Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 247 240
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 2 835
И Полина ще подарява кутия с дамски превръзки. Втора на клона, да видим колко ще последват. Дамски превръзки. Очаквам следващото да са носни кърпички.
На мен не ми излиза видеото на Валери за рутината и, когато е болна. Но пък изгледах това за планерите. Е, разбирам защо толкова хора и се смеят. Жената щяла да си има един планер за годишни цели, втори за не знам си какви си цели. ОМГ дет' се вика на чист български.
Как пък ще си записвам, че искам да чета книга от 17 до 18 часа в понеделник.

# 2 836
Предлагам каналът на Елица да се преименува на "mrs_birch" Simple Smile

"mrs_birch - desperate housewife"
Хахаха ужасни сте!  Mr. Green

Аз сега се замислих реално колко често трябва да боледуваш, за да имаш рутина?  newsm78

# 2 837
Рутина когато е болна...
Ами честно звучи абсурдно. Тъпо и бездарно е.
Даже не искам и да знам какво е снимала в това видео. Не че съм очаквала, кои знае колко от нея, но се разочаровах че го е заснела. По-голяма тъпотия не бях срещала. Остава да направи рутина как ходи до тоалетна

# 2 838
Ама тя май е изтрила това видео, защото го няма в канала й.

# 2 839
Тя качва понеделник и четвърт в 18 часа, може би е качила стори, че снима видео и се получи развален телефон.

# 2 840
Е на Ели да й имам терзанията.. Освен, че makeupbuthow не й е името, както е написала. Аз пък днес изгледах брутална тъпотия - рутина под душа на някаква си Боряна. За съжаление не успях да науча някакви интересни трикчета как да се къпя JoyJoyJoy

# 2 841
Рутина когато е болна...
Ами честно звучи абсурдно. Тъпо и бездарно е.
Даже не искам и да знам какво е снимала в това видео. Не че съм очаквала, кои знае колко от нея, но се разочаровах че го е заснела. По-голяма тъпотия не бях срещала. Остава да направи рутина как ходи до тоалетна
Сигурно,става сутрин,осъзнава че е болна,прави си чай,фреш или нещо такова,защото е много полезно,после си прави супичка , защото е мега полезно,после влиза да си вземе горещ душ,защото и това е полезно,после си ляга и гледа някой филм...хахаха и междувременно,някаква рекламка,ей така да има  :д

# 2 842
Полина е най- подходяща да подарява превръзки сега Wink
Като ви чета, си мисля, че мъжът на Елица не я обича и всичко е на сила. А на мен ми изглежда , че живеят в хармония. Но аз я следя откакто в има темата, преди това не знам какво е било

# 2 843
Много се смея със статията в goguide Grinning А това вярно ли е: "И ако си мислите, че името, което е измислила за себе си, е претенциозно, чуйте как е кръстила дъщеря си: София-Малю."?

# 2 844
Много се смея със статията в goguide Grinning А това вярно ли е: "И ако си мислите, че името, което е измислила за себе си, е претенциозно, чуйте как е кръстила дъщеря си: София-Малю."?
Да, а другата е Сиена-Филипа.  Grinning

Което ме подсеща за Агрипина-Дженифър.  Joy Joy

# 2 845
Добре, образовах се, това било популярно име в Дания, което разбира се не му пречи да звучи нелепо, но в началото помислих, че е някаква тъпотия като "Аглю" Grinning

# 2 846
Предимството на двете имена е, че детето като порасне, може да си избере това, което повече му допада, за се представя с него.

# 2 847
На Ели видеата са ми интересни и полезни. Харесва ми като цяло. А преди време с Майкъл нали бяха на огледи за по-голям апартамент..Там тя казваше как трябва да помислят и за детска стая..ей такива неща. Като двойка си подхождат. Дали е тъжна..не знам, то ще си проличи Wink Може и да е просто изморена.

# 2 848
  • София
Не знам за какъв бански става дума, но май повечето можем да си го позволим. Това не е стандарт, по който да заключиш дали някой се издържа сам или не.

А Чуков е бивш дипломат,  дали пък майка ѝ им нужда от нея, за да си намери работа и то като детегледачка Laughing

# 2 849
А това вярно ли е: "И ако си мислите, че името, което е измислила за себе си, е претенциозно, чуйте как е кръстила дъщеря си: София-Малю."?
Да.
Кофти, че така се подиграват, сестрата на Филип се казва Малю, на нея е кръстено детето.

Общи условия

Активация на акаунт