Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 247 186
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 3 060
Зорница е хипохондричка и намира проблем за всяко решение, не съм гледала повече от 5 нейни видеа и не смятам да си я причинявам повече.

И аз така. Не съм изгледала и едно нейно видео до край, защото ми става досадно с напевния си глас да ми изговаря някакви сложни диагнози и фармацефтични съставки.
Гледах малко от видеото, в което ходи на работа през ваканционно време и си мисля, че е представителка на някоя фирма за хранителни добавки. Споменавала ли е какво работи?
Адски досадно е да имаш такива приятелки, аз лично не бих я изтърпяла да се взира и да ми търси диагнози, еле па да ми пробутва измислените си витамини и супер храни.
Съставките на Зорница не са фармацевтични. Нека го имаме предвид. Тя рекламира хранителни добавки. Те се продават в аптеките, но фармацията е наука за лекарствата, а добавките не лекуват нищо.

# 3 061
  • Някъде там
В сверата на енергетиката.
Работи  по програми с възобновяеми енергийни източници.
Тя пие не само добавки ами всякакви неща за всичко каквото се сетите.Поне от видеата които показва се вижда.Няколко вида витамини за косата.Няколко за кожата,отделно за имунитета.Отделно за "болестите" които мисли че има.
Във всяко ново видео е нещо ново и не са само добавки,храни,дъвки,препарати за почистване и какво ли не още,както и разни процедури,като  филърите в устните и веждите и кой знае колко още.Имам чувство, че работи за да има възможност да тества всеки ден нещо ново.
😀
На Зорница така и харесва и е мотото. Съвет не приема.
Преди не беше такава,много се промени след втората бременност.Харесвах я,сега я гледам от любопитство до къде може да стигне с експериментите.

Последна редакция: сб, 19 яну 2019, 22:03 от daviz

# 3 062
щом си е слагала и вече безплатно филъри в носа и на други места по лицето.. Следващата стъпка е ботокс и пластика Simple Smile

Няма нищо лошо в такива процедури, ще ми е интересно да видя докъде ще стигне с експериментите

# 3 063
Aз не я следя и не съм информирана, но защо си е слагала филъри в носа?!

# 3 064
защото са я поканили да бъде безплатно модел и да й сложили в носа филър, както и на гневната бръчка. Тя им е направила после ревю-реклама, има го в канала й.

Няма лошо в таквива процедури, но при нея няма видим ефект, все едно я е направила само за експеримента.

# 3 065
Aз не я следя и не съм информирана, но защо си е слагала филъри в носа?!

Защото е неинванзивна ринопластика със страхотни резултати.
Гугълни 3-point rhino by Dr Ayad Harb.

# 3 066
Сега се информирах, да. Инересен метод, когато има малки деформации по гърба, филърът де факто изравнява линията на гърба на носа.

# 3 067
  • София
Нейният не беше ли по- скоро като камба? Някакъв топчест отпред, което май не спада към изправяне на гърба? Щото не ѝ е крива костта сякаш. Просто месест неприятен нос.

# 3 068
Полина почна с бременните постове...
Мона днес почти не е писала, та може до края на седмицата да се появи обитателя на кутията..

# 3 069
Съдейкипо последното стори на Мона май днес е родила. Слава на бога ще се спре с това нятякване 😂😂

# 3 070
  • София
https://www.youtube.com/channel/UC5VvB6tmC4lu_WCx7hE0PZA

Тази влогърка е много мила жена. Тия дни загледах видеата, като ми излезнаха отстрани, но се отписах и цъкнах на not interested, че се натоварих и поплаках за някои котенца. Имаше едно парализирано, което си е щастливичко иначе, не разбира какво му се случва, ама са много беззащитни и ми става криво, въпреки че каналът е с положителна насоченост- помага им, фостърва ги, има си оборудване дори. Някакви кувиози за бебенца котенца Heart
Не съм гледала всички видеа, но от тези, които гледах, нито веднъж не е рекламирала марка мляко или фирмата на кувиозите. Или специалните одеялца, на които топли котенцата. И няма описания под видеата. Какво ползва и на коя марка.
Като цяло, струва ми се наистина добра кауза, без да се крие зад глупави лозунги. Трябва да има и такива хора, че тия кифли омърсиха света, че и наследници народиха. Които ще станат като тях.

# 3 071
Офффф на всеки се случва, ама защо го пускаш в клиповете си

Според мен той ще изглежда много по-добре, ако си пусне една брада и махне този рехав мустак.Има толкова барбер салони вече, хем е модерно, хем ще си оправи овала на лицето с една гъста брада. Веждите, ако спре да ги изтънява също ще е супер. Чак ме е яд като видя такива мъже и знам как с една малка промяна биха изглеждали по-добре.

# 3 072
Кой е той?

# 3 073
Според мен той ще изглежда много по-добре, ако си пусне една брада и махне този рехав мустак.Има толкова барбер салони вече, хем е модерно, хем ще си оправи овала на лицето с една гъста брада. Веждите, ако спре да ги изтънява също ще е супер. Чак ме е яд като видя такива мъже и знам как с една малка промяна биха изглеждали по-добре.

Според мен просто не може да си пусне брада, на някои мъжа само рехава им расте. Най-добре ще е да тръгне на фитнес заедно с жена си и да се вкара във форма, тогава няма да има нужда да си прикрива овала с брада.
Но не знаех, че си скубе веждите, въобще не се бях загледала. Не знам каква е тая мания, но освен ако природата не те е дарила с една вежда, или вежди, които стигат до клепачите, не виждам смисъл мъж да се скубе.

На Ивана мъжът е това.

# 3 074
Най-добре е да спре да яде като невидял, че и брадата няма да може да го прикрие.

Общи условия

Активация на акаунт