велико Търново ,а летата е работила по черноморието

# 152
Само тя щото е с две деца.

Иначе изгледах двата влога на Попова от Варна, това диво превъзнасяне по стаята, обзаведена в посткомунистически стил не го разбрах. Осъзнавам, че като друг и плаща няма да се оплаче, ама  това - "о, колко хубаво" по няколко пъти ми дойде в повече. Тя и друго не показа всъщност, предимно стаята.

# 153
  • София
Трябва някой да й напише отдолу, че ако има желание, ще се носи с токчета. Нищо, че е с две деца. Просто трябва амбиция и хъс Laughing
Щото това, че някоя е майка, не значи, че трябва да се разпуска.
Нали така беше речта за упражненията и естественото раждане.

И няма нищо слийк и шийк в такова яке.

Последна редакция: ср, 12 дек 2018, 17:32 от The Catcher in the Rye

# 154
  • Canada
Шик се казва по принцип. Чик има друг смисъл Simple Smile

# 155
По принцип съм фен на чантите Фурла, но толкова грозна чанта скоро не бях виждала - сякаш има велур, кожа и  шушляк на едно място, поне от снимката ми изглежда така...и за разкош златен ланец 😀

# 156
  • София
Да, пардон, дори бих казала шийк. Simple Smile
В случая може и чик
Скрит текст:
-чирик Laughing

# 157
Пепе..айде вземи се облечи един път като оРата деее....туууу
Язък ,че е миньон бонбон..като тетка през 80 се е навлякла..

# 158
  • София
Оф, след толкова време се сетих на кого ми прилича и защо ми е антипатична Laughing

Не виждам добре панталона, струва ми се неготин, но ако е кожен, комбинацията с велурени обувки е трепач.

# 159
Снощи гледам влогмаса на Валери, чудя се и се питам....... Възможно ли е някой да говори за грим по толкова сериозен и задълбочен начин. Сякаш нищо друго на тоя свят не съществува. Замислих се. После се сетих...... Това се нарича деградация. Валери просто няма повече акъл, за да прави нещо сериозно в живота си. Гледам я, само за да се посмея

Не мисля, че говори задълбочено за грим и козметика изобщо. Превъзнесено, може би. Мисля, че просто няма необходимите познания и опитност  за това, пък ако ще и три кашона козметика да има. Задълбочени и сериозни са ми Lusa Eldridge или Wayne Goss, от които наистина има какво да научиш. Това пискане и мяучене на Валери са просто празни обороти на мисловна дейност.

Забележи и физиономията и каква е докато говори за най-новото червило например. Все едно говори за ядрена физика. Всеки се интересува малко или много от грим, но това е нещо посредствено. Не е главната цел в живота ни. Гримираме се, но не е това най-смислено то нещо, което правим

# 160
  • София
Оф, след толкова време се сетих на кого ми прилича и защо ми е антипатична Laughing

Не виждам добре панталона, струва ми се неготин, но ако е кожен, комбинацията с велурени обувки е трепач.

Кожен е  Grin

# 161
  • София
Има нещо странно, не е класически "кожен" панталон. Или не е чисто черен, или е от ония съвсем мушамените. Не мога да преценя.

# 162
  • София
Ето, Пепе днес не е повлекана..  но косата си е все така...
Ама" то с две деца...."
https://www.instagram.com/p/BrSkdtqnC9r/?utm_source=ig_share_she … shid=ke14pezf5fjx

Нямам претенции към избора на цвят, модел и тъкан, обаче никой не може да ме убеди, че това облекло е адекватно към времето навън. Особено с босия крак в обувки.

Обувките бих носила де. Когато отново изгрее слънцето... през март Wink

# 163
  • София
Защо решихте, че е бос :O
Аз обувки и панталон винаги нося с тънките прозрачни чорапки, които са като чорапогащник.
Ако е боса, ме бие Laughing
В ученическите си години съм носила пантофки на сухо, но -10 градусово време. Пантофки, пантофки, ама с чорапче! Mr. Green

# 164
Пропорциите на този тоалет са ужасни.. Пак изглежда все едно си е сложила произволни дрехи от гардероба. Ни е sleek, ни е chic.

Общи условия

Активация на акаунт