Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 2

• 247 250
  • 4 167
  •   1
Отговори
# 2 775
Ивана отдавна е споменавала във видео, че със съпруга си сутрин пият сок от целина.

# 2 776
Ее ама вие сте много назад. Не разбрахте ли от Ивана, че новата тенденция е да пиете сок от целина на гладно? Smile

Ми не сме! Каза жената, че никой не говорел в БГ за сок от целина и тя затова ни информира!

# 2 777
  • София
То още Зайнебчето преди време промотираше сутрешен смути- детокс във вид на шот от джинджифил и лимони, на гладно.

Една приятелка от такава цитрусова диета, която включваше пиене и ядене на цитруси на гладно получи язви на дебелото черво, от което едвам се излекува. Малко ЕЖК съм тука, обаче жената изстрада много. Дори и да е имала някакви други проблеми, които са го предопределили, много трябва да се внимава.

# 2 778
  • София
в Кето няма ограничения за въглехидрати
Грешиш.
Как се минава в кетоза с по 300гр въглехидрати на ден Laughing

# 2 779
То още Зайнебчето преди време промотираше сутрешен смути- детокс във вид на шот от джинджифил и лимони, на гладно.

Една приятелка от такава цитрусова диета, която включваше пиене и ядене на цитруси на гладно получи язви на дебелото черво, от което едвам се излекува. Малко ЕЖК съм тука, обаче жената изстрада много. Дори и да е имала някакви други проблеми, които са го предопределили, много трябва да се внимава.

Напълно съгласна. Затова и трябва изключително сериозно и адекватно да се отсява инфото, промотирано от всякакви блогъри, влогъри и инфлуенсъри.  Peace

# 2 780
в Кето няма ограничения за въглехидрати
Грешиш.
Как се минава в кетоза с по 300гр въглехидрати на ден Laughing
Не сън чувала нито за Кето диета, нито за НВ ВМХ с 300 грама въглеходрати, знам че трябва да са под 30 гр.

# 2 781
  • София
Еми именно...
Тя твърди, че при кето няма рестрикция на въглехидратите, което е странно..

# 2 782
  • София
Кето не означава задължително да си в кетоза, ама както и да е, разговора на 99% от пишещите не им е интересен и предлагам ако искате да го водим в НВ-ВМХ темата Blush

# 2 783
Важно е селъри да има. :Д

# 2 784
Валери все пак е направила рутината докато е болна. Има ли рутина, която не е правила? Например докато е в цикъл? Мисля, че влогърки като нея и Ивана ще се изчерпят съвсем скоро.

# 2 785
  • София
Валери все пак е направила рутината докато е болна. Има ли рутина, която не е правила? Например докато е в цикъл? Мисля, че влогърки като нея и Ивана ще се изчерпят съвсем скоро.

А, скоро, скоро... колко пък да е скоро... за мен са се изчерпали още като са си отворили каналите или максимум след първите 10 клипа.

# 2 786
На мен новото видео на Ивана ми хареса. Идеята "храната като лекарство" съществува много отдавна и тази книга не е първата и последната по тази тема. Ако ви е станало любопитно като мен, има я книгата "Лечителят медиум" безплатно в pdf формат в "spiralata". Откривам в книгата интересна информация като се абстрахирам от твърдението, че авторът  разговарял с дух. Simple Smile

# 2 787
  • София
Храната наистина може да бъде страхотно лекарство, но не за всяко състояние.
Най- ярък пример е мозъчната недостатъчност. Сигурно затова влогърките обичат да нагъват шоколад. Още вярват, че е храна за мозъка.

# 2 788
На мен Валери ми е изчерпана от първият и последен клип,който изгледах и той беше някаква рутина,как се събудила късно,хапвала на крак и нервно се разхожда из кухнята и после 30 минути гримиране и не разбрах за къде бърза. Много се смях. Joy Ивана изглежда интелигентна жена,начетена и говори много правилно.

# 2 789
  • Някъде там
Пия сок от целина препоръчан ми от лекар вече един месец.
Ефект виждам за състоянието на бъбреците си,за друго не съм забелязала все още .Правих си изследвания преди да започна и сега.Нямам проблем със стомаха до сега.Ще продължавам.Пия 200мл аз,400 ми се струват огромно количество.Погледнах клипа на Ивана но няма да изпадам в "здравословните крайности" които споделя тя.

Общи условия

Активация на акаунт